TKBL Final 3. Mac | Galatasaray: 92 - Fenerbahçe: 86

Taurasi'nin hareketini hakem görmüş ayrıca foto var. Nevriye'nin kini hakem görmemiş, belgesi de yokmuş. Büyük ihtimalle ceza gelirse sadece Diana'ya gelicek. Bence ters motivasyon yapar ceza gelirse, Işıl-Bahar-Şaziye rahatlar sokarlar, şutlar alırız maçı gibi geliyor. İki maçtır yaptığımız en kötü şey savunma. Biraz daha sert müdafaa yaparsak alırız.

-Erkek basketbol takımının İpekçi'yi evimiz gibi benimsetmesi
-Futbol takımının verdiği moral
Yarın insanları İpekçi'ye getirecek sebepler bunlar.Perşembe gününü anlamlı kılmak,insanlara taşıdıkları armanın yanında ek sebepler sunmak takımın elinde.

Henüz bilet alamadım, akşam salonun önünde alacağım biletimi. Bunun dışında maça konsantre olmuş bir şekilde geliyorum. Eğer ki tanışma organizsayonu filan olacaksa bana da haber vermeyi unutmayın. :)

Taurasi'nin hareketini hakem görmüş ayrıca foto var. Nevriye'nin kini hakem görmemiş, belgesi de yokmuş. Büyük ihtimalle ceza gelirse sadece Diana'ya gelicek. Bence ters motivasyon yapar ceza gelirse, Işıl-Bahar-Şaziye rahatlar sokarlar, şutlar alırız maçı gibi geliyor. İki maçtır yaptığımız en kötü şey savunma. Biraz daha sert müdafaa yaparsak alırız.

Savunma konusu ise özellikle son maçta ciddi can sıktı. Cappie-Angel savunmasını yapan Prince, Diana ve Şaziye çok yetersiz kaldılar. Tina'nın savunmada ciddi yer tutma eksikleri var. Biraz savunmayı yapmayı hatırlarsak rahat kazanacağımız bir maç olur Diana olsa da olmasa da.

Yalnız maç akşam oynanacak. Karar ne zaman açıklanacak. Oyuncular maça konsantre oluyolar , kafa olarak kendilerini hazırlamaya çalışıyolar. Bunların hiç önemi yok mu?

Ticha'dan taze tweet.

Good morning tweeps...this is it: Do or die...win or go home!!

Aynı şekilde düşünüyorum. Kazan yada eve git, yap yada öl.

5 – Kurulumuzun 13.03.2012 tarih, 134 sayılı kararı ile küfürlü tezahüratlarda bulunulması,
sahaya yabancı maddeler atılması, yanıcı madde yakılması (anonslar yapılması ve oyunun
durması) ve eksik sayıda özel güvenlik görevlisi tahsis edilmesi nedenleriyle 2 maç seyircisiz
oynama ve 15.000 TL para cezası,

Son fenerbahçe maçı ile ilgili açıklamanın bir kısmını alıntı yaptım .Fenerbahçeye 2 maç seyircisiz oynama cezasımı gelmiş en azından ben öyle anladım

Valla bu seride içerde 2 de 2 yapar fenerbahçe sahasında da seyircisiz bi şekilde şampiyonluk turunu atarız tek bişey yapmamız yeterli ceyhun yıldızoğlunuda yenebilmek saygılar....

Muhtemelen Fener sahamızdaki maçlardan birini alır diye verilmiş bir karar olabilir. Yoksa vermezlerdi.

5 – Kurulumuzun 13.03.2012 tarih, 134 sayılı kararı ile küfürlü tezahüratlarda bulunulması,
sahaya yabancı maddeler atılması, yanıcı madde yakılması (anonslar yapılması ve oyunun
durması) ve eksik sayıda özel güvenlik görevlisi tahsis edilmesi nedenleriyle 2 maç seyircisiz
oynama ve 15.000 TL para cezası
Son fenerbahçe maçı ile ilgili açıklamanın bir kısmını alıntı yaptım .Fenerbahçeye 2 maç seyircisiz oynama cezasımı gelmiş en azından ben öyle anladım

Aynen 2 maç ceza almışlar.

Ayrıca bu ilk maçın cezası 2 inci maçın cezası daha yayınlanmamış bakalım 2 inci maça ceza gelecek mi fenerbahçeye ayrıca taurasi ve nevriyeninde olayları var değerlendirilecek tahmini 2 saat içinde açıklanır