TKBL FİNAL 4.Maç | Fenerbahçe - GALATASARAY

Bukadar bariz yapılan haksızlıklara karşı o ağzını bikere olsun açmayı dene polat.futbol takımının hali ortada,hakemlerin bize karşı tavırları ortada,ve son maçta elimizden alınan şampiyonluk maçı.yine hakemler ama sen yine sus,kankana yaranmaya devam et,yalakalıkta sınırları çoktan aştın,rekorunu geliştir bakalım.sana yapılanlar için 1gr bile üzülmüyorum,keşke 1000katını yapsalardı,çoook bile dayandılar.senin gibi başkan olmaz olsun.gidiyosun,bari akıllarda kalacak tek bi onurlu hareketin olsun başkan...
 
Bugün Büyük Galatasaray taraftarı Arda için büyüklüğünü göstermiş. "Büyük Kaptan Arda turan Senin yuvan Galatasaray" diye bağırmışlar. Arda gitse de kalsa da böyle olmalıyız. Futbolcumuzun Basketbolcumuzun yanında olmalıyız. Sezon bittiğinde eleştirilerimizi başaltırız. Kimi istemiyorsak yüksek sesli olarak düşünürüz söyler haykırırız. Burada da oldu sık sık kızlarımız için ileri geri konuşmayı marifet sanan "işgüzarlar" türedi dört bir yanımızda. Sezon bitti artık şu gitsin bu gelsin demeye başlayabilriiz ama kimse bana anlatmasın final serisi esnası kendi sporcusuna gider yapmayı fırsat bilen taraftar profilini.

Normal sezonda ciddi ciddi şu takımın 3 maçına geldim diyen kaç kişi var aranızda? Ama ona buna gider yapmayı marifet bildiniz. Taraftar olmak nedir bunun bile farkına varamadınız. Taraftar değil engel oldunuz bizlere yıl boyunca. Bir taraftarın görevi takımına iyi günde kötü günde destek olmaktır. Sezon bitti. Şimdi eleştirilerinizi yaparsınız. Işıl'ı mı istemiyorsunuz Bahar'ımı Tuğba'yı mı söylersiniz. Sylvia'yı istememek de hakkınız kişiye göre dğeişir fikirler. Ama değişmeyecek bir şey var takımı olumsuz etkileyecek fikirlerinizi sezon içi söylemezsiniz. Söylediniz başınız göğe erdi!!! Ne oldu Tuğba'ya Bahar'a hakaret edince takımmı düzeldi? Bütün sezon bunu anlatabilmek için mücadele ettim. Hadi çocuklar neyse gençler neyse çünkü onlar daha deli kanlı olurlar tepkilerini çabuk verirler. Ama yaşlı başlı insanlar bile aynı moddaydı. Ben bu takımla gurur duyuyorum. Sizler arasında gurur duymayan vardır bişi demem herkesin görüşü kendine. Ama kimse kendini o kızlardan daha GS'lı sanmasın. Şu an hepsi telef olmuştur. son 2 haftadır çektiklerini aklı başında olan herkes biliyor. Tuğba'ya laf deme hakkınız varsa onun sizin yüzünüze küfür etme hakkı var. Ne zaman takımın yanında oldunuz da takım için ne yaptınız da şimdi kendinizi daha GS'lı hissedip birilerinin ipini çekmeye çalışıyorsunuz? Buyrun Federasyona yürüyüşp yapalım diyoruz eğer yürüyüş olsa kaçınızın geleceğini de biliyorum. Okulum var sınavım var işe gideceğim manita arıza yaptı annem izin vermedi hanım en sevdiğim yemeği yapmış diyip gene acacaksınız mücadeleden görevden sorumluluktan. Ne de olsa GS sizin stres topunuz. Çıkın küfredin Mustafa Sarp'a Tuğba'ya Djerisilo'ya isimler değişir küfredenler değişmez zaten.

