THY Euroleague | 7.Hafta | Olympiacos Piraeus 72 - 54 Galatasaray Liv Hospital

elensek daha hayırlı olacak gibi gözüküyor.bu kadroyla tamamen lige konsantre olursak şampiyonluk şansımız fazlasıyla var.ancak iki kulvar çok zor.transfer hakkımızda bitti,maçta bonsu sakatlanacak diye yüreğim ağzımda izliyorum resmen.

sezon başı çok büyük kadro planlama hataları yaptık özellikle yabancılarda.2 kulvarı kaldıracak kapasitede kadromuz yok maalesef.

Gülme komşuna gelir başına diye bir atasözümüz vardı.
Geçen sene Ülker'e çok güldük başımıza geldi işte.
Önce dün şimdi de bugün yenilen 2 darbe.
Galatasaray'dan soğutamayacaksınız beni !!

Bu tükenmişlik sendromu bulaşıcı sanırım.Takımdaki herkes kafayı öne eğmiş yenilsek te gitsek havasında. Bir başkaldıran isyan eden yok.Sahaya yeneriz diyip çıkan olmamış.ender,furkan ve biraz bonsu kıpırdanıyor.aynı madriddeki efes gibiyiz.yeneriz yeniliriz ama mücadele etmez isek değersiz bir takım oluruz...

Sinirlenecek veya moral bozacak bir durum yok bence. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Bu kadro ancak bu kadar oynar daha fazlası bir iki maç şansa olur. Şöyle bir bakarsak Domercant yaşı itibariyle o sakatlığı atlatması mucizeydi, Erceg iyi olsa zaten CSKA da oynardı Macvanın geçen seneki halinin çok altında, Manuchar bu seviye oyuncusu değil, Carlos ise yaşına yenik düşmeye başladı kafasını kullanıyor ama karşısında atletik adam bulduğu zaman kafasını kaldıramıyor. Forumda bunları daha sezon başında pek çok arkadaş söylemişti zaten. Tek hedef ligi Anadolu Efes ve Fener´in altında bitirip yeniden Euroleague potasına girmek olmalı. GS ye gönülden bağlı arkadaşlar bu sene Euroleague moraliniz bozmasın bu takımdan bu kadar fazlasını istemek haksızlık olur.

Adam tekme tokat girmiş ne büyümemesi?Büyüse ne olacaktı acaba?

Son derece gereksiz bir hareketti.Yunan lobisini de düşünürsek çift hanelerde ceza almazsa iyi.Bu da Top8 yolunda darbe vuruyor.

Begic bonsunun ensesine dirsek geçirdi.bonsu begic'e yumruk salladi o ara printezis bonsuya arkadan yumruk vurdu.seyircilerden sahaya atlayan oldu sahaya yabanci madde yağdı.bonsu ve begiç atildi.malaga,gora ve bayern maclarinda uzunlarimiz furkan,erceg ve macvan.malaga ve gorayi istanbulda yenersek bayern macini kaybetsek dahi muhim degil.malaga ve goranin uzun rotasyonu nasil? Furkan,erceg ve macvan ezilir mi? Bonsunun olayinda agir tahrik var.bonsu ne ceza alir sa aynisini begic ve printezis in de almasi gerekir.bu arada yunanlilar gercek pislik yuzlerini gosterdiler.sozum ona baris ve dostluk spor salonu ...

Bonsu haklı ama uzatması gereksizdi. Yapanın yanına kar kalmadı oda ayrı bir şey.
Çok fazla ceza geleceğini zannetmiyorum. Ama ilk turu kapatmıştır muhtemelen.

Böyle olayları sevmem ama, Begic kaşınmış bence. İlk yumruğu da o sallıyor gördüğüm kadarıyla.
Maç içerisinde gösterdiğimiz tek reaksiyonun bu olması üzücü, umarım Bonsu fazla ceza almaz bu olaylardan dolayı.

Begic bonsunun ensesine dirsek geçirdi.bonsu begic'e yumruk salladi o ara printezis bonsuya arkadan yumruk vurdu.seyircilerden sahaya atlayan oldu sahaya yabanci madde yağdı.bonsu ve begiç atildi.malaga,gora ve bayern maclarinda uzunlarimiz furkan,erceg ve macvan.malaga ve gorayi istanbulda yenersek bayern macini kaybetsek dahi muhim degil.malaga ve goranin uzun rotasyonu nasil? Furkan,erceg ve macvan ezilir mi? Bonsunun olayinda agir tahrik var.bonsu ne ceza alir sa aynisini begic ve printezis in de almasi gerekir.bu arada yunanlilar gercek pislik yuzlerini gosterdiler.sozum ona baris ve dostluk spor salonu ...
Printzetis te kanama oldu mu? linkte pek bir şey gözükmedi. Olayın bu kadar büyümesinin sebebi arkadan vurması.

Ben de çok ceza geleceğini zannetmiyorum. Olay tatlıya bağlandı, artı Begic ile Printezis de olayın içinde.. Carlos girmeseydi, Printezis de devreye girseydi görürdük neler olduğunu.. Çok ceza geleceğini zannetmiyorum.

Malaga'nın da uzunları Valdez ve Stimac bu arada..

Bonsu en iyi ihtimalle EL'de normal sezonu kapattı. Ben en az beş maç ceza geleceğini düşünüyorum.

Maça gelirsek tam anlamıyla facia bir basketbol... Galatasaray bu sezon hiçbir sert rakibine karşı direnç koyamıyor maalesef. Hücumda tempo yok, top paylaşımı yok, tamamen isolation'a ve bireysel zorlamalara dayalı bir düzen, daha doğrusu düzensizlik var. Bu kadar kırılgan ve deorganize basketbolla top 16'da çok ağır yenilgiler gelir, galibiyet görmek zor olur. Bunu bireysel performanslara bağlamak ise asla gerçek sorunların çözümüne neden olmaz. Evet, sezon başında yanlış transferler yapıldı, özellike Euroleague'deki üst düzey takımların sertliğini ve temposunu kaldıramayacak bir kadro oluşturuldu ama, bu kadar da değil. Yani Oly kendisini zorlamadan 30 sayı farklara çıkabiliyorsa burada sorunu kadrodan öte takımın inançsızlığına, aklını ve kalbini sahaya yansıtmamasında aramak lazım. Bakın iddia ediyorum burada asılıp kesilen Domercant dahil tüm oyuncular düzenli ve yürekli oynayan takımlarda çok daha verimli olur.