TKBL 1. Hafta | Galatasaray MP 100 - Ceyhan Bld. 75

22 Ekim Cumartesi;
17:30 - Abdi İpekçi

TKBL sezonun açılış maçında Ceyhan Belediye ile karşılaşacak Sarayın Sultanları. Ekibimiz son 7 günde oynadığı 3 maçtan da galibiyet çıkarıp lige büyük bir güvenle giriyor.

Rakibimiz Ceyhan ise son katıldığı hazırlık turnuvasında, TED Ankara'yı iki kez (76-66 ve 90-86) ve Samsun Basket'i (68-61) mağlup edip Cumhuriyet Kupası'nı kazandılar. Daha öncesinde de Botaş Cup'ta 5. olan Adana temsilcisi, bu turnuvada da en dikkat çekici maçını Fenerbahçe'ye karşı 76-73 mağlup olduğu maçta oynamıştı.

Antrenörü Atila Keskin ile devam eden Ceyhan, tecrübeli oyuncuları Hülya Özkan ve Aslı Sevinç ile devam ederken umut vadeden gençleri Asena ve Melike'yi de kadroda tuttu. Transferlerine gelirsek, Milli Takımımızın bir parçası olan Seda Erdoğan, geçtiğimiz sene formamızı giyen Ceyda Kozluca ile yerli kadrolarını güçlendirip, WNBA patentli 4 Amerikalı ile de yabancılarını yenilediler. Bu isimler; Tulsa Shock'tan uzun forvet/pivot Tiffany Jackson, LA Sparks'tan guard Natasha Lacy, kısa sürelerle de olsa WNBA tecrübesi yaşayan forvet Ashley Walker ve bu sene New York tarafından draft edilip, Minnesota'ya gönderilen çaylak guard Angel Robinson.

Son yıllarda düşme hattının hemen üzerinde, playoff iddiası olmayan Ceyhan bu sene ilk 8'de olmak isteyecektir. Kadroları ilk bakışta bunu kesin yaparlar dedirtmiyor ama sezon içinde oynadıkça görmek lazım neler yapabileceklerini. Alt yapıları da iyi bir kulüp, zaman zaman gençlere de fırsat vereceklerdir bu hedefin peşinde giderken.

Tabii her iki taraf için de hedef maçı değil ama bizim için tempo bulmak, Ayşe Cora ve artık hazırsa Yasemen'i izlemek, takımımızın zorlu maçlarda yapmakta çok da başarılı olamadığı alan paylaşımı ve yerleşim gibi sorunları atlatmak için bu tarz maçlara ihtiyacımız var.

Başarılar takımımıza.
 
Ceyhan Belediyesi bu sene orta siklet takımların en güçlülerinden.İyi savunma yapıyorlar ve Tiffany Jackson gibi bir uzuna sahipler.Kayıpsız geçeceğiz gibi duruyor.Umarım gençler de süre alabilirler.
 
Bu maçımızda saha cezamız yok değil mi? Resmi sitede okuduğuma göre hem erkek hem kadın takımlarında saha cezamız var. (umarım yanlış anlamışımdır).

Zira Erkek takımındaki cezamızdan dolayı salona giremeyeceğimiz göz önüne alınırsa maç'ın hemen bitiminde kadın takımımızı izlemeye girmek güzel olacak.
 
Yok cezamız yok biletini alan gidebilir maça ben bir kalabalık oalcağını düşünüyorum umarım yanılmam ayrıca GS TV dende canlı yayınlanıyor mücadele .
 
geçen yıl 8 tl diye hatırlıyorum biletixten bu yıl daha da ucuzlamış gibi geldi umarım gişeden daha ucuzdur maçı GS tv yayınlayamayacakmış sanırım anlamadım olayı hiç o ibareyi göremedim bub maçı neden yayınlamazlar merak ettim bilen var mı ?
 
Bu maçlarıda vermeyecekse Gstv bıraksın zaten bu işi..Verecektir belki hepsini ancak insanların aklında en ufak şüphe olmamalı bu konuda.Fb tv için zaman mekan nasıl farketmiyorsa bizim kanalımız içinde öyle olmalı.
 
Ufak bir düzeltme yapalım ilk mesaja.
Ceyhan ile Angel Robinson'ın yolları ayrılmış, 3 yabancı ile oynayacaklar ilk maçta. Genç oyuncu Melike de ABD'deymiş. Düzeltmeler için Sayın Ali Yücel'e teşekkür ediyorum.

Işıl'ın cezası bitti, Hakan Hoca'nın ise cezası bu maç ile birlikte tamamlanacak.
 

Üst