Bugün takıma çok inanıyordum. Hakemlere rağmen yeneceklerini düşünüyordum. Bunun için çok donem vardı. Ben bir maçın sonucunu düşünürken bahar Nevriye'den kısa Zagotanın kolu Nihandan uzun diye bakmıyorum. Farklı bir çok etmeni inceliyorum kafamda. Hakem faktörünü de kattım işin içine. Hata canlı maç yayını başlığında 7 sayı gerideyken bile dedim ikinci yarı takım farklı oynayacak alacağız maçı diye. Hakemlerin maçın son pozisyona kalmaması için yaptıkları insanüstü (insan değiller çünkü) çaba hele Murat Bİrecik'in pota arkasından resmen FB'nin hücumlarını kurmasına rağmen biliyordum. Sonunda hakemleri hafife aldığım ortaya çıktı. Biz bugün yenilmedik kaybettik. Ama takımın iskeleti oluşmaya başladı. Artık yaşlanmış rakibimize karşı iskelet kadrosu hazır genç bir GS olacak ligde ve onlara benim gibi inanan taraftarları.
 
Oyuncuların hepsini verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Şampiyonluk zordu çünkü hakemlerin taraflı yönetecekleri belliydi. Kendi kendime şerefleri, onurları vardır, yapmazlar belki dedim. Kazandığımız maçta bile bir sürü hata yaptılar. Bizim bence boşa bu ligde mücadele etmemize lüzum yok. Ne kadar güçlü olursan ol, basketbolda hakem taraflı yönetirse kolay kolay kazanamazsın. Hepsini Allah'a havale ediyorum..
 
Öncelikle şampiyon olmasalarda sonuna kadar mücadele ettikleri için basketbolcularımızı kutluyorum, 4 maçlık seride rakibimize değil, hakemlere yenildik.
ülkemizde basketbol maçına çıkacak hakem kalmamış sanırım. adamlar 2 gün üst üste aynı hakemlere maç veriyolar. federasyon özenle bu adamları seçmiş !!! onlarda görevlerini yaptı. Maçı alıyorduk ki , son saniyede çok açık bir steps pozisyonunu görmezden geldiler. FB nin hücumlarda zora düştüğü her pozisyonda anlamsız fauller çalarak kolay sayılar bulmaları için zemin hazırladılar.
Peki bizim yönetim ne yapıyor, federasyon a tepkisini gösterebiliyor mu ? takımın hakkını koruyabiliyor mu ? Bu soruların cevabı malesef hayır.
 
Şampiyonluğun mümkün olmadığı ilk maçta görülmüştü aslında. Biz ne yaparsak yapalım, önümüz kesilecekti.
Seri boyunca çalınan ve çalınmayan fauller, görülmeyen stepsler, sahada adeta dayak yiyen kızlarımız, Horakova'ya steps yerine faul çalınması...
Saymakla bitmez.
Ama bir maçın hakeminin üç kere değişmesi, nihayet dün İzmir'de maç yöneten zatın bugün maça çıkması...
Hakem rezaletine bir başka örnek. Galatasaray Lisesi mezunu ve Galatasaray Kulübü üyesi olduğu bilinen Keseratar'a bugüne kadar tek bir kez itiraz etmemiştir Fenerbahçe. Çünkü iyi bilirler ki kendisi fanatik Fenerlidir.
Sözün özü, federasyon tepeden tırnağa Fener'in işgali altındadır. Bu koşullar altında şampiyonluk hayaldir.
Tüm takımı yürekten kutluyor, gereken cevabı seneye Avrupa'da vermelerini diliyorum.
 
Işıl´ı anasıyla karıştıranları susturdunuz ya helal olsun size kızlar. Taurasi'nin diyetini siz ödediniz. Canınız sağolsun. Mücadeleniz yeter. Hep oyunlar, senaryolar...
 
foruma yeni üye oldum. bende yazmadan edemeyecektim. çok üzgünüm ve bir o kadar da sinirli. bundan sonra bu maçın yankıları nasıl olur bilmiyorum ama tek tesellim fenerbahçelilerin de haketmeyerek maçı aldıklarını düşünmeleri.
 
Bu sene sanırım bir maç için hiç bu kadar heyecanlanıp, hiç bu kadar üzülmemiştim.
Öncelikle Taurasi'nin diyeti sonrada kritik yerlerde takımımızın yaptıkları ya da yapamadıkları şampiyonluğa mal oldu malesef. Bu seneki emeklere yazık oldu, ama ne olursa olsun yılmak olmasın. Bu final serisinin hakkı,karşılığı er ya da geç herkesin önüne gelir ve bunun karşılığını verecek de her anlamda daha güçlü bir Galatasaray olacaktır. O zaman bu seriyi tekrar hatırlayacağız.

Herşeye karşı mücadele etmek zorunda kalan ve emek veren bütün takıma teşekkürler.
 
