Ne yazık ki doğru. Herkes büyük üzüntü içinde.
Bülent Tulun'un getirilebileceği konuşuluyor. Yok artık diyorum, şaka olduğunu düşünüyorum.
Başa bari Cem Akdağ getirilsin basketboldan biri sonuçta . Finansal sorunlar olması çok üzücü bu Medical Park ne işe yarar ya ne sponsorluğu oldu anlamadım olayı ve çok üzüldüm .
Önemli bir yöneticimiz istifa etti diye söyleniyor niye istifa etti, sebebi önemli.Diyelim ki istifa etti, birisi şube sorumlusu olacak, peki kim olmalı? Bülent Tulun'a karşı kampanya oluşturulmuş sanki,o zaman kim olacak şube sorumlusu?Ayrıca bir yönetici ayrıldı diye yok Oktay hoca gidecek yok şöyle olacak yok böyle olacak diyenler var, Galatasaray Spor Kulübünden kimler geldi kimler geçti bir kişi istifa etti diye hiç bir şey olmaz merak etmeyin.Saygılar!!!
Sana karşılık vermek için yazmadım bunları bütün forumlarda twitter da sanki Gs da basketbolun sonu gelmiş gibi yazılar yazılıyor.Ben bunu kabul etmiyorum sadece kendi fikirlerimi yazdımHamdi ben ne dedim, Tulun gelirse onun egosu yüzünden giderler dedim...
Sana karşılık vermek için yazmadım bunları bütün forumlarda twitter da sanki Gs da basketbolun sonu gelmiş gibi yazılar yazılıyor.Ben bunu kabul etmiyorum sadece kendi fikirlerimi yazdım
Bülent Tulun nedir abi ya
Ben Üstünberk olayında değilim mesela, giden her zaman oldu ve olacak, fakat bence gitmesi gereken kişi o değil...
Fakat sen gidenin yerine hiçbirşey bilmeyeni getirir koyarsan basketbolun sonu gelir.
Ben tekim, ben yaptım, ben,ben,ben diyen adamı oraya koyarsan, ne Mahmuti kalır ne yapılanma kalır...
Bu iş ekip işidir, ekibin başına ekip olayından habersiz ve basketbol ile yakından alakası olmayan adamı, hatır ilişkisi için getirirsen profosyonelleşme, kurumsallaşma, yatırım ve bu tarz baya şeyi kaybedersin.
Yürüyen tekere çomak sokarsan o teker kırılır...