Malesef hakılısın kardeşim ama basketbol Galatasaray da hiçbir zaman futbol un önüne geçemez. Bayan takımımızın Avrupa şampiyonu olduğu maçta bile azda olsa boşluk vardı ve kapıda bedava bilet dağıtılıyordu, bugün maçta herşeye rağmen az ama öz bir taraftar kitlesi vardı. Özellikle Pota arkasındaki arkadaşları tebrik ediyorum. "Basketbol izleyicisi takımını nasıl destekler" dersi verdiler.
Bazı yorumları dehşetle okuyorum, salonda boşluklar olabilir ama tarihi bir kalabalık vardı, bugün 3 büyük takım arasında basketbola en çok destek olan topluluk Galatasaray taraftarları, ilk defa insanlar bir kadın basketbol maçında 10.000 kişi gördü, bununla gurur duyacağımıza garip yorumlar yapılıyor!
Ayrıca bench arkasında ki tribünler kapasitesinin 2 katıydı, orası öyle tıkış tıkış olmasa o salonda boşluk olurmuydu?
Daha fazla olmalıydık, buna katılırım, ama basketbol önemsenmiyor vs... demek bence lafı güzaf, biz varız basketbolu deli gibi önemsiyoruz ve her geçen gün dahada çoğalıyoruz!
Salona gelen herkesi selamlıyorum, kadın basketbolunun seyirci rekorunu kırdınız bu onur bizim, bununla gurur duyalım, gelmeyenler için ise tek sözüm siz kaybettiniz olsun!