TKBL Final | Galatasaray 2 - Fenerbahçe 3

Yine hüzün yine hayal kırıklığı. Her sene aynı şeyi yaşamak mecburiyetinde miyiz ? 3.senedir takip ediyorum bayan basketbolu. Her sene aynı keder. Yazıklar olsun bize bunu yaşatanlara !!
 
Işıl ve Harding bence çok fazla yorgunlar, bu çok net belli oluyor maçı elimizle vermemizi onlara yıkmak haksızlık olur biraz,ikinci yarıdaki takım savunmasını eleştrilebiliriz aslında. Son 4 saniye o molayı sende alıyorsun, o kadar taktik çiziliyor, orada ne yapacaksan yap, gerekirse o kolu kır ama attırma, zaten iki tane oyuncuları var onu atacak bunu herkes biliyor değil mi ? yukarıda Hasan kardeşim güzel söylemiş. Aldırmayacaksın yada attırmayacaksın !
 
Işıl kaç maçtır 40 dakika oynuyor. Ne yapsın kız daha? Rotasyon dar, Işıl kaç gard getirirsen getir bu takımda oynar her zaman. O nedenle gard derken ismini vermeyin kızın. Boş şut sokamaz tabi 40 dakika sahada kalan kız.

Perşembeye odaklanalım. Taraftar olarak üzerimize düşeni yapalım tekrar. Lütfen...
 
Maç istatistiklerinde şu görülüyor ışıl:1 sayı harding:12 sayı toplam 13 sayı rakipte Birsel:8 sayı Esmeral:8 sayı toplam :16 sayı
3.lük atış yüzdemiz ve denememiz %40 2/5 , rakibin 3.lük yüzdesi ve atış sayısı %62,5 10/16 daha biz neyin analizini yapıyoruz.
ışıl geçmiş yıllara göre iyi gibi ama bize hucumda hem zaman kaybettiriyor hemde oyunu kurmada ve skor bulmada zorlanıyor.
Lütfen olaya realist yaklaşalım , taraftar gözü ile bakarsak ufak ayrıntıları kaçırıyor ve anlamsız şekilde savunma yapıyoruz.
ufak ayrıntı 70-71 'de gizli renktaşlar maalesef son 10 yıldır ufak ayrıntılar ile rakibi havalara soktuk.

Rakibini yenmek istiyorsan ondan iyi transferler yapacak ve ondan çok çalışacaksın , maalesef Galatasaray transfer komitesi nokta transfer konusunda rakibimiz Fenerbahçenin gerisinde kalmıştır.
Ben demiyorum son 10 yıllık istatistikler bunu böyle söylüyor.

Bahane ararsan çok ama zaman bahane değil çözüm ve iyi transfer bulma zamanı yoksa bir 10 yıl daha ahlar ile vahlar ile yazarız.
Herşey bittimi hayır ama avantajı rakibe verdik.
Olsun biz yinede rakibi 4. maçta yenelim sonrası Allah kerim.
 
Bilmiyorum dikkat ettiniz mi , Sancho'nun son atışında Verameyenka'nın Sancho'nun koluna müdahalesi vardı. Basket-faul var gibiydi.

Renktaş olayı iyi yakalamışsın ama vermediler,işi bu duruma getirmek hata idi . biz öne geçiyoruz rakip 3.lük ile maça tutunuyor, biz atıyoruz rakip 3.lük atıyor maçı bize kaybettiren 3.lük olayı.
istatistikler rakibin 10/16 3.lüğüne karşın bizim 2/5 ile deneme yaptığımızı gösteriyor . 3.lük olayına çare bulmalıyız.
 
arkadaşlar yemin ediyorum çok üzülüyorum çok etkileniyorum çok seviyorum galatasarayı offfff neye üzüleceğimi şaşırdım şubeyi yönetenlerin yetersizliğine mi erkeklerde çalınan türkiye kupasına mı yıllardır çalınan kupalarımıza mı ve bütün bunlara tepki göstermeyen yönetime mi her sene bu kadar para harcayıp hep bi tarafı eksik kalan kadro yapısına mı şaşırdım kaldım sinir , üzüntü , umutsuzluk içindeyin ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ... içimde ufakta olsa bi ümit var bi mucize olur mu diye :(
 
Son ana kadar inancım tam, keşke Alba'yıda seyredebilsek, 3 maç oldu bizim hiç bir maçta onu kullanmamamız doğrumu sizce arkadaş? Bu kadarmı kötü oyuncu, en büyük sorunumuz kısalarda olduğu için kalan 2 maçta(ben son maça kalacağını düşünüyorum), Wauters'ın yerine Yada Fowles'ın yerine Alba'yı tercih edelim...
 
