Kimse küçülmeden bahsetmesin, Nevriye'nin yıllık kazancını kazanan başka bir Türk yok,hatta çok az oyuncu ondan fazla kazanıyor.Bir tek Şaziye'yi bırakarak bütçe küçülmez,keşke o kadroda olsaydı.
En iyi kadromuzla bile şampiyonluğu alamadık,Dünyanın açık ara en iyi takımı olan ABD milli takımına 3 oyuncu verirken bile feneri geçemedik,ki diana dünyanın en iyi oyuncusuydu,o zaman fenerden bütçemizde daha fazlaydı,şuan da ben ihtimal vermiyorum ki arada inanılmaz farklar olsun.
Yıllar içinde kadro kalitemiz arttı ancak bir türlü başarılar onun paralelinde gelmedi,paraya kıyıp üst düzey bir yabancı antrenör getiremedik,Roberto İnuguez'i ben çok beğeniyorum,neden biz getiremeyiz böyle adamları anlamış değişim adam sadece 2011'den beri kadın bayan basketbolunda ve 2 senedir de şampiyon,2 sene önce Valencia ile euroleague şampiyonu,geçen senenin finalisti
Ayrıca Fener, çok akıllı davranıp potansiyelli Türk oyuncuları topluyor,Olcay gibi Tuğçe gibi zamanla bunlara sorumluluk verecekler,biz ne yapıyoruz,fenerde imrenerek izlediğimiz Türk oyuncuları ayartmaya çalışıyoruz, sonra ondan da mutlu olmuyoruz,çünkü onu parlatacak bir sistemimiz yok,o gelsin takımı değiştirsin istiyoruz.
Kadroyu bozmadan,şubeyi baştan yaratmalıyız,masöründen,yöneticisine kadar....