Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya kendimi tutamayacağım eleştireceğim ama ya bu Greene ne oldu arkadaş? Ne yaptılar bu çocuğa? Ya Eurocupta baskı var kalite falan dersin de ne oldu bu çocuğa? Micov biraz yüzdeli oynasa gene rahat kazanırdık. Bu arada biz de winner bir takıma dönüşüyoruz bu çok iyi haber
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takım olarak kötü değildik ama nasıl olsa kazanırım rehaveti oyunu buralara getirdi.Hakemlerde Giresun oyundan kopmasın diye aleyhimize çok kolay fauller çaldı, lehimize olan bariz faulleri de vermedi. Mc Collum çok iyiydi bugün.Hepsinin emeğine sağlık.
Ted kolejler macinin bir benzeri oldu . Yine son saniyeler öldük öldük dirildik ama bu takim artik mac sonlarini nasil oynamasi gerektigini ogrendi . Cok degerli bir galibiyet oldu.
Bernard James yerine Chuck davis 'i tercih etseydik cok daha erken koparabilirdik. Oyuncunun beden dili ve genel görüntüsü olarak hic olumlu isik alamiyorum
Neymiş 3 aylıgına gelmiş .. Böyle bir kafa yapısı olabilir mi ? Sen 3 ay Galatasaray'da oynuyorsan bu senin icin bir firsat. İpekci'deki gran canaria macinida mi izlemedin be adam. Ruhunu nerede teslim ettin?
Maçın tamamını izledim. Akıllar bariz diğer maçtaydı. Konsantrasyon sıkıntısı yaşadık. Çok kötü bir 3ncü çeyrek sonu oynadık. Taraftar da böylece maça dahil oldu. Fakat sıkıntılı ve el yakan hücumlarda Blake ve Lasme çok iyiydiler. McCollum'u da beğendim. Neyse kazanmak önemliydi. Hem kazandık hem de allah korusun sakatlık falan olmadı. En önemlisi de buydu zaten)
Ayrıca hakemleri de tebrik ediyorum. Lasme bariz dayak yedi. 3 tane net atış halindeki faul atladılar. 1 tane kesin sportmenlik dışı faulu bilerek ve isteyerek vermedi Moğulkoç. Gözünün önünde oldu önce vercekti sonra vazgeçti. Son topun paylaşılamayan olması ayrı bir komedi zaten.
Kazandık 87-84 önemli virajı geçmiş olduk.Özlem Yalman iki tane atış halinde faulü kenardan başlattı üzerine son topta saçma sapan bir kararla paylaşılamayan top kararı verdi gözünün önünde ya Lasme'nin kollarında iki kişi var hangi top paylaşılamıyor.Gitsin 1.lig maçı yönetsin alt yaş kategoride birsürü maç oluyor haftasonları orayada hakem lazım.Yarım metre önündeki bariz pozisyona çalamıyorsan hangisine çalacaksın.