Teşekkürler GALATASARAY !

sezon boyunca yaşanan olumsuzluklar,sakatlıklar , saha dışı faktörler bu aslan yüreklileri etkilemedi hiç. Karakter savaşı artık bu demiştim seri 2-0 olunca helal olsun sizlere karakter ne demek herkese gösterdiniz.

Hepinize kocaman helal olsun armayı gururla taşıdınız , mücadeleyi bırakmadınız sonucun hiçbir önemi yok.

HELAL OLSUN

Şampiyonluktan da öte her GALATASARAY'lının gurur duyması ve ayakta alkışlaması gereken bir basketbol takımımız var...
Teşekkürler Potanın Aslanları!..

Bu mücadele herşeyden önemliydi. Geçen yıldan bu yana bu şube ortaya sağlam bir karakter koyuyor. Umarım uzun yıllar böyle devam eder. İyi ki varsınız. TEŞEKKÜRLER!

Son ana, son topa, terlerinin son damlasına kadar savaşan,mücadele eden büyük yürekli aslanlar; hepinizi tek tek alınlarınızdan öpüyorum, hepinize sonsuz teşekkürler... Şampiyonluğu en az rakip kadar hakettiniz.

O akıttığınız gözyaşlarınıza bu taraftar ölür.

Hepinize helal olsun, hayatımın en gururlu günlerinden biri bugün. Bu takıma harcadığımız tüm zaman, verdiğim tüm emek helal olsun.

İyi ki Galatasaraylıyım !

şu söz aslında durumu özetliyor : "Bazıları vardır sampiyonluk gitti diye stadı yakar,,,bazıları vardır şampiyonluk gittigi halde takımını dakikalarca ayakta alkışlar." gurur duyuyorum bu takımla,yaşattıkları herşey için sonsuz teşekkürler.

Normalde şuan hakim olan duygunun hüzün olması gerek ama hakim olan duygu gurur. Yeterli gelir mi bilmem ama herşey için teşekkürler.

Maçın sonundaki Shipp ve Tutku ağlarken Mahmuti'nin onlara sarıldığı sahneyi ömrümün sonuna kadar unutamam herhalde. Teşekkürler hepinize.

Sizin bi' damla göz yaşınıza ölürüm ulan ben! Sizinle gurur duyuyorum, benim gibi ağlamayı beceremeyen bir adamı bile ağlattınız. Cansınız can.