Kesinlikle katılıyorum bora bey. Hatta pondexter'ın son saniye attigi macdaydim . Eger kazansaydik seri 2-1 e gelip iki gün sonra evimizde şampiyonluk macına cıkacaktik ..
Dağılın burdan konuşmasını Ayşe abla gerçekleştiriyor.Hadi şube kapatılsın,Işıl hiç oynamıyor vb. konuşma yapanlar lütfen dağılsın!Penny değil Cappy
Benim anlamadığım, tutturmuşlar 10 yıldır 13 yıldır Fenere eziliyoruz.. O dönemleri takip edemedim, küçüktüm ama ligi domine ettiğimiz yıllarda da Fener bize eziliyormuş.. Üst üste şampiyonluklar, kupalar falan.. Gayet iyi giden takımı dağıt, yatırımı düşür, üvey evlat muamelesi yapılsın, küme düşmesi izlensin ama yönetime kızılacağına şube kapatılsın densin.. Adam çıkmış kadın basketbol benim canım diyor, kızların üzerine titriyor, değer veriyor ama bizimkiler maçlara bile gitmiyor.. Son yıllarda yıldız oyuncu getiriliyor ama koça bakıyorsun o yıldızlar altında eziliyor, takımı oynatamıyor.. Sonra başarı gelmedi diye tekrar bütçeyi kısıyorsun.. Adamlar bizim maça ekstra hazırlanıyor, sadece oyuncular değil, yönetim de öyle ama bizde kızları yalnız bırakıyorlar..
Yabancıların kadar konuşursun.
Angel > Alba
Pondexter > Shavonte
Matovic > Kelsey
Veraneyenka > Sancho
Bu kadar basit, gerisi boş laf.
daha
önce defalarca yazmıştım.bu şubeyi çoktan kapatmalıydık.dünyada ve bu ülkede kimsenin izlemediği,sadece Galatasaray-fener rekabeti olunca dönüp baktığı,bizimde fenere 10 yıldır ezildiğimiz bir branş.
kadın basketboluna verilen her kuruş yazıktır,israftır.oraya kulübün akıtacağı parayla erkek takımına bir tane üst düzey yabancı daha alınır,EL de final four kovalanır hiç değilse.olmadı kadın voleybol takımına yatırım yapılır,alırsın vakıfbanktan 2 oyuncu sen Vakıfbank gibi olursun.
fenerle sidik yarıştırmak için trilyonlar harcanmaz,hadi harcadın 10 senedir rezil olunmaz.sen kapat şubeyi ardından fenerde kapatır.dünyanın en gereksiz sporudur kadın basketbolu,birde üzüldüğümüzle kalıyoruz.
Serdar Bülent Demiral;589598' Alıntı:Geçen sene önce kaski maçı, sonrada fener maçının son bölümlerinde koçun yaptırdıklarına bakınca, Ekrem Memmun'la hedeflerimize asla ulaşamayacağımızı düşündüm ve yazdım. Yanılmayı çok isterdim. Ancak yanıldığımı ve yanılacağımı sanmıyorum. İyi niyetli, çalışkan, bahane üretmiyor, efendi, işine odaklı, kimseyle problem yaşamıyor. Ama iyi insan olmak işi kotarmıyor. Bayan basketboluyla ilgilenmeyenler kadroların çok farklı olduğunu düşünebilirler. Ama öyle değil. Hatta geçen sene uzunlarda açık ara biz iyiydik. Finalde 2 maç iyi oyun kazandık. Ama yine rakip devamında eledi. Avrupadaki rezaleti söylemiyorum bile. Arkasından teneke bağladığımız Ceyhun Yıldızoğlu daha iyisini yapardı belkide.
Futbol ve basketbol antrenörlüğü çok zor iş. Çok zeki olacaksın. Satranç gibi. Senin hamlelerin ve karşının hamleleri. Koç takımı sezon boyu konuya odaklı tutuyor. Bizden zayıf takımlara karşı daha yüksek galibiyetle gidiyoruz. Ancak zor takımlara gelince tıkanıyoruz. Hücumlarımıza genelde önlem alınmış. Rakip ise takır takır oynuyor.
Basketbol ahalimizin muhalefetine rağmen iki kat bütçeli Fener ve Efes'i net şekilde arkada bırakan ve muhtemelen yine bırakacak olan Ergin Atamanın yaptığının ne kadar büyük olduğu daha da iyi anlaşılıyor. Galatasarayın herkezin üstünden tank gibi geçtiği yılları görmüş biri olarak kaskinin, botaşın önünde olmak benim için sinek vızıltısı. Tatmin olan varsa hayırlı işler.
Siz kapanmış gibi varsayın.
Hem üzülmezsiniz.
Hem de Galatasaray taraftarına yakışmayacak böyle kelime kullanamazsınız.
Hem de sizin yüzünuzden şu mesajınızi kopyalayıp başkaları dalga geçmez.
Bu foruma da fazla bakmayın canınız sıkılmaz ve üzülmezsiniz...
Işıl Alben fenerbahçe maçlarında ne zaman iyi oynayacak ?
Artık Ligin sonuncu takımlarına yıldızlaşmasından bıktım.
Bir kez al birini geç koy vücudu bir turnike at birine pozisyon hazırla nerde ?
Hepsini anlarım da, Vera nasıl Sancho'dan büyük oluyor? Sancho şu an kendi pozisyonunda Avrupa'nın en iyisi. Eurobasket 2013'te ilk beşe seçilmiş ve Avrupa'da yılın kadın basketbolcusu ödülüne aday bir isimden söz ediyoruz.Yabancıların kadar konuşursun.
Angel > Alba
Pondexter > Shavonte
Matovic > Kelsey
Veraneyenka > Sancho
Bu kadar basit, gerisi boş laf.