TKBL | Fenerbahçe 74-68 GALATASARAY

TARİH: 28.11.2010 Pazar
SAAT: 19.30
SALON:Caferağa

İlk kez bir başlık açıcam,aslında çocuk gibi heycanlıyım.Dün Onur Abiyle konuşurken başlığı açmak için almıştım ve Prague maçı içinde açıcaktım,kimse benden önce davranmasın diye :) Kimseninde inanmadığı,hatta fark yiyebileceğimiz bir maça ben inanıyorum, daha doğrusu hissediyorum kazacağımızı.
Bu umudu aslında Murat Cantaş,Eyüp Yıldız,Sühan Cem,Onur Yavuz gibi abilerimin ümitvar oluşundan yaşatıyorum.

Sarı kırmızı armasıyla, Saldır Cimbombom ? !
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Ben de çok ümitliyim maçtan. Görülecek ak-kara pazar günü. Maçı GS-BJK maçı ile aynı saate getirmeyi başaran böylelikle kzıalrımızı Aziz'in eline bırrakan TBF'ye de sitemlerimi iletiyorum. Adnan Başkan'ın durumuda zor. Bu maçta eksin olmalı kzıları yalnzı bırakmamalı. Ama BJK maçına gitmezse de bu kez taraftar protestosundan korktu söylemleri oalcak. Ama ben Başkan olsam bu maça giderdim
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

fb nin Rusya deplasman galibiyetini ve bizim şu anki zorlu maçlarda gösterdiğimiz direnci göz önüne aldığımızda İlk defa hiç ümidimin olmadığı bir maç olrak görüyorum bu maçı. Gerçektende şu an onların yerinde biz olmalıydık ama yapılan transfer hatalarını görmezden gelemeyiz. Formsuz oyunculara duygusal bakıyoruz hala anlayamadık GS taraftarının işi oyuncularla değil takımla hiç bir oyuncu bedava gekip oynamıyor çuvalla para alıyor.
hatalarımızdan bir an önce dönüp Fowles hariç tüm yabancılarımızı göndermemiz gerekiyor.
Melisa nın yerine de alailiyorsak Barbara'yı alalım bence daha üst düzey bir oyuncu. Şunu anlamalıyız ki en iyisi kimse biz almalıyız onlar değil.
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Derbi maçların havası farklı olur.

Karakterinizle oynayın, yenilmekten hiç korkmayın!
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Bu başlık, anket başlığı değil, içi boş ileti yazmaktan vazgeçin. Mümkünse umudu olmayanlar yazmasın, yazacağım diyenler de kullandıkları üsluba dikkat etsinler.

Maça gelecek olursam, Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında umutluydum, taraftarın desteği ile aradaki farkı kapatıp -tıpkı Ankara´da olduğu gibi- kazanacağımızı düşünmüştüm ama olmadı. İlk periyotta elimize geçen farkı artırma şansını değerlendirseydik belki sonuç farklı olabilirdi. Neyse...

Evet, seyirci avantajı rakibimizden yana olacak, onların form/moral durumu bizden daha üst seviyede ama derbilerin havası başkadır, hele de FB derbisinin. Yüreğimizi sahaya koyarsak -ki Avrupa´da alınan başarısız sonuçların üstüne oyuncularımız bu maçta daha istekli olacaktır- kazanabiliriz.
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Şu ana kadar hep bir ümitle bekliyordum FB maçlarını ama şu durumda hiç umudum yok açıkçası. Şuanı göz önüne aldığımızda ister kabul edelim ister etmeyelim adamlar avrupanın en iyi 4-5 takımından biri. Biz de durumlar tam tersi. Fark yemeyiz umarım. Galibiyet alabilirsek de benim için çok büyük bir sürpriz olur, çok da güzel olur.

Umudu olmayanlar yazmasın denmiş ama ben yine de yazayım. Umutla, sinerjiyle olacak iş değil maalesef. İnşallah kazanırız ve o zaman dediklerimden ders alırım umarım.
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Hiç umudum yok benimde. İlk kez bunu yazdım ve böyle düşünüyorum ama öyle.

Fener'in yerlileri ve yabancıları mallesef bizimkilerden açık ara daha iyi.

Ah Seimone eski Seimone olsa...
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

3 tane ortalama takim ile mac yaptik 3'ünü de daha ilk periyottan kaybettik. Bir de hazir olmayan Fenerbahce ile mac yaptik yine ayni sekilde yenildik. Simdi gercek üst düzey bir takim ve hazir bir Fenerbahce ile oynayacagiz, kazanirsak gercekten mucize olur.
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Galibiyet beklemiyorum ama direnen taş gibi bir Galatasaray istiyorum. O salondan başları dik çıksınlar yeter bana. Henüz Fenerbahçe kadar oturmuş ve hazır bir takım olmadığımız ortada.
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

3 tane üst düzey takim ile mac yaptik 3'ünü de daha ilk periyottan kaybettik. Bir de bizden daha hazır durumda olan Fenerbahce ile mac yaptik yine ayni sekilde yenildik. Simdi gercek üst düzey bir takim ve hazir bir Fenerbahce ile oynayacagiz, kazanirsak gercekten mucize olur.

