TKBL 9. Hafta | Galatasaray 66-60 Fenerbahçe

Zor bir süreçten geçiyoruz ve Wisla maçıyla birlikte biraz da olsa kıpırdanma şansı bulduk. Fenerbahçe maçında salonun geçen sezon final serisinin son maçı gibi olması gerekiyor. Eğer o atmosferi yeniden yapabilirsek kazanma şansımız yüksek çünkü taraftar takımdaki eksikleri kapatabileceğimiz önemli bir faktör. Umarım o salon tamamen dolar. Takıma gereken desteği verirsek takım da bizi mahçup etmez diye düşünüyorum. Başarılar.

Nuria ve Casas'ın en az wisla macında ki gibi katkı vermesi gerekiyor . Uzunlar da bir sorunumuz yok .. Oyun sıkıstıgında sorumluluk alabilecek zellous tarzı bir oyuncu şart.. Şampiyonlugun ev sahibi avantajindan geçtigi bir ortamda bu macı mutlaka kazanmalıyız ama takıma bir türlü güvenemiyorum ... Bu kısalar ile yola cıkmak intihar gibi .. Casas'ın dıs sut yüzdesi rezalet , insiyatif alabilecek biride degil .. Cok mu zor kıta dışı bir amerikalı ..

Bone'un Fenerbahce maclarında ki ekstra oyunu ortada . Ekrem hocanin tercihini Bone'dan yana kullanacagini düsünüyorum .

Kadın basketbolunda rekabeti geçtiğimiz sezon bitirmiştik hatırlarsanız. Fener bizi yenip 3 kupayı da almadıktan sonra da bir daha kadın basketbolunda rekabet ve büyüklük adına çok fazla söyleyebilecekleri birşey yok. Sıradan bir derbi oynayacağız yani. Çok sayı yemeyiz ama nasıl atarız orasını bilmiyorum.

Nuria martinaz 12 , Casas 10 sayıya yakın oynarsa kazanırız .. Yok ki Zellous gibi güvenebilecegimiz bir kısa oyuncumuz . Cıkıp 20 sayı atsın.. Nelerin hesabini yapiyoruz . Nuria ve Casas istikrarsız ve güven vermeyen oyuncular . Bir an önce transfer yapilmali artik.

Zellous olsa en az 10 farkla kazanıriz derdim.
Salon dolu olursa yine de Allah'ın izniyle galibiyet çıkarırız bence.
Koç, Casas ve Duba arasında bir tercih yapacak.
Bence Duba oynamali.
Onu 3 numara da Angel'in savunmasinda kullanabiliriz böylelikle.

Önemli Hatırlatma: Ceza sistemi değişti.

Seyircisiz oynama cezası alan kulüpler takip eden ev sahibi olarak oynayacağı müsabakanın yanı sıra, ceza aldığı müsabakadaki rakip takımla kendi sahasında oynayacağı ilk müsabakada yine seyircisiz oynayacaktır. Bu ceza takip eden sezondan sonra ortadan kalkar.

Adam akıllı bir kısa oyuncumuz olmadigi icin kazanırız demek cok zor . Nuria ve Casas'ın 10 sayı barajini gecmesi gerekiyor kazanmak icin .. Uzunlar bir sekilde devreye girecektir . .Nevriye , duba , Bahar, Sancho ve Bone gibi muhteşem bir uzun rotasyonuna sahibiz .. Uzunlar Real madrid , kısalar Celta vigo.

Şu maçta herhalde koca bir Euroleague Şampiyonluğu posteri salonda bir yerlere asılmıştır diye düşünüyorum. Yani birileri düşünmüştür diye düşünüyorum. Düşünüyorum da düşünüyorum!