THY Euroleague | 5.Hafta | Galatasaray Liv Hospital: 84 - FC Bayern Munich: 74

Bazı arkadaşlardan sene sonunda koçun gideceğine dair ifadeler duyuyorum. düşüncesi bile can sıkıcı. bu takım sezon sonunda play off a bile kalamayabilir gecen sene ki başarıya ve bu sezonki sakatlıklardan dolayı böyle bi lüksü kesinlikle vardır; ama koçun gönderilmesi gibi bi durum inşallah ve inşallah söz konusu değildir.!!! yönetim en azından böyle bir saçmalığa imza atmayacağını hem ümit ediyorum hem uyarıyorum....

umarım iş çıkışı giden çok olur . keşke maç biraz daha geç saatte olabilseydi ... takım şöyle bi tribünlere bakınca kendini güvende hissetmeli,ne bileyim gaza gelmeli... indan şu günlerde istanbul da yaşamadığına lanet ediyo ...
Bizi bilirsin abi millet olarak her şeyi son anda acele bir şekilde yapmayı severiz.İnşallah bugün de öyle olur.:D

Son gün olduğu için biletix bilet satışı internetten durmuş ve insanlar orada bileti bulamayınca bitti sanıyorlar.

Daha 4000 bilet var satışta ama salonda yaklaşık 7000 taraftar olacak ben iş çıkışı 2000 kişi daha çok rahat bekliyorum yani 9000-10 000 kişi olacak aslanların yanında. Cuma akşamı bırakın gelin işinizi 2 saat bu takıma destek lazım arkadaşlar.

Biletler şuan abdi ipekçi gişeler ve biletix perakende satış noktalarından bizzat alınabiliyor!!

Tahminimce pota arkası üstler ve köşeler hariç dolu olacaktır salon. Bench tarafındaki merdivenlerin tamamen kullanılacağını düşünürsek 7.500 - 8.000 kişi olur.

Salon boş yazık saha kenarında oturan kodamanlar da henüz teşrif etmemişler ua yarım saat azize ve fb ye küfretti takıma buraya sizin için değil kendimizi tatmin etmeye küfretmeye geldik mesajını verdiler şaka gibisin ua ... Umarım maç başlayınca gerçek desteği verirler