Bu nasıl negatif bir yazıdır. Foruma 3. mesajınız da kara bulutları serpiştirmişsiniz bravo. Ben sene başı yapılan yorumlara çok da gaza gelinip yazıldığına inanmıyorum çünkü sene başında çok iyi bir kadromuz vardı ve as kadroyu da bozmadık eğer sakatlıklar üst üste gelmeseydi durum çok ta farklı olabilirdi. Ülkerle aramız da ki en büyük fark ise oturmuş takımımız olmasıydı nitekim ülkere yeni oyuncular ve yeni koç geldi herkesin böyle düşünmesi normaldi . Galatasaray'ın olduğu yerde her zaman hedef üst sıralar dır 2 yenilgi aldık gidişat kötü diye hemen pes edip büyük arenadan ayrılalım demek nasıl bir düşünce. Kendi evimizde ki maçları kazanıp deplasman da ise elimizden geleni yapıp olabildiğince kendimizi yukarıları atmamız gerekir. 2. grup ta ise herşey çok farklı oturacaktır yeni oyuncuların da katkı vermesiyle f8 hayal değil hele ki işin içinde GALATASARAY var ise.
Bogdanovic'i övmüşsün adam bu sene ye kadar ne katkı ver di takımına daha 3-4 maç oynadı diye ne bu poh pohlamalar geçen sene ülker fark lar yerken bogdanovic yokmuy du bırakın bu işi yahu.
Eurocupa sen git biz gelmiyoruz . Daha 5-6 maç oynanmış iken bu sene kayıp olacak demek nasıl bir düşünce tarzın olduğunu gösteriyor.
O takıldığın forumlarda yaz bunları burası gsbasket forumu yanlış gelmişsin ...
İnsanlar büyüdükçe olayların sonunu daha en başından görebiliyor ayrıca taraftarlık naraları atarak burada popülarite kazanabilirsin ancak gerçeği değiştirmez,ben salona gitmeyelim,elimizi ayağımızı çekelim asla demedim,demem de zaten ama senaryolar açık ve net,bunları yaşından dolayı göremiyor olabilirsin.
Bogdanovic o beğenilmeyen takımda parlayan tek oyuncuydu,o yüzden onun üzerine çok gidildi,madem o kadar kötü oyuncuydu bogdanovic neden Barcelona'nın ilk tercihiydi,Barcelona çok istedi ama Fener bırakmadı.Nets'e de izin vermedi.
Şuan ki durumumuz negatif oyuncular sakat,koç küskün,polyanacılık oynayamam kusura bakma ben oyuncaklarla oynama yaşım çoktan geçti.
Ayrıca sen kimsin ki benim taraftarlığımı sorgulayabilirsin,aramızda üyelik farkı 5 ay,sen bundan önce neredeydin antu da mı diye sorarlar insan....
Reçete çok açık bu sene kazanılacak euroleague bileti,şampiyonluk kadar kıymetlidir.Seneye takımın başına İvkovic'i getirir,tüm yabancıları yollayıp,Türkiye liginde filizlenmiş genç yetenekleri toplayarak,sıfırdan genç,ateşli,kazanmaya tahammülü olmayan oyuncularla sezona başlamalıyız.
Bayern maçına dönecek olursak Malcolm'a dikkat etmeliyiz,ayrıca 2 sezon önce bizde oynayan Djedovic harika işler yapıyor,çok tehlikeli bir takım.