TKBL FİNAL 4.Maç | Fenerbahçe - GALATASARAY

İnanın ilk kez zerre kadar üzülmedim bu kadar mücadele , ayağı seke seke oynayan sözde Amerikalı aslında bizden olan yıldızlar maç sonunda hakemlere tepkisini Galatasarayın haklarına korurcasına gösteren kaptanlar . Ya siz iyiki varsınız kızlar federasyon her şeye rağmen siz şampiyonsunuz gönlümde .
 
Bizler basketbolu bilen insanlarız. Salonlara basketbolu sevdiğimizden gidiyoruz. Basketbolu kimin oynadığını gördük bu sezon. Bu yüzden önümüzdeki sezon bu takımların tüm sezon maçlarına gelen seyirci sayısı kadar adamı bir maçta salona çekiyoruz. Bu kızlar seneye yalnız yürümeyecek en çok buna seviniyorum.
 
Arda Turan: "Galatasaray bayan basketbol takımını verdikleri mücadeleden ve Galatasaraylılık duruşundan dolayı tebrik ediyorum. Galatasaray Kaptanı olarak onlarla gurur duydum."
 
Fenerbahçe gibi kazandılar,Galatasaray gibi kaybettik.Neden Galatasaraylı olduğumuzu hatırladık.En büyük rakibimizin bayağılıklarını,bizi yenebilmek için ihtiyaç duyduğu alengirli işleri gördük.Türkiye'de kadın basketbolunun bir numarası olduğumuzu hatırladık,hatırlattık.
Yeter ki nasıl kaybettiğimizi unutmayalım.Unutursak emek hırsızlarına prim tanımış oluruz.Bu sezon olmadı ama önümüzdeki sezon gelecektir şampiyonluk.Yarınlar bizim.
 
Bu mac cikar telefon konusmalarindan.Hakemlerin faul calma rekorunu nasil kirdiklari ortaya cikar.Basketbol Federasyonuda bu sorusturmada yanar diyorum.
 
Horakovanin stepsine bayan basketbolunda oluyor boyle seyler diye gecistirip stepse steps diyemiyen basketbol yazarlarinida incelemeleri lazim.Bir adim fazla atmayi makul gosteren bir basketbol medyamiz vardi o gunlerde.Yuzleri kizariyormudur simdi sanmam.NTV spor ve skyturk size sesleniyorum.
 

Üst