TKBL Final | Galatasaray 2 - Fenerbahçe 3

Hakemler maçı verdi resmen. Her sene aynı terane bu kadar olmaz. Ayıp ya. Yönetim uyusun hala. Ribaundu bile almıştık faul çaldılar.
 
Böyle bir rezalet olamaz. Basketbol tarihinin en karanlık en skandal günlerinden birini yaşıyoruz.

Olacak iş değil. Resmen katledildik.
 
hakemler resmen feneri oyuna ortak etti emek hırsızları Allah sizin layığınızı versin... Özellikle Özlem Yaman denilen zatı muhterem.
 
Ya sinirden kafayı yiyecem. Ben böyle hakemlerin ta.... Hakkımızı yediniz şeref yoksunu adiler. Hakkımı helal etmiyorum. İhşallah bir gün hesaplaşacağız. Maçın sonunda Harding kötü oynamasına rağmen diyecek bir şey yok. Teşekkürler Kızlar.
 
Matovic düdükte hakeme baktı hemde o kadar şaşkınlıkla baktı ki o bile anlamadı. Hakemlere yazıklar olsun demiyeceğim alıştık artık. Şerefsizler
 
Ya biz bu babası belirsiz haysiyetsizlere ne zaman tepki vereceğiz? Yeter artık kardeşim bu çalınan kaçıncı kupamız, kaçıncı maçımız? Ulan potaya gidemedik, allah belanızı versin. Gün yüzü görmeyin, geberin ulan geberin.

edit: Potaya gidemedik derken oyuncularımızı kastetmiyorum, hakemlerden bahsediyorum.
 
Şu an sinirden ne yazacağımı bilemiyorum. Hakemlere mi, hücum faullere mi, topu oyuna sokamamalara mı! Neye bilemiyorum. Ama tek bir şey biliyorum.
fE-NEV-BAH-ÇE ŞAM-Pİ-YON O-LA-MAZ!!!
Abdi İpekçi'de hepsini kıtır kıtır yiyeceğiz. Rezil olacaklar.
 

Üst