Bizim bu sene lig şampiyonu olmamız için ne oyuncuya nede anternöre ihtiyacımız vardı...
Kimse yerli kadro filan demiyor demesinde...
Adam gibi ilk maçtan sonra kükreyecek bir yönetimimiz olsaydı biz şampiyonduk...
Tek kelimeyle rezalet...
Takımı hemen yarın ligden çekin, benim önerim bu...
Nasıl olsa baştan FENERASYON tarafından sonucu tayin edilmiş bir lig...
 
moralim yerlerde resmen ortalığı yıktım maç boyunca evde. en az sahadakiler kadar yıkım yaşadım maç sonunda. hakemlere rağmen çok yaklaştık maça hakedenin kazanmadığı bir son oldu ama sadece miskin miskin sevinsinler bu sene onların sonuydu seneye ezerek alıcaz o şampiyonluğu yazcak çok şey var ama neyse...
 
Maç öncesi hakemin 3 kere değişmesi zaten masa başında her şeyin karara bağlandığının neticesidir. Son saniyede Horakova'nın steps'ini veremeyen hakem denen mahlukatlardan bahsediyoruz. Maç içinde bizi ince ince doğramalarından hiç bahsetmiyorum bile.

Hala kendime gelemedim. Başımızda yumruğunu masaya vuracak bi' yönetim olsa bugün bu durumda olmayacaktık. Ama ben serinin başından beri canını dişine takan bütün oyuncuları, teknik ekibi ( malzemeci Hasan abi dahil ) can-ı gönülden tebrik ediyorum.

Teşekkürler yaptığın defanstan sonra tribüne gider yapan Seimone, teşekkürler 40 yıllık Galatasaray'lı gibi mücadele eden, bileğinin üzerine basamazken oyuna girmek isteyen Fowles, teşekkürler yediğin o kadar küfüre rağmen yedeğin olmamasına rağmen sonuna kadar mücadele eden Işıl, teşekkürler maç sonu soyunma odasında sinirden hüngür hüngür ağlayanlar.

HER ŞEYE RAĞMEN, Teşekkürler Sarayın Sultanları !
 
http://www.galatasaray.org/basketbol/bayan/haber/9809.php

Işıl Alben: "Başımız Dik, Alnımız Ak"

Galatasaray Medical Park Takım Kaptanı Işıl Alben ve Takım Menajeri Müge Erdem, TKBL playoff final serisi dördüncü maçının ardından GSTV’ye açıklamalarda bulundu.

Takım arkadaşlarını ve Galatasaraylıları tebrik ederek konuşmasına başlayan Işıl Alben, “Gerçekten çok mücadele ettik, kazanmak için elimizden geleni yaptık. Fenerbahçeli oyuncuları, bu şampiyonlukta onlara yardım eden, emeği geçen herkesi biz tebrik ediyoruz. Biz Galatasaraylıyız. Her zaman başımız dik” ifadelerini kullandı.

Sahada her şeyle mücadele ettiklerini anlatan milli oyuncu, “Ne yazık ki, bir yerden sonra, sahada her şeye gücümüz yetmiyor. Bu, bu maçta artık çok bariz şekilde ortaya çıktı. Serinin en başından beri bizim sahada adil mücadele etmemize izin verilmedi. Ama sonuçta biz Galatasaray’ız. Herkesi yenebilirdik. Bunu yapabilecek güçteydik. Tabii bir yerden sonra biraz da adalet gerekiyor. Söyleyecek çok şey var. Ama şu an çok sıcağı sıcağına her şey. Maçı pozisyon pozisyon izlersen tartışılacak çok fazla nokta var. Ama dediğim gibi… Biz Galatasaray’ız. Başımız dik, alnımız ak. Ben takım arkadaşlarımı ve teknik ekibi kutluyorum. Bence biz Galatasaray’a yakışanı yaptık” diye konuştu.

Sözlerini, “Şampiyonluk bence bizim hakkımızdı. Artık yapabileceğimiz başka bir şey yok. Ancak bu sene bu tepkiyi vermeliyiz ki, ileride şampiyonluğumuza engel olunmasın. Ben ilk maçtan sonra da sahadaki emeğe saygı gösterilmesini istemiştim. İş çok farklı boyutlara geçti” şeklinde sürdüren Işıl Alben, “İzin verilmedi şampiyonluğumuza. Geçtiğimiz senelerde de böyle şeyler olmuştu. Artık bu sene çok bariz yapıldı. Üzgünüz, çok üzgünüz. Ama gururluyuz, Galatasaraylıyız” dedi.