Saygılar.
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Avrupa sonuçlarını dikkate alarak kazanmak için daha uygun bir ortam olamaz diyecektim.Gel gör ki Galatasaray maçlarıyla yatıp kalkan bir camiadan söz ediyoruz.Karakterli bir oyun sergileyelim,skoru kimse sorun etmez.
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Ümidim var yeter ki savaşalım pes etmeyelim çirkefliklerine imkan vermeyelim.İmkansız bir maç değil neden olmasın bir galibiyet inşallah kazanacağız.
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Hakan Avci' Alıntı:
Bizim seyirciler gidemiyor digil mi maca?

Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi gitmek isteyen gider, maçı izler, gelir ama önceki senelerde olduğu gibi bir yoğunluk olmaz tabi. Bjk maçı var aynı saatte.
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Salona gitmek, gidebilmek şöyle dursun, bize maçı izleme hakkı da vermemişler.. Futbolda Beşiktaşla oynadığımız saatlerde maç..

Adnan Polat Efendi, geçen gün Turgay Demirel ile şen şakrak gülüşüyordu.. Korusanıza Galatasarayın haklarını, korusanıza taraftarınızı.. Son 10 sene incelensin, Fenerbahçenin başına bir kere böyle bir şey gelmemiştir.. Futbolda, kendi sahasında derbi oynadığı saatlerde kürek müsabakası bile olmamıştır.. Her doğan gün, her batan güneş İSTİFA, Adnan Polat.. Başkanı olduğun kulübünün başını dik tutamadığın için her gün İSTİFA..

Bu arada izleyemeyecek olmamızın tek iyi yanı Mehmet Baturalp olayı.. Senin duayeni(!) olduğun sporun ben yedi ceddine sayarım ama şimdi değil.. " Hakemler taraf tutuyollar , atıyollar, bırakıyollar, görmüyollar.." Bunları duymyacağız en azından..

80 yaşında bir adamın Caferağa ahırındaki bu yalanlarını dinleyemeyecek olmak da sinir sistemimiz için faydalıdır..
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Arkadaşlar kusura bakmayında tam anlamıyla imkansız bir maç. İnanılmaz bir kadro kalitesi farkı var arada. Bence Fenerin en büyük zaafı koçları ama kadro kalitesiyle bu hissedilmiyor. Ne olursa olsun maçın sonuna kadar mücadeleyi bırakmamamız, her topa atlamamız, karakterimizi sahaya yansıtmamız gerekiyor. En azından kolay teslim olmayacağımızı göstermeliyiz.
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Geçen yıl fener ile yaptıgımız 6 maçın 5 ini kaybettik sadece 1 ini kazanabildik ama en azından takımda mücadele vardı özellikle final serisinde oynadıgımız maçların hiçbiri 5-6 sayının üstüne çıkmadı fark olarak bu sene ise kendi seviyemizin üstündeki takımlar tam anlamıyla bizi ezdi geçti Cumhurbaşkanlığı Kupasındada bunu gördük hemde Taurasi nin etkili olamadığı maçta bir ara skor 60-30 a kadar gelmişti GS lı herkes kazanmayı umut eder tabiki ama gidişat hiç iyi değil ve bu maçı kazanmamız imkansıza yakın
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

birsel,nevriye ve esmeral üçlüsünü durduralım.kazanma şansımız olabilir.onlarla yaptığımız her maçta yabancılarını durduruyoruz bir şekilde.ama ne zaman skor üstünlüğü almak üzere olsak bu üçlü maçı alıveriyorlar elimizden.anahtar kelime bu üç oyuncu. :)
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Ben ısrarla Penny'ye yoğunlaşmamız gerektiğini düşünüyorum. Taurasi zaten son maç 40 dakika sahada kaldı. Bizim maçtada ikinci yarı bunun etkilerini görecektir. Nevriye de keza yaşı ile alakalı olarak o sorunalrı görecek. Birsel ve Penny maçın FB adına kararını verecek kişiler olacak. Harakova iyi oynarsa Birsel daha az süre alır işimize gelir açıkcası.

GS'da ise nispeten yaş sınırı daha düşük olduğundan Sylvia Seimone ışıl ve Bahar gibi yorgunlukları az hissedecek ve dinlenmiş bir Currie ile iyi bir takım çıkarabiliriz maça. Her arkadaşımın dediği gibi ilk isteğim baskıyı onalrın üzerine atmak amacı ile maç boyu boğuşmak didinmek ve üzerlerine baskı kurmak olmalı. Topu oyuna sokarkende yarı sahamızda hep iki kişi olmalı FB'nin bize karşı yıllardır uyguladığı taktik belli. Maç krize girdimi tam saha pres yapıyorlar guardlara ve biz topu kaptırmasak bile hücum için 10-12 saniye kalmış oluyor. Mücadele istiyorum ama deplasmanda da oslak yenemezsek üzgün oalcağım. Prag Halcon Spartak maçlarına bakışım ile aynı değil bu maça bakışım.
 

Üst