TKBL Final | Galatasaray 2 - Fenerbahçe 3

8 sayı öndeyiz saçma sapan işlerle 4 periyod fark kapanıyor biz atıyoruz phondexter atıyor , biz atıyoruz Angel atıyor , biz atıyoruz matoviç atıyor, biz atıyoruz varameyanka atıyor .
Serbest atışlarda basit top kayıpları ve hastalığımız olan 3.lük atamama bu maçta kendini gösterdi.
işte bu şunu gösteriyor maçı iyi transferler kazandırır , sezon içindeki nokta atışı olmayan transferlerimiz ile buraya kadar.
yönetime yazıyorum rakipten iyi olmak ve onlardan iyi transfer yapmak zorundayız yoksa karşı tarafın iyi transferleri 3. lük 3.lük atarken oturur seyredersin.
4. periyod elimizle maçı rakibe verdik ve sadece bir periyod yapılan basit hatalarla rakibi avantajlı kıldık.
4. maçı zorlasakta kazansakta saha avantajını rakibe verdik .
 
yenilgiye alıştılar. kabul edin fenerbahçe sistemi olan ve bu branşa yatırım yapan, sponsor olsun olmasın şampiyon olan bir takım. şu şubeyi yönetenlere yazıklar olsun. o parkede emek veren hiçbir oyuncuya saygısızlık yapmak amacında değilim. sonuna kadar mücadele ediyorlar. helal olsun. kapasiteleri bu. ve bunu da herkes biliyor. ellerinden gelenin fazlasını vermeye çalışıyorlar. takdire şayan. ama adam akıllı sponsor bulamayan, basiretsiz, beceriksiz basketbol yönetimini kınıyorum. yetmedi fenerbahce yenilgilerini, her defasında onlara karşı kaybedilen şampiyonlukları izlediğiniz. yazıktır. eski basketbolcu olan lutfi arıbogan orada oturmaktan başka ne yapıyor. bir tane üçlük atacak oyuncu yok takımda ya bir tane!! adamlar maç boyunca 11 12 üçlük attı. biz sadece 2. buna rağmen maçı 1 sayı ile kaybettik. bunu görüpte basireti bağlanan yönetimi tebrik ediyorum. o kadınların emeğine yazıktır.
 
Onlar her zaman böyle üçlük atamaz. Basketbolu oynayan biz idik, maalesef onlar kazandı. Ama şu serbest atışlara dikkat. Maçın başında bol bol kaçtı bunlardan.
Pondexter-Lyttle ikilisinin son saniye savaşı devam ediyor. O savaş bize kupa getirdi, onlara ise sadece bir maç.
 
Böyle bir üçlük atan takıma karşı, kazanmakta çok zorlanıırdık ve malesef kazanamadık. Son darbeyi vuracağımız her an rakip üçlük atarak oyuna tutundu. Üçlük yüzdeleri böyle olmasaydı, sonuç çok daha farklı olurdu.
 
Yardım

Olmadı be :( :( :( ama ben son maçın son saniyesine kadar kızlarımızın şampiyon olacağına inanıyorum. Ekrem hocayı ve bütün takımı, birde maçtaki seyirciyi canı gönülden kutluyorum...
 
Maç boyu biz 2 adet üçlük atabilirken Fener 10 tane attı. Çoğu da bomboş üçlüklerdi. Bu seviyede bu kadar üçlük yersen maçı çevirmek çok zorlaşır. Perşembe kazansak bile FB evindeki maçta kupayı vermez. Ki bu hayal kırıklığı ile perşembe günü, bu akşamki gibi bir tribün olmayacaktır muhtemelen.

Yazık oldu. Şampiyonluk ayağımıza kadar gelmişti.
 
İlk çeyrek kaçan serbest atışlar, hakemlerin onlara hediye ettiği 4 ya da 6 sayı (tam hatırlamıyorum) üçlüklerine mani olamamamız ki bu üçlüklerin çoğunu uzun oyuncuları attı, bizimkilerin üçlük atmama inadı, Işıl'ın savunmada iyi olsa da hücumda destek vermemesi buna rağmen son saniyede kaybedilen maç..

Ben diğer maçı kazanıp serinin 5. maça uzayacağına hatta orda da kazanacağımıza inanıyorum, yeter ki kızlar da inansın ve mücadelelerine devam etsinler. Taraftar da inansın ve diğer maç da salonda olsun
 
Şu son top böyle mi savunulur ? 2. maçta'da ilk yarının sonunda 4 saniye kala Biba'dan bir üçlük yemiştik. Nasıl yapamazsınız şu savunmaları, Cappie o pozisyonda iki defa şut atar.

Ekrem Hoca özellikle Vera'nın savunması konusunda eleştirilmeli. Vera'nın çok düzgün bileği var ve dışardan yüzdeli atıyor. Attığı üçlüklerin hepsi hep kritik yerlerdeydi. O üçlüklerden biri girmese maçı koparabilirdik. Geldiği günden beri Galatasaray maçlarında'da iyi oynadı. Bir, iki ama üçüncüsünde'de önlem al be hoca !!!!

Işıl iyisin hoşsun ama boş kalınca kaçırma şu şutları. Ayrıca hucumda topu alıyon 24 saniye'nin yarısın geçiriyon şut kullanmayı düşünce verdiğin pas diğer oyuncunun elinde patlıyor. Bugün böyle bir çok hucumu değerlendiremedik. Pota'ya da gidince dripling kesmedende potaya gitmen yararlı olabilir. İşin savunma tarafını geçtim hucum tarafına parlasan daha kolay olacak işimiz.

Fowles bu sene iyi yatıyon. Anlaşılan senden hayır gelmeyecek bir an önce yol verilmeli ona. 1-2 numaradan şut sokabilen yerli oyuncumuz yok. Seneye Tuğba Polazoğlu şart.
 
Şans falan diyerek kendinizi kandırmayın boşuna. Şut sokamayan guardla bu kadar oluyor. Kına yaksın bazıları. Şampiyonluk yine yarınlara kaldı. :)
+ Maç gelmiş eline bu kadar rezalet bi son hücum savunmasımı olur. A-L-D-I-R-M-A-Y-A-C-A-K-S-I-N o topu Cappiye !! .
 
Tüm takıma ve taraftara teşekkürler.Bu maçı kaybettik ama inşa şampiyon olacağız.
Son topu kime verecekleri zaten belliydi.
 
bugün çok önemli bir fırsatı kaçırdık bu maçı kazansaydık 4. maç perşembe günü bütün fenerbahçelilierin dikkati avrupa maçında olduğu gün şampiyonluğumuzu ilan edecektik... olmadı artık yapacak bişey yok bize yine üzüntü ve sinir krizi geçirmeye devam etmek düştü....
 
Hala inancımı kaybetmedim umarım takımımızda kaybetmemiştir biz inanıyoruz istiyoruz o kupaları onların sahalarında kaldırmaya çok alıştık yine yaparız hadi aslanlar ..
 

Üst