TKBL Final | Galatasaray 2 - Fenerbahçe 3

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisi ikinci maçında Fenerbahçe'ye 55-52 mağlup olan Galatasaray'dan kural hatası gerekçesi ile itiraz geldi.

Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye 55-52 mağlup olduğu Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Final Serisi 2. maçında kural hatası yapıldığı iddia edildi. Galatasaray Kaptanı Işıl Alben, maçta attığı ve 2 sayı yazılan 3 sayılık isabeti için TBF'ye yazılı olarak kural hatası ve maç tekrarı talebi ile başvurdu.


SON DAKİKA : Galatasaray'dan TBF'ye itiraz! Turkfutbol.com Futbol Haberleri
 
Bu şikeci yavşağın da,kurduğu düzenin de,buna destek çıkan STK'sından partisine aydınına kim varsa Allah binbir türlü belasını versin.Kapı komşusu her zamanki gibi devreye girmiş.
Sezon kaotik.Verilen mücadele gerek sezona gerekse beklentimize göre çok büyük.Hal böyleyken bu şekilde maç kaybetmek çok acı.
Bir de doğru şekilde verilemeyen tepki her zaman tepki gösterilene prim sağlar.Bir sayı yanlış verildi diye maç falan tekrar olmaz.Saçmalamasınlar,haklıyken haksız duruma düşmesinler lütfen.
 
Yahu arkadaş bu hakemlere hesap sorabilecek bir kişi yok mu bu klüpte,Ne yapıyor bu haysiyetsiz,emek hırsızı hakemler.Yinede bravo kızlara,sahamızda dolu tribünler önünde umarım 3-1 yaparız.
 
Şu olanları hazmedemiyorum.Yeter artık ya.Artık yönetimin acilen olaya ele atması gerekiyor.Şu yapılanları her platformda gündeme getirmeliyiz.Emeğe saygı ya!
 
Kızların ,koçun emeğine yazık etti bu hakem müsvetteleri.O özlem midir ne dir ,bir de moğol var ki 4 kere teknik vericem diye uyarı olur mu geri zekalı?
Lan neler yazıcam ama zor tutuyorum kendimi ama buna ancak o salonu doldurup şampiyon olarak cevap verebiliriz.
Birlik olma zamanı bu sefer çalamasınlar kupamızı ,vermeyelim bu kez şerefsizlereeeee...
 
Sıkılıp yorulmadınız mı aynı senaryodan? Nereye kadar yanlarında olacaksınız? Nereye kadar emek çalacaksınız?Ama bu insanlara artık ne desek boş çünkü ''ayıp,günah,ahlak'' gibi kavramları,''insan'' olmanın temel gereklerini bilmediklerini düşünüyorum da işin komiği senelerdir bunlara göz yuman yönetimlerimize de söyleyecek söz yok, taş olsa çatlar vallahi bravo(!)...
İpekçi'ye gelecek olursak; herkese ve her şeye rağmen bu takım, inanan 12 bin taraftarıyla bu kupayı istiyor,hakediyor ve alacaktır,ALALIM!
 
Oluyorya artık bizide alıştırdılar, 7 yıldır izliyoruz hakemlerin bizi katlettiği maçlara, bizim yönetimler hiç ses çıkarmıyor, demekki onlar hep memnundular, bu yönetimde memnun galiba, yeter artık yeter, birileri ses çıkartsın artık, yok illa birgün taraftarmı çıkartsın o sesi, adamlar her oynadığımız finali hakemlerle kazanıyor ama ne bizim yönetim ses çıkarıyor nede fb'nin adamı olan türk basını(yani fb'nin uşakları. Spordan soğuttular adamı, adamlar göstere göstere hakemlerin sırtında ilerliyorlar ama herkez hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor, yeter artık yönetimin ses çıkartması için illa futboldamı olması lazım yapılan hakem hatalarının!!!
 
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisi ikinci maçında Fenerbahçe'ye 55-52 mağlup olan Galatasaray'dan kural hatası gerekçesi ile itiraz geldi.

Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye 55-52 mağlup olduğu Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Final Serisi 2. maçında kural hatası yapıldığı iddia edildi. Galatasaray Kaptanı Işıl Alben, maçta attığı ve 2 sayı yazılan 3 sayılık isabeti için TBF'ye yazılı olarak kural hatası ve maç tekrarı talebi ile başvurdu.

