TKBL | Fenerbahçe 74-68 GALATASARAY

Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Şu durumda Cem Akdağ'ı istemek, önce Cem Akdağ'a, sonra Ceyhun Yıldızoğlu'na büyük saygısızlıktır.

Bu görüşlerim 50 sayı fark yesek de geçerli.
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Bence Cem Akdağa ömürlük imza attırıp.Onu sportif direktör yapmalıyız iki branş için de ..Tabi önce özür dileyerek,belki 10larca kez :(
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Zafer Hocaya 1 sene dayanan bizler neden Ceyhun hoca konusunda bu kadar sabırsızız anlamış değilim. Bence Med Cezir etkisi yaratıyor FB'nin durumu. Orjine FB'yi koyunca apsis ordinat darma duman oluyor. Hayır kadro iyi hoca kötüyse o zaman kadro için yaptığımız eleştiriler gereksiz. Eğer kadro kötüyse hoca için neden bu acele? Kaldı ki Seimone transferini istememiştim diyen Hoca eleştiren bizdik zamanında (ki ben hala hocanın o lafını eleştiriyorum).

Hepimizin bildiği gibi İki takım arasındaki farkı belirleyen yabancı oyuncular ve kadro istikrarı. Bizim takımda geçen seneden Tuğba ve Bahar dışında hiç kimse yok. FB'nin ise kadrosundaki yeni oyuncular Matovic, Harakova, Taurasi ve Vajda. Sophia'nın gidişi bizi oldukça etkiledi. Ribauntçu biriydi Sophia üstelik pota altını domine edebiliyordu.

Ben Ceyhun hoca'nın takımdaki gençleri güdüleyeceğini düşünüyorum. Şu an bizim için yararlı olacak hocadır. Tabii ki Cem Akdağ'a kimse hayır demez ama takım bu takımsa şu an ha Ceyhun hoca ha Cem hoca fazla bir etki yapmaz. Öyleyse bizim en azından sene sonuna kadar Ceyhun hocaya destek olmamız gerekir. Sene sonu bunun muhasebesini eminim Ceyhun hoca bizden önce yapacaktır.

Takıma, daha öncede dediğim gibi Mihriban Oğuz veya onun gibi birinin gelemsi şart. O gittiğindne beri takımın sahadaki direnci büyük düşüş gösterdi. Takım bilincinin de aşılanması saha direncinin artması için o tarz biri kesin gerekiyor.
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

arkadaşlar bunu hep tekrar ediyorum ama bence oyuncular veya teknik ekipten kim olursa olsun başarısızlarsa giderler kimseye eyvallahımız olamaz. Burası Galatasaray dünyada milyonlarca taraftarı olan bir kulüpten bahsediyoruz. Cem Akdağ, Ceyhun Yıldızoğlu vs vs S. Augustosmuş yok Sophia Young vs bunlar gelipte bedava oynamıyorlar çuvalla para alıyorlar ve karşılığında kendilerinden beklenen performanslar bellidir. Global bir kulüpsek böyle kişilere duygusal yaklaşmak takıma zarar verir. Şu anki olduğu gibi oyuncuların bazılarına duygusal davranıyoruz böyle yapmayalım bizde çıkıp aldığı paranın hakkını verecek takır takır oynayacak yada takımı yönetecek oyuncu ve teknik adamlara ihtiyacımız var.
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Deniz Baskın' Alıntı:
Kimsenin umudu yok ve böle günlerde hep iyi sonuçlar alıyoruz. Bu yüzden rahatım nedense.
Ayrıca Cem akdağ başkan istifa ederse başkan olsun , sonra karaborsa coştu yine git onu engelle Cem Akdağ , kapalı bağırmıyor çok orayı da hallet Cem Akdağ , futbolda da işler kötü futbolcuları motive et Cem Akdağ , vizeler başlıyo bize ders çalıştır Cem Akdağ , şu an canım çok sıkılıyo konuş benle Cem Akdağ , yarın kızla buluşcam benim yerime buluş Cem Akdağ... Cidden bu kurtar bizi abi kurbaaanın olam edebiyatını bırakmalıyız artık bi kere Cem Hocaya ayıp


