Bonsu en iyi ihtimalle EL'de normal sezonu kapattı. Ben en az beş maç ceza geleceğini düşünüyorum.
Maça gelirsek tam anlamıyla facia bir basketbol... Galatasaray bu sezon hiçbir sert rakibine karşı direnç koyamıyor maalesef. Hücumda tempo yok, top paylaşımı yok, tamamen isolation'a ve bireysel zorlamalara dayalı bir düzen, daha doğrusu düzensizlik var. Bu kadar kırılgan ve deorganize basketbolla top 16'da çok ağır yenilgiler gelir, galibiyet görmek zor olur. Bunu bireysel performanslara bağlamak ise asla gerçek sorunların çözümüne neden olmaz. Evet, sezon başında yanlış transferler yapıldı, özellike Euroleague'deki üst düzey takımların sertliğini ve temposunu kaldıramayacak bir kadro oluşturuldu ama, bu kadar da değil. Yani Oly kendisini zorlamadan 30 sayı farklara çıkabiliyorsa burada sorunu kadrodan öte takımın inançsızlığına, aklını ve kalbini sahaya yansıtmamasında aramak lazım. Bakın iddia ediyorum burada asılıp kesilen Domercant dahil tüm oyuncular düzenli ve yürekli oynayan takımlarda çok daha verimli olur.