TKBL 13. Hafta | Fenerbahçe 79 Galatasaray Odeabank 67

Kadroları bizden daha iyi olabilir, yabancıları bizim yabancılardan iyi olabilir, Yerlileri bizim yerlileri dövebilir Bütçesi daha fazla olabilir evet evet evet..

Ancak maçı seyrederken ben bu farkın hiçbirini görmedim. Sadece daha çok isteyen kazandı okadar

Kızların mücadelesini alkışlıyorum.Mağlubiyet kötü ama olsun dünyanın sonu değil.
Nevriye ve Bahar bizim sahamızdaki maçta daha iyi olabilirse rahat kazanacağız inşallah.
Sarayın Sultanlarına tam destek devam.

Bu takımın iyi bir guardı olmadan FB yi geçmemiz çok zor maalesef.
Erkek takımımızda Arroyo olmadan FB ile play-off oynadığımızı düşünün ne kadar şansımız olurdu sizce ?
Yıllardır diyoruz iyi bir guard demek şampiyonluk demektir. Whalen geldiğinde tam bulmuştuk o ahengi birileri sanki tuzak kurdu kaçırdılar oyuncuyu. Ciddi ciddi bir kumpas olduğunu düşünüyorum ben o olayın. Zira Whalen ile mutlaka geçer şampiyon olurduk geçen yıl. Şimdi bu yıl aynı hatayı tekrar yapıyoruz. Işıl ile olmaz sadece. Işıl'ı Arroyo'nun yanında oynayan destekleyen Ender gibi kullanmalıyız. Bu takım iyi bir guardı olmalı yoksa boşuna kürek çeker dururuz.

Ekrem hocam bu olayın başka çözümü yok takımı oynatan gerektiğinde sorumluluk alan bir guardı takıma kazandırın lütfen