Keşke bir başkan adayı CEM HOCAYI ŞUBE YÖNETİCİLİĞİNE GETİREBİLSE..
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Fenerbahçe'nin koş koş basketbolu oynadığına katılmıyor, koş koş oynamaya çalışan biziz malesef, çizilmiş bir oyun planımız yok ama rakipte Nevriye'nin üzerinden çok iyi oyunlar çiziyor. Hayırlısı.
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Aykut Ogut":1xmdqaks]

Galatasaraylı duygusaldır.[/quote:1xmdqaks]

aklıyla değilde duygularıyla davrananlar her zaman kaybetmeye mahkumdurlar. Ben artık global bir takım olduğumuzu ve yaşanan kaybedilen her yıla üzülüyorum. artık aklımızla davranıp profosyonel olarak düşünmemiz gerektiği inancındayım.
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Bu hafta ne yazıkkı FB Fark yiyeceğiz.Yanlış transferler;bazı kişilerin söylediklerini yapmak nedeniyle bu durumlara düştük.Hala iddia ediyorum 1 numaraya aldığımız yabancı oyuncu dan nilay bin kat daha iyi oynuyor.
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

yeneriz demeyı cok ısterdım.
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

aslında macı kaybetmek buradaki kimseye cok koymuyor bence niye cünkü rakipin performans ve güç ortada,pekii bize koyan ne 30-35 sayı fark yiyip direnç gösterememiz,son saniyeye kadara canla başla mücadele edip 3-4 sayı farkla kaybetsek kimse hiçbir tepki göstermez bence.
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Ben bu takımın caferağada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağına ve tüm gücünü maksimum sahaya yansıtacağına eminim.Nekadar iyi oynarsak oynayalım onlardada en azından Diana yada Penny den birinin kötü gününde olması gerekli.Topu ne kadar az buluşturursak bu ikili ile okadar iyi olur ama burada Simone ve Curry'nin çok sert ve yıldırıcı müdafa yapmaları lazım ki bence Fenere karşı takımın en yumuşak karnı bu ikiliyi savunacak match up sıkıntısı ve guard pozisyonunda olacak.Takım geçen senelerdeki mücadele gücünden ve savaşan çok çok uzak umarım bu maçla değişir .
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Ben söyliyim o zaman Yeneriz arkadaşlar. Sizde GS takımın ne yaptınız yahu? Sanırsıonki Fb alanya belediyesi ile oynayacak. Panküp'e yenilmedi mi bu takım ligde? Eee Panküp kadar bile oyuncu yok mu bu takımda. Hayatı ya çok yukarıda ya çok aşağıda yaşıyorsunuz. Hayatın geneli ortalarda geçer. Tamam takım istediğimiz gibi değil ama kötüde değil. Bir kere FB'ye karşı oynayacaklar. Tuğba'ya ışıl'a ve Seimone'a güveniyorum ben. Arma için bizim için Hocaları için oynayacaklar. Ceyhun hocaya ancak öyle geçmiş olsun diyebilirler. Ben bu takımdan ümidimi hiç kesmedim ne ge.mişte 2. lige düştüğünde ne de şimdi. Maç Abdi İpekçi'de olsa kesin yener fark atardık. Caferağada biraz zorlanacağız burası kesin. Ama hamama giren terler.
 
Re: TKBL| Fenerbahçe-GALATASARAY

Arkadaşlar neden bu kadar karamsarsınız anlamıyorum şimdiden maşallah çoğu arkadaş başlamış fark yeriz şu bu diye, tamam fener bizden iyi durumda olabilir galibiyet almalarıda olası gibi görünüyo ama az da takıma güvenin ya, ya da güvenmiyosanız bunu kendinize saklayın takıma güvenenlerin de morallerini bozmayın. Size göre futbol takımımızda onlardan fark yerdi ama ne oldu elimizden zor kurtuldular. Maç sahada oynanmadan kazanılmaz hiç değilse bu basit cümleyi kavramaya çalışın...
 

Üst