Çok üzülüyorum,oyun adına bir şeyler yazacak gücü bile bulamıyorum kendimde.İçimden bilinçsiz bir şekilde sürekli GALATASARAY varsa umut hep vardır diye gelen sesle avunuyorum.Ben inanamıyorum artık direnemiyorum ama çok fazla inanmak istiyorum.Lütfen alın önümüzdeki maçı kızlar lütfen...
 
Bence kulüp doping kontrolü istemeli bazıları nerdeyse maçın tamamında oynadı ve son anlrda hiç yorulmamış gibi koşuyorlardı.

Ayrıca fenerin hocası sanki fenerin 6. basketçisigibi hep içeride ve hakemden en ufak bir tepki yok çok sert oynayan fenerden basketçi 5 faul almamsı ilginç

Lyttle nin son andaki basketinde resmen eline vuruyor basketin haricinde faul vermeliydiler vermediler.

Biz bu şubeyi bu kadar pasif insanlarla yönetiiiğimiz sürece şampiyon olmamız çok zor. Halbuki başkan öyle kurnaz olmalıki bu hakemleri anlamıyorum bunlardan sadece anladığım sen yatırım yapma seneyede burda mücadele etmeyin mesajı veriyor hakketten neyin mücadelesini veriyoruz diye ince ayar verecek açıklama yapmayı dahi beceremiyorlarhalbuki fener bu tip açıklamalraı o kadar yapıyorki ibreyi kendine bir anda döndürüyor.
 
Ne diyeyim bilemiyorum. Son saniyedeki o basketi yemek yıkımdan da beter bir duygu. Haysiyetsiz şikecilere yenilmek değil oyuncularımızın emeğinin karşılıksız kalması çok üzücüydü.

Tribün çok iyiydi, maça gidenler olarak hakkını verdiğimizi düşünüyorum.

Galatasaray'la üzülmek de bir şereftir. Aslanların emeğine sağlık.
 
Yardım

Bugün sahadaki Ekrem hoca ve Kızların bugüne kadar suçu yoktur arkadaş, ben şampiyonluğa inanıyorum, inşallahda şampiyon oluruz, ama olmazsakta bu hocaya ve takıma kızmam, tek suçlu şube sorumluları ve onları bu göreve getirenlerdir!!!
 
Işıl bugün bizi bıraksa ve karşı tarafa gitmeyeceğim açıklamaları olmasa karşı taraf onu saniyede alır.

Işıl çıktığında takım ne hale geliyor farkında mısınız? Daha iyisi gelene kadar 40 dakika çatır çatır oynar. Daha iyisi gelsin 25 dk oynar. Kaptanı değil onu 40 dk oynamak zorunda bırakanları eleştirmek lazım. Elimizdeki değerlere sahip çıkalım.

Bir süre önce burada finale de çıkmayalım bıktık finalde yenilmekten diyenler vardı. Deplasmanda maç kazandık, seri başabaş geçiyor, bunu sağlayan oyuncularımıza haksızlık etmeyelim.

Bizi bu kısıtlı ve plansız rotasyonla mücadele etmek zorunda bırakanları lanetliyorum ben, oynayan tüm oyunculara helal olsun. Bugun evde oturup x takımla y takımının finalini değil, salona gidip kendi takımımı izledim. Bunu sağlayan o oyuncuları alınlarından öpüyorum.
 
Göksenin'in yanına Strickland'i koysak guard olarak sonrada kızabilir miyiz oynatamıyor takımı diye?
Işıl = Göksenin
Savunma yapar, top taşır, savaşır, top kapar
yanında Whalen gibi guard olursa onun eksiklerinide tamamlar.
Ancak tek başına yükü sırtlayamaz.

Mevcut kadro yapısıyla şuan takım başarılıdır.
10 tane 3lük yiyip mçı son saniyeye taşımak mucize.
 
Bugun yine yasama sevincimi kaciran gunlerden bir tanesiydi onceki senelerde oldugu gibi. Bugun basketbolu konusmak cok sacma. Bizi yapmayacaklar sampiyon.Hep ayni senaryolar. Bu kadar basit. Unal Aysal'in hicbir sey umrunda degil inanin. Bu mactan sonra o Alper transferinin mutlulugu icerisindir. Maca gec gelmesi de ayri bir sacmalik. Sivas macina da boyle gec gelecek mi? Basketbol subemiz sahipsiz. Ben de cok uzulmeyecegim artik.
 

Üst