GS sevgisinin onune geçmemekle birlikte kuçuk takimlara, hele içeride atmosfer yapabiliyorlarsa sempati duyarim. Sonuçta bir bolgeye spor ve basketbol sevgisi asilamak guzel bir gorev. Bu kuçuk takimlarin taraftarlari bazen alisik olmadiklari için tepkilerini / sevinçlerini ters biçimde disavuruyorlar, içten oldukça onu da destekliyorum çunku organize tribun aliskanligimizdan bazen isin dogalligini kaybediyoruz ve bu gibi takimlar bize bunu hatirlatiyor.
Dengi olmadigi takimi yenmeye çabalamanin otesinde sanki aralarinda rekabet varmis gibi isi çirkeflige, kufure ve atismaya getiren kuçuk takimlara ise ezeli rakibimden bile buyuk bir antipati besliyorum. Sanki hayatinda bir kez olsun muhatap olmus gibi maçin henuz basinda iki basket atmanin gaziyla Ataman doping yapsana diye bagirmanin, o salonda FB agziyla tezahurat soylemenin cezasini çok daha agir odetmeliydik. Bu tarz girisimleri hiç sevmiyorum ve umarim beter olursunuz, kume duser gidersiniz.
Bu takim zamaninda Bursa'da, Ankara'da, Usak'ta maçlar kaybetti hiçbirimizin hiçbir takima kini yok, son yillarda bir Edirne bir de bugun Giresun oldu. Sonlariniz benzer olsun.