THY Euroleague | 8.Hafta | Galatasaray Liv Hospital 78 - Unicaja Malaga 70

ne kadar kötü bir durum ya,basketbol maçımızı bile izleyemiyoruz,arama motorunda geçti ömrüm bu lanet insanlar yüzünden!sonra ülkemizde neden basketbola önem verilmiyor deniliyor,biz bu maçları izleyemeyeceksek yazıkki ne yazık..ayrıca bu gs tv ne işe yarar anlamadım gitti!

arroyo dışında mutlaka skora katkı gelmesi gerekiyor . Şuana kadar haiston 6 sayı ile katkı verdi . Domercant'ın skor gücüne cok ihtiyacımız var bu aksam.

Sinan Güler gerçekten yüreğiyle oynuyor. Arroyo'nun yanına 1 kişi daha eklersek maç gelir. Medley'i savunmamız lazım

Arkadaşlar, devrenin sonunda Malaga neye itiraz etti? Arroyo'nun son sayısına mı? EL TV'den birşey anlaşılmadı?

Oyuncuların maça isteği güzel.. Arroyo önderliğinde geçen seneden kesitler sunuyor gibi takım.. 2. çeyrek sonunda 4 kısalı sistem takıma hareket kazandırdı.. Sinan'ın da kendine güveni gelmiş, Hairston da enerji katıyor takıma..Maç sonuna kadar bu şekilde devam edip maçı alalım..

O kadar çok hücum ribaundu veriyoruz ki şu an da çift hanelerde değilse fark hep bu yüzden

Edit:Hakemler de show yapıyorlar maşallah !

Bize gelen adamın şutu köreliyor .Hairston'un geldiğinden beri 1 tane 3lüğünü hatırlamıyorum

Edit:Rezalet ribaund performansı var.Her hücumu 2 kere ediyorlar

Önemli galibiyet, Siena kazandı, Olympiakos önde götürüyor.. Böyle olursa haftaya Gora'yı yendiğimiz takdirde grup 2. siyiz.. Furkan'ın uzun süreler katkı vermesi önemli.. Bugün Arroyo'nun direksiyonu eline almasını, Ender'in katkısını, Macvan'ın mücadelesini beğendim.. Takım belli ki kendi arasında toparlanıp bu maç ve FB maçı için karar vermiş.. Pazartesi de güzel bir galibiyet bekleyebiliriz takımımızdan, çünkü belli ki şu ara iyi konsantre olmuşlar..