Teşekkürler Oktay Mahmuti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çocukluktaki hayallerimin büyük bir kısmını gerçeğe dönüştürdüğünüz;daha önemlisi hepsinin gerçekleşebileceğini gösterdiğiniz için teşekkür ederim hocam.Bu insanın dünyasına yaptığınız katkı çok büyük.İleride dost sohbetlerinde,geçmişe yapılan keyifli yolculuklarda;çocuklara,torunlara Galatasaray basketbolu anlatılırken 2010-2011 ve 2011-2012 sezonları her şeyin başlangıcı olarak anılacak.Kelimeler özenle seçilecek;onlarca,yüzlerce güzel anı tekrar tekrar yaşanacak.

Oktay Hocaya hersey icin tesekkurler.

Bununla beraber bence uzatmamak da iyi oldu. Sampiyonlugun en rahat olmasi gereken sene ellerimizle verdik (bence) Oktay Hocanin hatali oyuncu secimleri ve oyunici hatalariyla verdik sampiyonlugu. Zaten bir daha da bu kadar kolay bir sene daha olmaz hem Ulker hem Efesin kotu oldugu.

Bir de edilen kufur olayi var (Baskan dedigine gore dogru oldugunu varsayiyorum). Oktay Hoca gibi her derbi macindan once ve sonra kufur konusunda hassas mesajlar veren birinin bunu yapmasi da ilginc oldu.

Neyse, onumuze bakalim, ve Oktay Hocaya tesekkur edip, merhaba Ergin Hoca diyelim.

Aile içinde teşekkür olmaz ama sen artık bu aileden değilsin seni bu aileden uzaklaştırdılar, onlar utansın.

Yaşattığın herşey için

TEŞEKKÜRLER OKTAY MAHMUTİ !

Aile içinde teşekkür olmaz ama sen artık bu aileden değilsin seni bu aileden uzaklaştırdılar, onlar utansın.

Yaşattığın herşey için

TEŞEKKÜRLER OKTAY MAHMUTİ !

Kim demiş artık bu aileden olmadığını, kağıt üstündeki mürekkep lekeleri Galatasaray taraftarı ile Oktay Mahmuti arasındaki bağı engellemez.

Aslında hocam yazmak istemiyorum gidişine, okuma diyordum ayrılık mısralarını, sadece kağıt üstünde bir değiliz, biz yaşadaklarımızla biriz.

Ve de hep öyle kalacaksın.

Galatasaray basketbol şubesi için efsanesin artık, herkes adını haykıracak yine salonlarda, yine beraber olacağız...

Teşekkür etmek istemiyorum, elveda demekte istemiyorum, çünkü ikiside aile içinde yaşanmaz hocam.

Görüşmek üzere Koç OKTAY MAHMUTİ...

bugüne kadar Galatasaray dışında hiçbir branşta hiçbir takımın ne sempatizanı oldum nede başka birşeyi Efes'in bir iki maçına gitmişsemde nötr olarak gitmişimdir hatta olympiakos maçlarında genelde olympiakos'a daha sempatik bakardım...

ama artık Euroleague'de kesin olarak destekleyeceğim ve her maçına gideceğim bir takım var...

Mahmuti Mahmuti Oktay Mahmuti Şampiyon yap bizi Oktay Mahmuti...

Adam gibi adam oktay mahmuti biz bir aileyiz sen bu kalp unutmayacak rytasi yenerken olimpiakosu yenerken ki ambiyansı canli yaşayan biri oalrak barcelona maçndaki geri dönüşü siena maçındaki geri dönüşleri o cska maçıdaki kaldirdiğımız kareografiyi yaptığımız günler aklıma geldi kral koçtun bir maçlaa yada bir seriyle harcanmamalıydın

böyle olmasaydı diye programin başlığı daha uygun giderdi.

Son birkaç yıldır bazı yöneticileri yüzünden bir sinir olma durumum olsa da, Efes Pilsen benim her zaman ikinci takımım olmuştur. Başarılı dönemini ucundan da olsa yakalayan biri olarak bunun da gayet normal olduğunu düşünüyorum. Bu konuda bana daha önce çok laf atan olmuştu, o dönemi görmeyen, yaşamayanların zaten konuşmaya hakkı yok, o dönemi yaşayanların da sırf yöneticileri yüzünden düşman olmasını da açıkçası anlayamıyordum.

Demem o ki, artık daha da yüksek sesle söylüyorum. Efes Pilsen, Oktay Mahmuti'nin de koç olmasıyla kesinlikle ikinci takımım olmuştur. Ben de maçlarına vakit bulabilirsem gideceğim ve sonuna kadar da destekleyeceğim. Efes Pilsen'den önce de koç Oktay Mahmuti için tabii ki.

Umarım başarılarıyla hakettiği sevgi, saygı ve en önemlisi vefayı görür. Hiç bu kadarını beklemezdim, ama anladım ki, biz hem kulüp olarak, hem de taraftar olarak bunların hiçbirini içimizde barındırmıyormuşuz Oktay Hoca'ya karşı.

Tekrar yolun açık olsun hocam, başarılarının devamı ve bir gün tekrar yollarımızın kesişmesi dileğiyle...

Oktay hocanın Efese gitmesi demek en azından onu izleme ve görebilme şansı demek.Bu haber tekrardan bize onun ayrıldığını hatırlatsa da,bizi üzse de onu sevenler için olumlu diyebilirim.Ama içerdeki Efes maçını düşünemiyorum,tüm salonun ayakta alkışlayacağı bir Oktay Mahmuti olacak,bizim açımızdan çok duygusal bir maç olacağına eminim

yalnız abdi ipekçide 13 bin taraftarın yarattığı ambiansla motive ve takım yönetmek zor olmasa gerek,seneye 500 tiyatro izleyicisiyle ne yapacak o da benim için merak konusu....kendisine yaşattıkları için teşekkürler.....kişiler gelr geçer aönemli olan cimbomdur...

Konu başlığı ne? Teşekkürler Oktay Mahmuti, yani mesajların içerikleri ne olması gerekiyor? Bu kadar basmıyor mu kafanız yahu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...