Caferağa Spor Salonu’ndaki Fenerbahçeli taraftarların kendisine yönelik aleyhte tezahüratlarına aldırmadığını söyleyen Kaptan, “Bunlar çok çirkin şeyler. Ben bunu koca bir camiaya mâl etmek istemiyorum. Şunu söyleyebilirim: Bana edilen küfür beni etkilemiyor. Yani bana insanlar küfür etseler ne olur, etmeseler ne olur? Ama Türk Sporu’nu yüceltmek adına bunun önüne geçmek gerekiyor. Bizim sahamızda iki maç oynandı. Buradakinin belki on katından fazla taraftar vardı. Daha kötüsü yapılabilirdi. Ancak onları gayet efendi şekilde ağırladık. Fenerbahçeli oyuncular da bunu engellemeye çalıştı. Ama olmadı. Mücadeleyi sahada vermek gerekiyor. Bunlar hoş değil” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Medical Park Takım Menajeri Müge Erdem ise, “Duygularımız çok karışık. Bu şartlar altında çok iyi mücadele ettik. Bunu söyleyebilirim. Dilim varmıyor. Ama hakemler hiç objektif değildi. Burada bir emek veriliyor. Takımımız, sezon başından beri şampiyonluğa odaklanmıştı. Çok istiyorduk bu şampiyonluğu. Ama gördüğünüz gibi bazı şartlar buna izin vermiyor. Olsun, kızlarımız çok iyi mücadele ettiler. Onlar bizim gönüllerimizin şampiyonu oldular. Şampiyon olmuş kadar değerleri var bizim gözümüzde. Hepsinin ellerine, emeğine sağlık. Camiamıza bir kupa hediye edemediğimiz için çok üzgün olduğumu söylemek istiyorum” diye konuştu.

Müge Erdem, maçtan önceki gün birkaç saat içerisinde müsabaka hakemlerinin üç defa değiştirilmesine ilişkin kendilerine herhangi bir açıklama yapılamadığını da sözlerine ekledi.

Gurur duymak...
 
uzun zamandır yazmıyordum bence maçın özeti şu biz ilk maçı çok rahat alacak iken maçı kaybettik.. aslında hakem falan şu bu hikaye biz abdi ipekçide kazanacaktık arkadaş hakemide yenerdin o zaman seyirci etkiliyor hakemleri birde bizim kazandığımız maçta da bu biricik mi ne haltsa o yönetmişti maçı.. gerçekten kahroluyorum ilk maçı alsak biz şampiyonduk aklım hala o ilk maçta 14 sayı geriden gelişimize rahmen maçı alabilirdik ama alamadık tabi o 14 sayı geriye düşmeyeceksin önce niye geriye düştün rahat alacağın maçı ev sahibi avantajı işte buydu... unutmayın arkadaşlar biz caferağada başa baş mücadele ettiysek kendi evimizde en az 10 sayı farkla maçı almalıydık .... özet bu ilk maçta şampiyonluğu hediye ettik biz... yinede kızlarımıza teşekkürler...
 
Allah topunun belalarını versın.Maçı satanlara yazıklar olsun...Yazık kızlarımızın terine emeklerine...
Bu arada söyle bişi gördum Soyunma odasına indim, kızların hepsi hüngür hüngür ağlıyordu. Amerikalı oyuncularımız, 'Biz böyle bir ülke görmedik, böyle bir hakem fiyaskosu yaşamadık. Bir daha bu ülkeye gelmeyiz' diye isyan ediyorlardı baskanın açıklamasından.umarım ıkna edilirler...
 
Adnan Polat açıklama yapmış,
"Maçı F.Bahçe'ye verdiler" diye
Bu açıklamaya şu yorum yapılır.
geçti bor un pazarı sür eşeği Niğde'ye

Özleleştiri..

Biz aslında ilk maçın 14 sayıya kadar fark açıldığına Salondayken bu işin bittiğini anlamıştım.
Aynı şartlarda biz caferağada hiç farkı değil 14 çift hanelere çıkardık mı?
 
Müge Erdem, maçtan önceki gün birkaç saat içerisinde müsabaka hakemlerinin üç defa değiştirilmesine ilişkin kendilerine herhangi bir açıklama yapılamadığını da sözlerine ekledi.
 

Üst