Son birkaç yıldır bazı yöneticileri yüzünden bir sinir olma durumum olsa da, Efes Pilsen benim her zaman ikinci takımım olmuştur. Başarılı dönemini ucundan da olsa yakalayan biri olarak bunun da gayet normal olduğunu düşünüyorum. Bu konuda bana daha önce çok laf atan olmuştu, o dönemi görmeyen, yaşamayanların zaten konuşmaya hakkı yok, o dönemi yaşayanların da sırf yöneticileri yüzünden düşman olmasını da açıkçası anlayamıyordum.
Demem o ki, artık daha da yüksek sesle söylüyorum. Efes Pilsen, Oktay Mahmuti'nin de koç olmasıyla kesinlikle ikinci takımım olmuştur. Ben de maçlarına vakit bulabilirsem gideceğim ve sonuna kadar da destekleyeceğim. Efes Pilsen'den önce de koç Oktay Mahmuti için tabii ki.
Umarım başarılarıyla hakettiği sevgi, saygı ve en önemlisi vefayı görür. Hiç bu kadarını beklemezdim, ama anladım ki, biz hem kulüp olarak, hem de taraftar olarak bunların hiçbirini içimizde barındırmıyormuşuz Oktay Hoca'ya karşı.
Tekrar yolun açık olsun hocam, başarılarının devamı ve bir gün tekrar yollarımızın kesişmesi dileğiyle...