Tek bir Winner Amerikalı lazım ! Seimone veya Diana gelirse müthiş olur.
Yine de ekleyeyim: Dee, Parker (2 milyon), Gruda sözleşme yeniledi UMMC ile.
Sezon bitmiş gibi konuşmuşsunuz. Sezon pazar günü bizim Şampiyon olmamız ile sona erecek. Kupalı yada kupasız, resmi yada hakkaniyete göre ama bu sezon bizim Şampiyonluğumuz ile bitecek, hatta çoktan bitti bile. Son 8 sayıyı uydurma serbest atışlarla attıkları 2. maç, Sancho'ya son topta yapılan ama çalınmayan faul ile 3. maç eklenince seride şuan durum 4-0 olmuştu
Yine de ekleyeyim: Dee, Parker (2 milyon), Gruda sözleşme yeniledi UMMC ile.
TRT SPOR@TRT3SPORSON DAKİKA: IAAF tarafından yapılan açıklamaya göre Türk atletler Nevin Yanıt ve Aslı Çakır Alptekin doping yapmakla suçlanıyor.
Şikeden sonra şimdide doping yahu ne kadar arsız ,yüzsüz ,utanmaz bir ezeli rakibimiz var...
Pazara Sylvia mı yoksa Alba mı oynar?
"Uluslararası Oyun Kurallarına aykırı bir karar olmadığına karar vererek "
Kesinlikle imzamı atıyorum.. Yalnız yönetim ile ilgili konularda benim hiç umudum yok.. Eminim çoğunun maçtan bile haberi yoktur.. Zira ceza aldığımız ksk maçıyla ayni gün futbol takımının ibb maçı vardı ve salonda yönetici namına kimse yoktu.. Simdi ayni gün şampiyonluğu ilan edeceğimiz sivas maçı varken basketçilerimizin akıllarına bile geleceğini sanmıyorum.. Peşkeş arenaya sağlam bir yönetici kadrosunun gitmesinin kızlara ne büyük ölçüde moral olacağını tahayyül edebilecek bir yöneticimiz oldugunu zannetmiyorum.. Onların birbirlerinin kuyusunu kazmak ve futbol şampiyonluğunu sahiplenmek gibi mesguliyetleri vardır, rahatsiz etmeyelimGS yönetiminin mümkünse geniş bir katılımla orada olması gerekiyor. Kızları yalnız bırakmamak ve olabildiğince kalabalık olmak gerekiyor. Şu 3 gün boyunca yönetim idareci taraftar bunun çalışmasını yapmalı. Ki yapmak da zorunda.
O değil de, aslında tüm dünyada üç sayı çizgisinin gerisinden yapılan başarılı atışlara iki sayı veriyorlarmış. Bugüne kadar izlediğim her şey yalanmış. Zalimsin basketbol.