TK Finali | Galatasaray 76-72 Fenerbahçe

Bu arada her ne kadar kupayı alsakda bu kupanın kazanılmasında en son katkı ceyhun beyden gelmiştir,bey diyorum yaptığı saçmalıklardan sonra kendisine hoca demek içimden gelmiyor kupa finalıinin devre arasında oyuncular salona dönerken soyunma odasında yardımcılarına nasıl bir beşle başlayalım sorusunu sorup aldığı ilk yarıyı nasıl bitirdiysek aynı beşle başlayalım cevabına rağmen hala iki uzun ışılla başlıyorsan ceyhun bey kusura bakma sen hoca değilsin gözümde.Hadi bana böyle olmadı de de bende sana söyleyip söylemediğini ispatlıyayım.
 
Furkan şu yazdıklarına gerçekten inanıyormusun kardeşim yeri dolmaz vs yapmayın bu kulüp Işıl'la var olmadı Işıl denizde bir damla bu kulüpte,bana ışıl bu maçlarda gösterek nasıl oyuncu olduğunu samsun mersin maçlarında değil.

İnanmadığım şeyi niye yazayım abi?

Asıl sen inanıyor musun Işıl'dan başka bir yerli geldiğinde daha iyi olacağımıza veya bizi daha iyi temsil edeceğine?
Nedir bu Işıl takıntının sebebi, bir terbiyesizlik falan mı yaptı?

Herşeyi geçtim piyasada onun seviyesinde veya daha iyi oyuncular olsa (alabileceğimiz) ve biz Işıl'ı hala kadroda tutsak (ki ben yine de bizde kalmasını isterdim) birşey söylemeyeceğim.
Neden ille de Işıl gitsin?

Neyse bu bu konudaki son iletim.
Farkına vardım ki anlaşamayacağız ve konuyu uzatarak ortamın gerilmesine, zarar vermeye devam edeceğiz..
Şahsen hiç yakıştıramıyorum şu durumda, kupayı almışken ve Final 8 arefesindeyken böyle bir konuyu tartışmayı...
 
Benim Işıl'la bir sorunum olmaz onunda benle olmaz veya olamaz ben bu formuyla bu formanın hakkını veremediğini düşünüyorum hepsi bu iyi basketbolcu kötü gün yaşayabilir kötü bir hafta ,kötü bir ay da geçirebilir ama 2 sene hiç bir şey oynamadan kendini geliştirmeden oynayamaz.Hele bunu bu forma altında yapamaz.Galatasaray'da kaptan olacaksın şut atmaya korkacaksın turnike atmaya korkacaksın bu nasıl iştir böyle o zaman ceyhun hoca bu kızı oynatamıyor.Rahmetli Aydan abi şut kaçıran oyuncuya tekrar atması için set çizerdi.Kimse bunu söylemiyor Galatasaray kaptanı topu potaya atmaya korkuyor .
 
Oyuncuların taraftarın tepkisinden etkilenmemesi lazım ama bizim ülkemizde aşırı etkileniyorlar yerli oyuncuların gitgide kötü oynamasında bizlerinde payı var kesinlikle. Cumhurbaşkanlığı Kupasını Bahar sayesinde kazanmıştık unutulmamalı. Ayrıca yabancı oyuncu 20/4 şut atınca üstünde durulmazken yerli oyuncu aynısını yapınca kıyamet kopuyor, basketbol sadece sayı atmak mı ? Yerli oyuncuların savunma katkısı gözardı edilemez. Birde Işıl Bahar gitsin diyenler yerlerini nasıl doldururuz kimle doldururuz bu konuda isim veremezken sadece gitsin demeleride hoş durmuyor.
 
Hala izlemeyen varsa çok güzel bir karşılama olmuş. Kızların çok hoşuna gitmiş.

[video]http://www.maraton.com.tr/video.asp?vid=979[/video]
 
Kimi neyle itham ettiğine dikkat etmen gerek,ben burdayım saydırmak istiyorsan buyur saydır,bu kadar bağnazlık niye madem temizlemek istiyorsun buyur temizle
 
Asıl üzüntü verici olan şey artık bu tür tartışmaları hiç yadırgamamamız. Yani iyice duyarsızlaştık veya duyarsızlaştırıldık. Halbuki biraz empati yapsak, biraz düşünsek ve sağduyulu olsak, herşey çok daha kolay olacak.
Bu tartışmanın taraflarına da aynı şeyi öneriyorum. Biraz durun ve düşünün.
 
Asıl üzüntü verici olan şey artık bu tür tartışmaları hiç yadırgamamamız. Yani iyice duyarsızlaştık veya duyarsızlaştırıldık. Halbuki biraz empati yapsak, biraz düşünsek ve sağduyulu olsak, herşey çok daha kolay olacak.
Bu tartışmanın taraflarına da aynı şeyi öneriyorum. Biraz durun ve düşünün.

Çok güzel yazmışsınız Nedim Abi teşekkürler...
 
Rahmetli Özhan abi koltuk sevdalısı değil Galatasaray sevdalısıydı.Sevgili Onur bence benzetme hiç olmamış,Koltuğu bıraksın POLAT gelsin diye forumu yıktığınız günleri bilirim,sonrada Polat istifa topiğine yazılanları bilirim.

Rahmetlinin en büyük hatası Galatasaray'ı sokağa bırakmasıydı.
 
Ceyhun Yıldızoğlu: Kazandığımız bir maçı bir oyuncumuzla kazanmadık, kaybettiğimiz bir maçıda bir oyuncumuz yüzünden kaybetmedik.
 
Bu iletiler niye siliniyor arkadaşlar!!!! Ceyhun beyi eleştiremiyecekmiyiz!!! Adamın yüzünden kupayı kaybediyorduk.Şansa kazanınca mı ? değere bindi al özyeri vur yıldızoğluna ikisini topla bir koç etmez.Nedir BU ZİHNİYET yoksa forum yöneticilerinden birinin akrabası mı? dokunulmazlığı mi var koruma altında mı? bilelim
 
Mithat Bey, eleştirmek serbest ama hakarete varan sözler kullanmak yasak burada. Yoksa eleştiren eleştiriyor...

İstifa konusunda ise daha önce söyledim fikrimi. Alınan FB mağlubiyeti sonrası istifa etmesi ya da gönderilmesi en doğru karardı. O dönemde yapılacak bir değişiklik ve ardından hocanın takımı tanıması ve sistem oturtmaya çalışması için bir süre vardı. Ancak artık geç, zaman "sezon sonuna kadar" destek olma zamanı.
 

Üst