THY Euroleague | 8.Hafta | Galatasaray Liv Hospital 78 - Unicaja Malaga 70

Grubu nerede bitireceğimiz konusunda çok önemli ve zor bir maç. Bonsu'nun olmaması biraz korkutsa da, tribün-oyuncu bütünlüğünü yakalarsak kazabileceğimiz bir maç, zor da olsa. Ki kazanırsak da büyük ihtimalle 2.cıkarız gruptan. Bu da bence işimize gelir, 3.olmaktan ziyade.
Ayrıca salon sıcak arkadaşlar, gelin maça :(

Akşam maçta olacağım, lütfen takımı yalnız bırakmayalım. En az 5 bin kişiyi bulmamız lazım.

Doğukan rotasyona dahil edilip 5-6 dakika süre alabilir, ribaundları fena değil.

edit: 3652 bilet satılmış dün gece itibariyle. 6-7 bin kişi oluruz o zaman.

İnsanın içi yanıyor satılan bilet sayısını gördükçe, takımımız sezonun en kritik maçına çıkıyor, sakatlıklar ve cezalarda cabası ama biz o biletleri tüketemiyoruz, Fenerbahçe ile iddiasız bir maç bile olsa salonu dolduruyoruz ama bu tip maçlarda takımımızı yalnız bırakıyoruz. Fenerbahçe galibiyetinin verdiği sevinç tabiki paha biçilemez ama gerçek taraftar zor gününde takımına sahip çıkandır. Tabiki eleştiri olacaktır fakat bugün eleştiri değil DESTEK günüdür. Salona giden, gitmeyi çok isteyipte imkanları doğrultusunda gidemeyen tüm basketbolseverlere şimdiden teşekkür ediyorum. Yen yenil önemli değil yeterki takımımız sahada dik dursun.... Son topa kadar.....

Demek ki tribünümüzde Galatasaray taraftarı değil Fenerbahçe düşmanı var. Bu durum hiç hoş değil.

Yanlız unutmamak gereken bir şey var. Grup maçlarında 2. olup top 16'da zayıf takımlarla oynamak önemli olduğu kadar, ligde playofflarda muhtemel rakipler karşısında avantaj elde etmek de lazım. İleride Euroleague seviyesinde takım olabilmek amacımız varsa, ligi de boşlamamamız lazım. Efes'in ve Ülker'in yıllarca yatırım yapmaları ve Fenerbahçe'nin de mirasa konmaları ile büyük bir rekabet ortamında yaşıyorlar. Galatasaray 1990'lı yıllardan itibaren treni kaçırmış durumda maalesef. Geriden yaklaşmaya çalışıyoruz. Bu sene Final four görmemiz biraz hayali geliyor. Şu anki sakatlık ve takım olamama durumumuzu bir şekilde aşarsak, kadromuz ligde rekabet eder diye düşünüyorum.

Akşam maça üsküdardan marmarayla geçmeyi düşünüyoruz da hangi durakta inmemiz gerekiyor birde indikten sonra yürüme mesafesi mi salon?

Callowey bu maçta devreye girerse savunmaya sıkıntı yaşatır herif içeri dalıyor ya bırakıyor turnikeyi yada dışa şut yaratıyor.

fener maçına fazla bilet var.isteyen mesaj atabilir

Marmaray tam kapasite çalışmaya başlasa belik hafta içi maçlara yetişme durumumuz olacak bizimde çalışmaya başladıktan beri yetişemiyorum içim içimi yiyor.

Marmaray tam kapasite çalışmaya başlasa belik hafta içi maçlara yetişme durumumuz olacak bizimde çalışmaya başladıktan beri yetişemiyorum içim içimi yiyor.

aslında kadıköye gelip ordan marmarayla 15 dkda salonda olursun.tabi kadıköye ne kadar sürede varırsın onu bilmem

zaten sıkıntı kadıköye varmakta ya akşam trafiği ile 1,5 saat sürüyor otobüs. daha ordan sonrası var birde.
tren açılınca burdan kazlı çeşme 1,5 saat olsa yine bişeyler olur belki.