Teşekkürler Hakan Üstünberk

Hakan Üstünberk istifa etmiştir veya zorlanmışır orasını bilemicem ama fena kıllandım ben.Hadi Bülent Tulun es geçelim Mete Başol'un ekonomici olması kıllandırdı beni.Başkan ekonomi kelimesini o kadar beynimize kazıdı ki umarım Üstünberk üzerinde oyunlar oynanmamıştır.Kendisi istifa edip Mete Başol'u başkan düşünmüştür.Çok önceden düşünüldüyse yazık.

Eğer bir yönetici aileme ve işime daha çok zaman ayırmak için... li bir cümle kullanıp görevden ayrılıyorsa ortada büyük bir sorun olmuş demektir..

İlk duyduğumda Oktay Hoca'yı getirirler diye korktum. Oktay Hoca'nın parkede kalacak olması iyi. Tulun'a gelince batırmadığı bir burası kalmıştı!

çok üzüldüm. adam aslanlar gibi yapıyordu işini
eğer bülent tulun gelecekse de çok yazık
futbola karışmasına fatih hoca izin vermeyince
o da çareyi basketbolda buldu galiba
lafa gelince en büyük galatasaraylı onlar ama
hizmete gelince icraat sıfır
yazıklar olsun..........

Bülent Tulun'un hangi basketbol bilgisiyle basketbol takımının başına getirilmek istendiğini anlayamıyorum. Hoş futboldan da pek anlamaz da neyse. Hhatırlanacağı üzere sene başında Fatih Terim'in kuyusunu kazmak isterken florya'dan kovulmuştu. onla da yetinmeyip zamanın da yazdığı 1 milyon dolar nereye gitti gibi absürt konularla takımın adını bu pis işlere karıştığını ima ederek polemiklere konu olmamızı sağlamıştı. Eminim ki Hakan Üstünberk'in görevi bırakmasının sebebi bir anlaşmazlıktır bu ilerleyen günlerde ortaya çıkacaktır. Bahsedildiği gibi ailevi nedenler olduğuna hiç inanmıyorum. Ama eğer bu adam basketbol takımının başına gelecekse şimdiden söyleyim o takımdan ümidi kesin sene sonu Oktay Mahmuti de gider bu düzen de bozulur biz yeniden Halil Ünerlere falan gerileriz.

Bu adamla herhangi bir alıp veremediğim yok sadece ukala ve çok bilmiş tavırlarını sevmiyorum ve galatasaray kulübüne hele ki yönetici sıfatında hiç yakıştıramıyorum. Eğer ki biz basketbol takımlarının başına getirecek kimseyi bulamayıp bu adamı getiriyorsak o şubeyi kapatalım. Demek ki galatasaray kulubünde her şey çıkar ve dostluk ilişkileriyle yürüyor demektir.

not: Henüz böyle bir şeyin olduğunu bilmiyoruz ben sadece dedikodular üzerine konuştum. ama umuyorum ki böyle bir şey olmadan herkes gerekli önlemini alır.

Yapılan resmi açıklama inandırıcı gelmiyor, perde arkası gelişmeleri bekliyorum...

Yalnız benim anlamadığım şu; Bülent Tulun kim, basketbolla olan bağı ne? Soruların sayısını artırmak elbette mümkün ama gerek yok. Sene başında sakladığı belgenin ortaya çıkması vs. nedenle ben kulübün kapısından içeri bile sokmam o adamı ama... Ünal Aysal´ın şu ana kadar ki en belirgin yanlışıdır Bülent Tulun ısrarı.

Bu ısrarından tez zamanda vazgeçmelidir başkan, Polat´ın Adnan Sezgin ısrarından çok çekti bu camia, yakın zaman içinde ikincisini kaldırmaz bu bünye.

Benim basketbol bilgim Bülent Tulununkinden daha fazladır eminim kötü oldu bu ayrılık.Yerine kim gelicek umarım bu ikili değildir Cem Akdağ bence en uygun kişi diyebiliriz.

Issız adam kavramından sonra bize ''Yanlız Adam'' kavramını kazandıran ve resmen çökmüş bir imparatorluğu tekrar ayağa kaldıran HAKAN ÜSTÜNBERK seni unutmayacağız kimse de hikaye okumasın yok iş nedeniyle yok ailevi nedenler bütün yöneticilerin işi ailesi var altında başka bir şey olduğu kesin ama yazık ediyoruz.Haldun Üstünel,Hakan Üstünberk ve A.Albayrak hep benim için farklı yönetici profili çizdiler 2'sini kaybettik umarım bir gün bu Galatasaray SK adına olumlu işler yapan adamları kaybetme geleneğine bir son veririz.

Not:Resim galatasaraymedia.com adresinden alınmıştır.

Ekli dosyalar

• a33af38.jpg
    a33af38.jpg
    87.8 KB · Görüntüleme: 109
Yapılan açıklamada klasik istifa gerekçeleri sunulmuş. Bir diğer opsiyon da "Sağlık sorunlarımdan dolayı.." olabilirdi mesela.

Neler oldu, neler döndü bilmiyoruz ama birşeyler olduğu kesin. Bir de yerine söylenildiği gibi Bülent Tulun getirilsin, tam olsun!

Yapılan açıklamaya inanmak istese de insan, şu anki basketbolumuzun en büyük emekçilerinden birisi olan Hakan Üstünberk'in; yapılan açıklamadaki nedeni, en azından sezon sonuna kadar erteleyebileceğini düşünüyorum.

Tarihimizde, erkek takımımız en önemli seviyedeyken ve kadınlarda iki kulvarda da zirveye oynayan en güçlü konumdayken bu gelişmenin, iyi bir gelişme olmaması üzüyor insanı.

Bulent Tulun yillar once Ortakoy Missutte basketi yonetiyordu. Kendisini herhalde en iyi ben tanirim, cunku babamin Galatasaray Lisesinden sinif arkadasi ve cok yakin dostudur..

Bülent Tulun gelecekse ben de voleybola gelmek istiyorum Orkun Darnel'in yerine. Mantık aynı mantık. Nasılsa ben de bilmiyorum voleybolu ama Orkun Darnel biliyor. Napın edin şakaydı diyin , 1 nisanı ocağa aldık diyin geri getirin. Yalnız şu Erdal Can'ın paylaştığı fotoğraftan sonra ben olsam istifa ederdim.

Zaten ben boyle birseyin olacagini sanmam. Olursa da insallah yanilirim ama takim inanilmaz geriye gider, menejerler icin kapi olur ne yazikki.. Bulent T basketten falan anlamaz arkadaslar.

bu kadar başarılı olan (dışardan öyle görünmesi de yeterli) bir yapılanmayı bugüne kadar iyi götürdü hakan üstünberk. bir süre sonra yedirmezler . en geç sene sonunda oktay hocanın da bu şekilde ayrılacağını düşünüyorum , yanılmak dileğiyle.