SON DAKİKA : Galatasaray'dan TBF'ye itiraz! Turkfutbol.com Futbol Haberleri

Bu kesin Süper Gs lı Murat Özyer'in fikridir ! sen gel son 2,5 dakika hakemlerin kıyımını seyret, tek kelime etme
sonra gel iki sayılık ,üç sayılık diye itiraz et ! Yanlız Ünal başkan falan fazla giydirmemek lazım, adam spor camiasının ne durumda olduğunu yeni yeni anlıyor ama Lütfü Arıboğan napar bu arada bilen,gören,duyan var mı ?
 
Bu sene Aziz Yıldırım'ın elinde şampiyonluk iddaası kalan tek branş kadın basketbol ve bu yüzden burada hakem kıyımlarının bizi bulması çok normal.Artık Aziz Yıldırım da biliyor ki kendisi için yolun sonu yaklaşmakta ancak bu son çırpınışları inşallah yargıtay kararı onadığında Türk sporu bir nebze olsun temizlenecek.
 
hiç gerek yok bu mücadelenin içinde olmaya. senelerdir aynı terane. Fb güçlü olur sorun yok, biz dengeleri değiştiriz hakemler devreye girer. Bugünkü rezaletin açıklanır bir tarafı yok.
böyle bir galibiyet alsam gerçekten içime sinmezdi.
çekin abi bu takımı. kadın basketbolunda yer almayalım. azizin kuklası olmuş federasyon da oyuncak gibi oynadığı kadın basketbolunda adamlar kupa kazanıp tatmin olacaklar diye niye heder oluyoruz ki.
çekilelim alalım adamların elinden oyuncağını. bak bakalım kadın basketbolu kalıyor mu kalmıyor mu?
 
eve yeni geldim sonucu merakla bekliyordum cep telefonundan baktım yenilmişiz 3 sayı olunca üzüldüm ama en azından saha avantajını aldık dedim ama şimdi izledim bazı pozisyonları inanın çıldırdım buna artık hırszılık falan denmez açık açık göstere göstere korkusuzca yapıyorlar yazıklar olsun Allah bildiği gibi yapsın bu insan demeye utandığım şahısları...çok kızgınım çok öfkeliyim inanın bu kadarını eve gelene kadar tahmin etmemiştim ... ayrıca "kazan da nasıl kazanırsan kazan " mantığında olan sagda solda yazdıklarını okudukça bu fener taraftarının ne kadar iğrenç insanlar oldugunu da birkez daha görmüş olduk... yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun ....
 
Uzaklaştırma almamak için birşey yazmadım tuttum kendimi. 2 sene önce Ceyhun Hocayla Augustus'lu Tamika'lı final sezonunda bile bu kadar net kıyım yapılmamıştı. Ayıptır,yazıktır,günahtır çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın inşallah. Yönetim de bu oyunlara sen çıkarmayacaksa kapatsın gitsin şubeyi,fakir doyursun, öğrenci okutsun, bizde burda sinir olmayalım boşuna.
 
Bugün salondaydım. Al Caferağa'yı vur Metro Salonu'na. Hiçbir farkı yok. Caferağa'da pislik yükünü tribün çekerdi , burda Aziz grupları almayıp kendi adamlarını doldurunca salona tabiri caizse numaralı tayfası devreye girmiş. Kadının biri Işıl'ın 3 sayılık basketinden sonra bench arkasındaki idari ekibin olduğu yere yönelip , güvenliğe "Galatasaraylı basketçi burada bağırarak sevinemez", diye posta koyuyor. Basketboldan sorumlu yöneticileri 3. çeyrek başında oyunu başlatacak Özlem Yalman'ı tribünden uzanıp sözleriyle taciz ediyor. İpekçi'de , Ayhan Şahenk'te de yıllarca toplu küfür oldu inkar edecek halimiz yok ama tacizin ,baskının böylesi çok kahpece. Derya Özyer'in Işıl'ın son saniye üçlüğü için yaptığı itiraz aradaki farkı çok net ortaya koyuyor aslında. Kaptan , asaletin yeter ama işler maalesef " peki hocam" la yürümüyor bu düzende.

Televizyona nasıl yansıdı bilmiyorum ama sanmayın ki takım hakem kararlarına reaksiyon göstermedi ; takımda inanılmaz bir inanç var. Bu istek ve arzu sürsün yeterli. Beklentileri yükseltmeye gerek yok , hayırlısı diyorum sadece.

Maçın bitiminde koçun bench arkasına dönüp yaptığı bakış , içindeki duygu patlaması ve inanç... Şampiyonluk belki kaybedilir ama ömrüm boyunca aklımdan çıkmaz.
 

Üst