Tahmini Taurasi 1 maç Nevriyeye 2 maç ceza gelir.
Taurasi'nin hareketini hakem görmüş ayrıca foto var. Nevriye'nin kini hakem görmemiş, belgesi de yokmuş. Büyük ihtimalle ceza gelirse sadece Diana'ya gelicek. Bence ters motivasyon yapar ceza gelirse, Işıl-Bahar-Şaziye rahatlar sokarlar, şutlar alırız maçı gibi geliyor. İki maçtır yaptığımız en kötü şey savunma. Biraz daha sert müdafaa yaparsak alırız.
5 – Kurulumuzun 13.03.2012 tarih, 134 sayılı kararı ile küfürlü tezahüratlarda bulunulması,
sahaya yabancı maddeler atılması, yanıcı madde yakılması (anonslar yapılması ve oyunun
durması) ve eksik sayıda özel güvenlik görevlisi tahsis edilmesi nedenleriyle 2 maç seyircisiz
oynama ve 15.000 TL para cezası
Son fenerbahçe maçı ile ilgili açıklamanın bir kısmını alıntı yaptım .Fenerbahçeye 2 maç seyircisiz oynama cezasımı gelmiş en azından ben öyle anladım
Kararın tam metni: http://www.tbf.org.tr/tbfweb/tbfweb...AL PARK TKBL PLAY OFF MÜSABAKASI HAKKINDA.pdf
Ben 2 maç ceza göremedim. 2000 + 2000 toplam 4000 TL ceza almışlar sadece[/Q
2 maç seyirciz oynama cezası verilmiştir deyince hepimiz yeni verildi sandık. Meğer sezon içinde verdikleri cezaları sayıyolarmış...