Teşekkürler Potanın Aslanları

Sene başında ne heyecanımız vardı ne de inancımız.Bu sene küçülüyoruz dendi ve Okan Çevik başa getirildi.Sonra transferler başladı.Evren Büker'i aldık , sonra yabanclarımız gelmeye başladı.Herkeste umutsuz oldukça fazlaydı konuların görüntülenme sayısı bile oldukça azdı.Bu sırada Jasaitis transferi yapıldı bi nebze olsun yüzler gülmeye başladı fakat hala takımın Türk kadrosu çok zayıftı ve en önemlisi 5 numara eksikliği vardı.

İşte böyle başladık sezona.Başta fena maçlarda çıkarmadık 5 hafta sonunda 3 galibiyetimiz 2 mağlubiyetimiz vardı.İnanılmaz bir maçtan sonra Fb'yi mükemmel taraftarımızın önünde yendik. Tabi ki olaylar maçın önüne geçmişti.Keşke sadece o olaylarla kalsaydı herşey.

Maçtan 2 gün sonra Galatasaray Tarihinin en rezil olayı patlak verdi.Meşhur Nalga olayı.Disiplin Kurulu toplandı ve bize sizi fiilen değil ama süründürürek küme düşürdük der gibi cezalar verdi.
Hükmen 5 maç mağlubiyet, Türkiye Kupasından elenme .Ayrıca takım için 2 önemli oyuncu da gitti.Olayın patlak verdiği gece teknik heyet tamamen kovuldu.Tam bir buhram havası vardı.Karamsarlık umutsuzluk sinir her ne ararsanız hepsi bu kulubun içindeydi.Daha snra Cem Akdağ geldi.Tuğrul Demir geldi.Elimizi taşın altına koyduk bu işi başaracağız dediler.İnanamadık başlarda nasıl olacaktı ki 2 puanlık sistemde nasıl kümede kalacaktık ki ? Sonra maçlar oynanmaya başladı peşpeşe galibiyetler gelmeye başladı herkes şaşırdı ve bu takıma inanmaya başladı.İçimizde burukluk olsa da belki kalırız küme de ışığı belirdi bizlerde.Çünkü bu takımda birşey vardı RUH....

Bu takım inanmış bir düzine insandan kurulmuştu.Takım inanılmaz bir arkadaşlık ruhu kazanma ruhu aşılanmıştı sanki.-5 puan değiliz de 10 puanla öndeymişiz gibi her maç arzulu istekli şampiyonluğ koşuyormuşcasına.Bu sırada Tahkim Kurulu -5 puanı kaldırdı.Herkesin hiç bir şüphesi kalmamıştı bu takım ligde kalacaktı artık...Herkesin aklına bi soru belirmeye başladı ? Acaba play-off olur mu ? Acaba play off olursa şampiyonluk olur mu ? Bunun için varını yoğunu koydu aslanlarımız.Sakatlanan yabancı oyuncularımız bile mücadeleden yılmadı.Herkesin içine aslan kaçmışcasına saha da kükrüyorlardı sanki.Onları izlemek gerçekten büyük zevkti.Şampiyon olsalar ancak bu kadar gurur duyardım takımımla.

Bu yazıyı yazarken duygulandığımı hissediyorum çünkü kocaman 1 yıl geçiyor gözlerimin önünden.Sevinçler, üzüntüler, kızgınlıklar, hayalkırıklıkları ve daha niceleri...Bu takım çok şeyi hakketi, kümede kalmayı değil şampiyonluğu hakketti aslında.Bazen olmayınca olmuyor işte ama bu takı kupayı kazanmasa da bu taraftarın İNANCINI hiç kaybolmayacak şekilde kazandı.Taraflı tarafsız herkesin saygısını tekrar kazandı...

Play off olmadı hiç önemli değil, yeter ki bu ruh hep bizimle kalsın...


Teşekkürler Potanın Aslanları Sonsuz Teşekkürler. .


Teşekkürler ; 6 Darius WASHINGTON
Teşekkürler ;10 Murat KAYA
Teşekkürler; 16 Evren BÜKER
Teşekkürler; 20 Can AKIN
Teşekkürler; 24 Alican GÜNEY

Teşekkürler; 7 Tufan ERSÖZ
Teşekkürler; 8 Caner TOPALOĞLU
Teşekkürler ; 11 Mike WILKINSON
Teşekkürler; 12 Polat KOCAOĞLU
Teşekkürler; 31 Simas JASAITIS

Teşekkürler; 13 Radoslav RANCIK
Teşekkürler; 34 Fatih SOLAK
Teşekkürler; 55 Eren BEYAZ


ve zor anımızda bize yardıma koşan sayı antrenörümüz Cem Akdağ ve Cihansever Yeşildağ sonsuz teşekkürler. . .


TEŞEKKÜRLER POTANIN ASLANLARI . . .
 
Arkadaşlar,

Bu hafta sonu hem ligde kalmayı garantileme, hem de bu sene şerefleri ile onurlu mücadeleleri ile bize gurur yaşatan takımımızı uğurlama maçımız var. Belki bu yürekli aslanları önümüzde ki sene takımda izleyemeyeceğiz.

Bence bu aslanlara, aslanlar gibi teşekkür etmemiz ve salonda onlarla olmamız lazım.

Unutmayın sezonun son maçı
 
Hislerimize tercüman olan bir yazı..Ellerine sağlık..

Yabancılarımızla oturup,"kesilecek bir hesabımız var seneye"denmeli,"biz bu mücadeleyi yaparken,birbirlerine yatıp maç satan serefsizlere hesap soracağız" denmeli.

Bu oyuncular bu isteği geri çevirmeyecek yürekte..Zaten hakettikleri verilecektir.Buna yürekten inanıyorum.
 
forumu uzun zamandır takip ediyordum ama ilk mesajımı yazmak böyle bir yazıya denk geldi.. o kadar gururluyum ki ben böyle bir takımın taraftarıyım..TEŞEKKÜRLER POTANIN ASLANLARI...
 
Gurur duyuyorum takımımla. Birbirinin kopyası, amaçsız geçen sezonların ardından bize böyle bir heyecan yaşattılar. Teşekkürler Potanın Aslanları!
 
Takımımızı yürekten kutluyorum.Bu zorluklara rağmen bu mücadele ayakta alkışlanır.Seneye bu takımı daha kuvvetlenmesi için yönetimiin elinden geleni yapcaklarını umut ediyorum.
Ayrıca efes pilseni de ligdeki rakiplerimiz içinde maç satmayan tek takım olarak kutluyorum.Sanırım şampiyonluğuda hakettiler.Helal olsun onlarada.Ama satıcı takımlarda layığını bulacaklardır.
 

Üst