TBL | Yeşil Giresun 84-87 Galatasaray

Arkadaşlar bizim Daçka maçından 2 gün sonra Büyükçekmece maçı gözüküyor. Büyükçekmece maçı ertelendi mi acaba? Yani pazara pazartesiye falan ertelendi de ben mi duymadım?

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canaria maçının ardından çok önemli bir galibiyet. Kötü oynamak, rakibe seriler vermek falan hiç konuşmaya gerek bile yok Çarşamba'nın ardından.

2 kez maçı koparma noktasına getirdik ama koparamadık, kayıp yaşamamız muhtemel olan bir maçı zorda olsa atlattık liğ için bu iyi haber. Gelelim kötü habere maç içinde bu kadar iniş çıkışlı bir grafik sergilemek canaria macı öncesi ciddi soru işareti. 3 dk içinde inanılmaz seriler yiyebiliyoruz. Gerçi bizim takım hep böyle. bu maçta green yine yokları oynadı ki bu hem sezonun kalanı hemde çarşamba günü için can sıkıyor. Tabi akılların hafta içi oynanacak maçta olduğu gerçeğini de göz ardı etmememiz gerekiyor.

Bu maç Canaria maçına ölçü olmaz. Bence bu maç özelinde eleştiri yaparsak hata ederiz. Keşke Green de bir çıkış yapabilseydi de biraz daha rahat olurduk Canaria maçında

Bugün McCollum'un kritik üçlükleri maçı getirdi.Dış atışlarından da isabet bulduğunda rakip için çekilmez bir oyuncu oluyor.Özellikle Giresun benchinin oradan attığı üçlüklerden sonra attığı bakışlarla selamı çaktı.
Kazanmak çok iyi oldu.2 kez vurup geçtiğimiz dediğimiz maçta maçı vermek üzücü olurdu.Bu da bir tecrübedir.

Mccollum'a yapılan bariz sportmenlik dışı faul, Lasme'ye son topta yapılan faul, Mccollum topu yarı sahadan Schilb'e atmışken çalınan faul... %50 ile 3 lük atmak da önemliydi, boş atış çok kaçırıyorduk bugun yüksek yüzdeyle attık.

TBL | Yeşil Giresun - Galatasaray OB

Benim gördüğüm ikisi kasti olmak üzere 6 tane net faul çalınmadı. Ayrıca ivanov'un her hucumda alan açmak için yaptığı hucum faullerin hiç biri çalınmadığı için adam aynı şeyi; kollarını arkasındaki adama dolayarak, yaparak maçı bitirdi.
Bu kadar kötü ve yanlı bir hakem yönetimine rağmen bu zor deplasmanda kazanan takımı tebrik ederim.
Grand Canaria maçı öncesi iyi oldu çünkü benzer sıkıştırmalı savumayı aynı sertlikte yapacaklar.
Sonuçta bu sert maç hazırlık açısından kazanmakta moral açıdan süper oldu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Avrupa maçları arası uzak bir deplasmana gitmek ve konsantre olmak zordur. Bunun üzerine çok bariz hakem hataları da gelince kazanması daha zor olur. Ama takım , kazanmaya alıştığını gösterdi. Bu çok çok önemli bir karakter. Buda bizde oturmuş durumda.

13-0 lık seri yedik ama burada bariz 2-3 hakem hatası var. Çalınmayan fauller sonrası yediğimiz hızlı hucumlar var vs. Komedi kararlar izledik. Kaybetseydik art niyet arardım, kazandık üstünü örtüyoruz ama yine de sıkıntılı bir durum...

Zor da olsa kazanmak güzel.
Ergin Hoca'dan beklerdim ki bu maçı pek kasmaz, rotasyon yapar ve oyuncuları Canaria maçı öncesi yormaz.
Ama hiçte öyle olmadı.
O ve oyuncular çok istedi ve aldık maçı.
Kötü de oynasak kazanmak güzeldi.
Tebrikler...

Bu hakem üçlüsüyle özellikle Özlem yalman suratsızıyla ve bu maç trafiğiyle bu kadar.Kazandıkya gerisi önemli değil.

Özlem Yalman ın suratını görenin işi ters gider ona rağman kazandık.Tebrikler ...."

Bu maçı her ne olursa olsun kazanmak önemliydi. Zaten zor bir deplasman uzak bir deplasman, bir de akıllar Gran Canaria maçında. En iyi oyuncularımızdan Chuck Davis maçta oynamıyor. Ben yine de Schilb ve Mccollum'u çok iyi gördüm. Özellikle Schilb Gran Canaria maçında çok kötü oynamıştı. Ama Caleb Green hala çok kötü oynuyor. Belki de onun yerine Chuck Davis'le başlanmalıydı. Şimdi Gran Canaria maçı var. Klüp tarihinin en önemli maçlarından. Bütün oyuncuların bir arada ve akıllıca oynamaları lazım. Atacağımız üçlüklerin yüzdesi ve yaptığımız fauller çok kritik olacak.

GS sevgisinin onune geçmemekle birlikte kuçuk takimlara, hele içeride atmosfer yapabiliyorlarsa sempati duyarim. Sonuçta bir bolgeye spor ve basketbol sevgisi asilamak guzel bir gorev. Bu kuçuk takimlarin taraftarlari bazen alisik olmadiklari için tepkilerini / sevinçlerini ters biçimde disavuruyorlar, içten oldukça onu da destekliyorum çunku organize tribun aliskanligimizdan bazen isin dogalligini kaybediyoruz ve bu gibi takimlar bize bunu hatirlatiyor.

Dengi olmadigi takimi yenmeye çabalamanin otesinde sanki aralarinda rekabet varmis gibi isi çirkeflige, kufure ve atismaya getiren kuçuk takimlara ise ezeli rakibimden bile buyuk bir antipati besliyorum. Sanki hayatinda bir kez olsun muhatap olmus gibi maçin henuz basinda iki basket atmanin gaziyla Ataman doping yapsana diye bagirmanin, o salonda FB agziyla tezahurat soylemenin cezasini çok daha agir odetmeliydik. Bu tarz girisimleri hiç sevmiyorum ve umarim beter olursunuz, kume duser gidersiniz.

Bu takim zamaninda Bursa'da, Ankara'da, Usak'ta maçlar kaybetti hiçbirimizin hiçbir takima kini yok, son yillarda bir Edirne bir de bugun Giresun oldu. Sonlariniz benzer olsun.

Sakatlık olmadan kazanmak güzel olmuş.Diğer bir sevindiğim noktada iki maçtır şut ritmini kaybeden Shilb'in yüzdeli atması oldu .Canaria maçından önce stresini azaltmış olur bu durum

Maçtan sonra salonda eurocup için başarı temennisinde bulunan anons yapmışlar.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadınlı erkekli, çocuklu yaşlılı nereden baksanız 3.000 seyirci vardı. Biz İstanbul'da bu maça 300 seyirci zor bulurduk. Düğün salonu benzeri bir salonda oynuyorlar ama sonuçta takımlarının arkasında duruyorlar.
Milli takım koçuna aslı astarı olmayan ithamlarda bulunmak ve bağırmak dışında heyecanlarına saygı gösteriyorum. Bu tarz takımlar olmalı ligde.