Teknosa Türkiye Kupası

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":gradkxxa]Evet büyük Galatasaray forumu uA.com, potanın aslanları ilk ciddi maçına çıkıyor, Konya?lı Aslanlar eminim takımımıza ve armamıza yakışan desteği verecekler!

Hazırlık maçları, küçülme söylemleri, vs... içimizi karartsada şunu çok net düşünüyorum, sakat oyuncularımızın katılması ile geçen senenin bir adım önündeyiz, diğer adımları ise bizler tribünde yerimizi alarak attıracağız!

Acil destek, hemde Konyada!
Eyüp Abiye bende katılıyorum hem güle oynaya 3/3 yaparak guruptan çıkarız
hemde geçen sezon ki 9,5 milyon dolara kurulan takımdan daha iyi bir takım geliyor.[/quote:gradkxxa]
Güle oynaya çıktık.
 
Konya'dan, Türkiye Kupası son gün maçlarından, maçları canlı izleyen biri olarak izlenimlerimi aktarayım...
*Wilkinson da bugün kadrodaydı... Ama riske edilmedi... Tıpkı Jasaitis gibi...
*Cemal her geçen gün daha iyiye gidiyor... Bunda Evren'in asistlerinin payı büyük...
*Washington da doludizgin devam ediyor... Rancik gibi ivmesi oldukça yüksek...
*Recep Ankaralı büyük hakem...
*5 yabancılı Mersin'de Bosman kuralına bu maçta da Marcus Cousin takıldı...
*Richie Frahm Mersin'de Chirs Lofton'u çok aratır...
*Son olarak üç günün en güzel iki hareketi bu maçta çıktı:
1-Dominic James'in takip smacı...
2-Cemal Nalga'nın müthiş bloğu...
 
Koskoca Efes Pilsen'in kaderi bir son saniye basketine kaldıysa birilerin sapkasını önüne koyup düşünmesi lazım. Sonucta bu takım iddaalı bir kadro kurdu ve hem ligde hemde Euroleague'de şampiyonluğa oynayacak
 
yuh ya iki takımda şike yaptı eline yüzüne bulaştırdı son top kepezde son 15 saniye niye erken atış yapıyosunki baskıda yok atmasanda sen çıkacan anlayamadım bizim takım elenmiş gibi üzüldüm çok yazık oldu çokkk
 
Yaren BATİN' Alıntı:
yuh ya iki takımda şike yaptı eline yüzüne bulaştırdı son top kepezde son 15 saniye niye erken atış yapıyosunki baskıda yok atmasanda sen çıkacan anlayamadım bizim takım elenmiş gibi üzüldüm çok yazık oldu çokkk
Şike yaptı ve sonuç bu mu yani? Bu kadar basit yani, geçen sene olanlara da şike diyebilir miyiz peki? Haluk Yıldırım'ın üçlüğü ile Galatasaray'ın gruptan çıkması şike midir? Lütfen maç heyecanı ile post atmayalım..
 
Hayır olay aynı olduğu için örnek verdim. Son hücum için kalan süre 4 saniyeydi. Top oyuna sokulduktan sonra havayada fırlatılabilirdi ama pozisyon zorlanıp şut atıldı. Ben kimseyi suçlamıyorum tam tersine hiçbir suç olmadığını yazıyorum postta dikkat ederseniz..
 
Efes'in önemli yerli takviyeler yapmadan, en azından Kerem Gönlüm sorununu çözmeden Türkiye'de işi zor. Avrupa'da yine 7 yabancı ile götürürler işi ama ligde ve kupada şu anki rotasyon ile işleri çok zor..

Chatman'ın hırsı Alex'le olan düellosundan :)
 

Üst