O değilde Bi pozisyon vardı maçın başında Tamika Smacla turnike arasında kaldı sonunda kaçırdı Orda Smaç bassa ne güzel olurdu
tamika değil fowles olmasın
O değilde Bi pozisyon vardı maçın başında Tamika Smacla turnike arasında kaldı sonunda kaçırdı Orda Smaç bassa ne güzel olurdu
'' Onu izlemeye devam edin. ''Klasikleşmiş bir görüntü..
'' Onu izlemeye devam edin. ''
Caferağa'da takımın sakin kalması lazım. Takımın pek ruhuna uymuyor bu. Sakin kalamıyoruz. Son maçta sakin kalın sakin kalın demekten başka bişi diyemedim tüm molalarda. Oyundan zevk alıp sakin kalırsak Pazar günü akşamı nerede kutluyoruzu tartışırız.
Şamil seni maçın adamı seçiyorum..Gerek hakeme söverken, gerekse kızların adını tek tek sayıp tribüne çağırırken sarfettiğin efor bambaşka... parVallahi benimde dilim varmıyor bunu söylemeye ama bu iki maçtada gördükki bu hakemler bize orada maç kazandırmazlar. Ama genede biz taraftarız inancımız sonsuz onlara, taraftarlığın gereğidir bu.
Şamil seni maçın adamı seçiyorum..Gerek hakeme söverken, gerekse kızların adını tek tek sayıp tribüne çağırırken sarfettiğin efor bambaşka... par
O salon bomboş olsa eminim Şamil daha keyifli olurdu hani sesi daha rahat duyulacak vs diye.
Bu arada bu medical park t-shirtlerine çok güldük biz Fırat'la..Bastıra bastıra onu mu bastırmışlar (dip not:Şamil bu medical park tshirt'ü dağıtan çocuğa da sağlam sövmüştü
Bu arada sevinçten kızları unutuyordum az daha.. Çok iyiydiler,Ribonutları kovalayınca oluyor bence bu iş...
Hakemlerin kepazeliğinden bahsetmeye gerek var mı?? Önce düdüğü çalıp bir süre hangi kararı versem de fbnin işine daha çok yarasa diye düşünüyorlar neredeyse.. Hele Nevriye'nin Işıl'ı savurmasını biriniz görmediniz diyelim 3ünüzde mi körsünüz ya...
anlamak da zorluk çekiyorum gibi ama durum açık,saha da bizimkiler 5 kişi rakip 8 kişi...
yine de KOYDUK mu,sen ona bak