Ne özürü arkadaş. Kusura bakmasında Ergin Hocaya bir haller oluyor, her fırsatta oyuncunun basının önüne at, taraftarın önüne at, şimdide yunanlılarınmı önüne atacaksın. Dün İhsan BAYÜLKEN çok güzel bir konuya parmak bastı: "ben kafasına darbe alıpta tepki vermeyen Amerikalı görmedim" dedi. Begic denen o.ç Bonsuya ribaunt mücadelesinde vuruyor, Bonsu da tepki veriyor, sonra da Printezis saldırıyor Bonsuya. Ergin Hocada çıkıp özür diliyor, bu nasıl bir saçmalık. Hocam özür dilenecekse kavga için değil bu kadar kolay nasıl teslim oluruz, bu kadar ruhsuz nasıl oluruz onlar için özür dile. Ben dün maç öncesi sadece mücadele ve sahada dik duruş görmek istediğimi söylüyordum, Olm her zaman kendi sahasında favoridir, yenilmen önemli değil ama herkese kolay lokma olmadığını göstermen gerekirdi diye düşünüyordum, ne oldu ne duruşu, ne mücadelesi. Takımımızın çok eksiği var katılıyorum ama ya mücadelemize ne oldu. Son topa kadar sloganımıza ne oldu?
Takıma gelirsek Erceg+Macvan artık iyice can sıkmaya başladı. Arroyoyu tuttunmu takımımız sıradan bir lig takımına dönüşüyor. Pota altında Furkanla Bonsu dışında mücadele eden yok. 4 numaradanda katkı gelmeyince rakipler iyice pota altına gömülüyor. Halbuki 4 numaradan iyi bir katkı alsak, pivotlarımız daha rahat oynayacak ama Erceg ve Macvan 4 numaradan çok kendilerini 3 numara sanıyorlar galiba. Ayrıca artık Domercent düzelmeyecek, malesef,adam korkuyor, adam zıplayamıyor, adam el üstünü geçtim boş şut bile atamıyor, biran önce sirkelenmemiz lazım, pota altına türk takviye yapmamız lazım, mutlaka transfer şart, eğer yabancı oyuncu alamıyorsak Türk piyasasından mutlaka ama mutlaka oyuncu almalıyız....