TKBL Final 3. Mac | Galatasaray: 92 - Fenerbahçe: 86

Serideki skorun, takımın iyi veya kötü olmasının hiçbir önemi yok. Biliyoruz 29 Mart'ta olanları, Burhan Felek'te ev sahibi olduğumuz maça gelip Fenerbahçe atkısıyla kutlama yapmak isteyenleri...

Takımın adı Galatasaray, forması sarı-kırmızı, armamızı taşıyorlar. Can da henüz çıkmadığına göre savaşmaya devam, desteğe devam. Kimse yok koç şöyle, takım böyle ben gelmem diye fikirlere kapılmasın. Galatasaraylı olan herkes yarın Abdi İpekçi'ye, yoksa TV başından duyarsınız Fenerbahçe sayı attıkça alkış seslerini filan.

Önemli olan Galatasaray.
 
Büyük bir süpriz olmazsa herşeye rağmen rahat ve farklı kazanacağımız bir maç olur.

Salonda uzun zaman sonra sadece Galatasaray için ve takıma sahip çıkan insanlarla olmak güzel olacak.
 
hep destek tam destek.
konu olan burda galatasaray
istanbulda fırsatı olan tüm arkadaşların maça gidip , takıma destek vermesini rica ediyorum.
tüm kalbim sizinle
 
gördüğümüz kadarıyla ne koç ne de yönetim bu kızlara sahip çıkmıyor, taraftar olarak biz sahip çıkalım arkadaşlar, İstanbulda olmayı istediğim günlerden biri daha, lütfen küstük, oynamıyoruz demeyin ve maça gidin
 
Biz bu maçı alırız. Bir sonraki maçtan emin değilim ama bu maç kesin bizim.

Basketimi de yatırdım zaten. :)
 
Maalesef saat 7'de idmanım olduğu için maça gelemeyeceğim.

Çıkmadık candan ümit kesilmez , takıma hala inancım var. Son maç 4.periyodun başı hariç fena oynamadık bence.

Haydi kızlar yapın bir ilki ve 2-0'dan çevirin seriyi !
 
Herkes bu sene gittiğim bütün fb maçlarında yenildik şanssızlık bende mi totemine bağlamış durumda,yapmayın arkadaşlar herkes salono.Şanssızlığın kimde olduğu belli zaten.
 
Maça gitmemek için herkesin üreteceği türlü bahanesi olur. Bahaneler bitmez zaten. Gelen gelir gelmeyen gelmez. Kimseye GS bu, şöyle böyle bık bık bık edecek değilim. Ama onlarda bana etmesin. Birazdan FB futbol maçı için bilet arayışı başlar ne de olsa:)

Maç konusunda en baştan beri aynı şeyi demeye devam edeceğim. Bu sene şampiyonuz. Caferağada bir maç kazanıp seriyi 3-1 kazanacağımızı düşünüyordum ama kızlarımızın Caferağada kazanacakları o 1 maçın 5. maç olduğunu düşünmemiştim.
 
Maç hazırlıklarım tamam, Salı gecesi Abdi İpekçi'deyiz.
 
Her ne kadar şu maçları kazanmak, geleceğimiz adına zarar verme potansiyelini artıracak olsa da, özellikle Fenerbahçe'ye kaybetmeye, daha önemlisi takımı desteklememeye gönül razı olmuyor.

Biletimi aldım. Bench arkası tribününe gelmem sorun olur mu? Forumdakilerle de tanışmış olurum..
 
Turnusol kağıdı görevi üstlenecek bu maç; kimler armanın peşinde, kimler başarının peşinde belli olacak..

Her ne kadar şu maçları kazanmak, geleceğimiz adına zarar verme potansiyelini artıracak olsa da, özellikle Fenerbahçe'ye kaybetmeye, daha önemlisi takımı desteklememeye gönül razı olmuyor.

Biletimi aldım. Bench arkası tribününe gelmem sorun olur mu? Forumdakilerle de tanışmış olurum..

Herhangi bir sorun yaşamazsın Sarper, bench arkasına gelirken.
 
Öncelikle yarın ki maçta Galatasaray'ımıza başarılar diliyorum. Sene boyunca oynanılan kötü basketbolun 1 maçta değişmesinin pek mümkün olmadığını düşünüyorum. Belki oyuncularımız isabetli dış atış yapabilirlerse yani şanslı gününde olurlarsa kazanırız diye düşünüyorum. Bunlara ek olarak bir şey sormak istiyorum velev ki yarın maçı kaybettik ve yine şampiyon olamadık Ceyhun Yıldızoğlu takımda hala kalmaya devam edecek mi? Eminim kendisi yine bizlerin içini ferahlatan güler yüzüyle maç sonu çıkıp Galatasaray'ı güzel günler bekliyor diyecektir. Hayır Ceyhun hoca'ya teşekkür edip görevine son verilirse her kaybedilen maç sonrası açıklanan transfer haberleri ne iş? Alınacak yeni koç bu transferleri kabul etmek zorunda mı? Bu kısır döngü çözülecek gibi durmuyor.

Son 1 yıldır geleceği görerek olacakları söylememize rağmen bu noktaya geldik. Üzücü...
 

Üst