TKBL Final | Galatasaray 2 - Fenerbahçe 3

Sezon bitmiş gibi konuşmuşsunuz. Sezon pazar günü bizim Şampiyon olmamız ile sona erecek. Kupalı yada kupasız, resmi yada hakkaniyete göre ama bu sezon bizim Şampiyonluğumuz ile bitecek, hatta çoktan bitti bile. Son 8 sayıyı uydurma serbest atışlarla attıkları 2. maç, Sancho'ya son topta yapılan ama çalınmayan faul ile 3. maç eklenince seride şuan durum 4-0 olmuştu :)

Yine de ekleyeyim: Dee, Parker (2 milyon), Gruda sözleşme yeniledi UMMC ile.

Sezonla ilgili söylemedim zaten. :) Sonuç ne olursa olsun bu takıma seneye bi winner oyuncu şart. :) Ha bizim gönlümüzde zaten şampiyonlar, yapılanları tabiki unutmadık.
 
Şöyle bir haber var.

"TBF Disiplin Kurulu, Fenerbahçe ile oynadıkları TKBL final maçında anons görevlisinin, yönergelere aykırı olarak anons sistemini seyircileri yönlendirmek amacı ile kullanması nedeniyle Galatasaray'a 2.000 TL para cezası verdi"
 
"Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun 30 Nisan Salı 2013 tarihli almış olduğu kararıdır.

26 Nisan 2013 tarihinde İstanbul’da oynanan Fenerbahçe - Galatasaray Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play- Off Final müsabakası ile ilgili olarak Galatasaray takımının yapmış olduğu itiraz sonucunda, TBF Yönetim Kurulu; söz konusu pozisyonla ilgili Uluslararası Oyun Kurallarına aykırı bir karar olmadığına karar vererek itiraz uygun görülmemiştir. "
 
TRT SPOR‏@TRT3SPORSON DAKİKA: IAAF tarafından yapılan açıklamaya göre Türk atletler Nevin Yanıt ve Aslı Çakır Alptekin doping yapmakla suçlanıyor.
Şikeden sonra şimdide doping yahu ne kadar arsız ,yüzsüz ,utanmaz bir ezeli rakibimiz var...

Keşke bizim kulüp maçtan hemen sonra doping kontrolü istese her sporcudan çünkü ben yaptılar demiyorum ama o kadar dar rotasyonla oynuyorlarki maçın sonları bile bizden daha diri kalıyorlar son maçtada ben o tarafa asla güvenmem. Kazanmak için herşeyi yapar onlar.

Ben fenerden asla çekinmiyorum tek çekincem hakemler seyircide istediği kadar çirkef olsun maçı kazanmanın formülü pondexteri ve maccarty çok iyi savun sayı atmalarını engelle maçı rahat alırsın çünkü feneri taşıyan bu iki oyuncudur.

Haydi kızlar KONSANTRASYON başaracaksınız bu işi

Maçta elinizi kalbinize koyun milyonların o duygularınızla beraber olduğunu unutmayın.
 
Yener Yılmaz, Halil Baldemir ve Kaan Büyükçil hakem 3'lüsü olarak açıklanmış.

Yener Yılmaz ve Kaan Büyükçil serinin 3.maçının da hakemleri. Özellikle Yener Yılmaz o maçta son periyotta aleyhimize çaldığı düdüklerle hafızalarda ve bu maçın da baş hakemi olmuş.
 
Seri boyunca hocamız Ekrem Memnun yaptığı hamlelerde seriyi beklenenin aksine 2-2 ye getirdi.Şu an herkes daha fazla inanmış durumda.Umarım pazar günü kızlarımız çoktan hakettiği kupayı alacak
 
GS yönetiminin mümkünse geniş bir katılımla orada olması gerekiyor. Kızları yalnız bırakmamak ve olabildiğince kalabalık olmak gerekiyor. Şu 3 gün boyunca yönetim idareci taraftar bunun çalışmasını yapmalı. Ki yapmak da zorunda.
Kesinlikle imzamı atıyorum.. Yalnız yönetim ile ilgili konularda benim hiç umudum yok.. Eminim çoğunun maçtan bile haberi yoktur.. Zira ceza aldığımız ksk maçıyla ayni gün futbol takımının ibb maçı vardı ve salonda yönetici namına kimse yoktu.. Simdi ayni gün şampiyonluğu ilan edeceğimiz sivas maçı varken basketçilerimizin akıllarına bile geleceğini sanmıyorum.. Peşkeş arenaya sağlam bir yönetici kadrosunun gitmesinin kızlara ne büyük ölçüde moral olacağını tahayyül edebilecek bir yöneticimiz oldugunu zannetmiyorum.. Onların birbirlerinin kuyusunu kazmak ve futbol şampiyonluğunu sahiplenmek gibi mesguliyetleri vardır, rahatsiz etmeyelim
 
Kesinlikle ve kesinlikle Alba kadroda olmalı hatta bana sorarsanız Annın yerine SLY olmalı kadroda savunmada çok aksadı son maçta Ann Wauters .. 4. maçta da demiştim bu kızlar şampiyonluğu hakediyor ki alacaktır ama dış etmenler bizden Fenere verir mi maçı bilemiyorum ki bana verecekler gibi geliyor Allah büyük haklıyı haksızı görüyor biliyor Allah yanımızda olsun ..
 
O değil de, aslında tüm dünyada üç sayı çizgisinin gerisinden yapılan başarılı atışlara iki sayı veriyorlarmış. Bugüne kadar izlediğim her şey yalanmış. Zalimsin basketbol.

Biz yıllardır turnikeyi 3 adımda atıldığını bilirdik sonra öğrendik ki 4 adımda turnike bir kereye mahsusda sayı olarak kabul ediliyormuş :)
 
Zor ve heyecanlı bir pazar bizleri bekliyor :)

Uzun bir aradan sonra kadın basketbolunda şampiyonluğu yaşayacak olmanın heyecanı tarifsiz. Ciddi bir oyunla kazanacağız inşallah.
 
O kupa bizim olacak, hakemleride fb'yide yeneceğimize inanıyorum, kupayı kazansalarda, kaybetselerde bize bu heycanı yaşatan, başta Ekrem hocamıza ve tüm kızlarımıza teşekür ediyorum, sağolun aslan parçaları, her şeye rağmen kupanın geleceğine inancım büyük, buda Ekrem hoca ve aslan kızlara olan güvenden dolayı. Haydi kızlar o sahaya çıkın savaşın ve kazanın...
 

Üst