TKBL 4. Hafta | Samsun Basket 63 - Galatasaray MP 88

12 Kasım Cumartesi
16:00 Yaşar Doğu S.S.

Ligin 4. maçında Samsun deplasmanına konuk olacağız. Samsun Basketbol, ekibimiz ile birlikte, sezona kayıpsız başlayan 2 takımdan biri. Samsun'un sezona yaptığı iyi başlangıç yapmalarının yanı sıra, burasının zorlu bir deplasman olduğunu biliyoruz. Samsun ligdeki 4. sezonunu geçirirken bu şehirdeki ilk galibiyetimizi geçen sene alabilmiştik. Önceki sezonlarda 63-49 ve 67-65 mağlup olmuştuk, deplasmanlarda. Ligdeki ilk sene iç sahada Fenerbahçe'yi de yendiklerini hatırlıyoruz. Maçlarını kalabalık ve baskılı bir salonda oynuyorlar.

Bu sezon kadrosunda değişikliklere giden Karadeniz temsilcisi ilk hamlesini koç pozisyonunda yaptı. Yeni koç Kaan Artun yönetimindeki ekip, yabancı olarak Coco ve Kelly Miller kardeşler, Jayne Appel ve Jillian Robbins'i, yerli olarak da Deniz Çolakoğlu, Gökçe Doğan, Tuğçe Murat, Gülşah Çelebi, Gamze Karataş ve Melike Bakırcıoğlu'nu transfer etti. Genç sayılabilecek bir yerli rotasyonunun üzerine, tecrübeli Miller kardeşler, Amerika'nın milli takımında da kendine yer bulan Appel ve Robbins ile kadroyu şekillendirdiler.

Samsun Basket ilk hafta deplasmanda İstanbul Üni'yi 53-70, ikinci hafta Antakya'yı 70-63 ve son maçlarında da Mersin'i deplasmanda 63-72 ile geçerken, Coco Miller'in 22, 22 ve 24 sayılar attığını görüyoruz. Özellikle son maçtaki 24 sayı-5 rib.-7 as.'lik performansı dikkat çekiciyken Coco'nun, 3 maçta saha içinden 31/49 gibi yüksek yüzdeyle isabet bulması etkileyici. Takımın skor ortalaması çift hanelerde olan ikinci ve son oyuncusu da Robbins (11.7). Jayne Appel ise 7.0 sayı-10.7 rib.-2.0 blok ortalamalarıyla oynuyor. Yıllardır Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta kabuğunu kıramayan Melike Bakırcıoğlu da Samsun'da kendini bulmuş gibi. Melike 7.3 sayı-4.0 rib.-4.3 asist ortalamalarıyla oynuyor.

4. haftanın bu önemli maçında, ligin lideri de belirlenecek. Zor bir maç olacağı kesin ama kazanmamız ve kayıpsız gidişatımızı sürdürmemiz gerekiyor. Kasım ayı boyunca zorlu bir takvim ile karşılaşacak Sarayın Sultanları, zor maçlar da bu cumartesi itibariyle başlıyor.

Takımımıza başarılar.
 
Ligin iki yenilgisiz takımının karşılaşması. Çok zor bir maç inşallah kayseri maçındaki gibi oyunu ilk çeyrekten domine ederek rakibin direncini kırarız.
 
Kolay gibi görünen ama zora girebilecek bir maç. Liderlik maçı sonuçta öyle ya da böyle :)
Samsun her zaman zor deplasman olmuştur.
Yerlilerden katkı beklediğim bir maç, başarılar.
 
Güzel bir haber vereyim sizlere.Ben de bugün öğrendim.GS TV artık Galatasaray resmi facebook sayfasından ücretsiz olarak izlenebiliyor.Üstelik an itibariyle Galatasaray MP-Lotos Gdynia maçının tekrarı yayınlanıyor.Süüüüüüüpeeeeerrrrr bir haber değil mi?
 
Bu maça Karadeniz bölgesinden gidecek olan var mı? ben salı günü gidip gördüm salonun yerini filan ama Ordu'da oturuyorum ve gitmem gelmem zor.En son araba 7 de kalkıyor Samsun'dan Orduya o yüzden biraz sıkıntı olabilir.Eğer Ordu'dan veya başka bir yerden gidecek olan varsa bana ulaşabilir mi?Maç hakkında ise ligdeki fener maçlarından sonra en zor maçımız olarak değerlendirmiştim.KASKİ maçının forumuna bakabilirsiniz.Ama öyle böyle yenip galibiyet serimizi devam ettirmek için bu maçıda yenmeliyiz.GSTV haberi süper inşallah tv yede geçer.
 
GS TV bu maçı yayınlayacak mı? İnsan şu kadar yıldızımız var demeden önce maçları yayınlayıp yıldızları izletme yoluna bakar.
 
ligteki konum itibariyle zevkli ve çekişmeli geçeceği gözüken bir karşılaşmanın neden yayınlanmadığını anlayamıyorum.
 
GS TV vermiyor değil mi maçı ? GS TV için bir şey denir hale geldi de buranın üslubuna uymaz..Her gün başka bir saçmalık ya bu ne..
 
Onları malesef bende anlamıyorum bir yayın aracı alıp şu kızları dağda ovada çayırda takipe edeceksin eğer böyle bir takımsan sırf onlarla ilgilenecek bir ekip kuracaksın ama nerde o zihniyet .
 
GS tv yinemi uyuyor?Bu kanal niye varki?

Şöyle oyuncu aldık böyle takım kurduk vs vs. diye övün ama maçlarını izleyeme,işte böyle birşey.:D
 
maçı internet üzerinden izleyemeyeceğiz değilmi arkadaşlar
 
Dee Reis'i kızdırmışlar belliki.:D

Yakarız bu gezeni yakarız.:D
 
Şu bitane kulüp çalışanımız vardı hani taraftarla dalga geçen,nerde o adam gelsinde isteklerimizi bildirelim kendisine,kulübe iletsin kulüp çalışanı(!)
 

Üst