TKBL Final | Galatasaray 2 - Fenerbahçe 3

Heyecanlıyım belki de Cem Akdağ döneminden sonra ilk kez bu kadar inanç doldu içim neden olmasın varsın hakemler salakça kararlar versin siz o kupayı alacaksınız hem de en az sayı fark atarak yazın bunu buraya BU TAKIM BUGÜN ŞAMPİYON OLACAK !
 
Aslında perşembe akşamı bitmiş olması gereken seriyi Turgay Demirel federasyonu ve onun yancı hakemleri sayesinde bugün bitiriyoruz. İnşallah az bir şey de olsa adalet duygusu vardır da içlerinde bugünkü maç olsun adil maç yönetirler ve kupaya uzanırız. İnancım tam takıma
 
Siz pes etmedikçe onlar strese girecek siz bırakmadıkça onlar sinirlenecek siz istedikçe onla saygı duymak zorunda kalacak! Onlar favori kaybedecekleri şey bizden çok daha fazla psikolojik olarak! Siz bildiğiniz oyunu oynayın yeter. kaybetmekten korkmayın asla!
 
Şu başlığı da Galatasaray - Fedrerasyon olarak değiştirse tam olacak. 4 maçtır rakibimizin Federasyon olduğunu ne yazık ki moderasyon fark edememiş.
 
Hasat mevsimi bugün sabah başladı, önce kürek takımımız sonra engelsiz aslanlar kupaları topladı, az sonra kadın takımımız, akşamada futbolcularımız kupaları topluyacak inşallah...
 
Harding > Westbrook diyorum inanmiyorsunuz. :)

Maca cok iyi basladik, yeter ki bos ucluk pozisyonu vermeyelim, caresiz kaliyorlar. Allahim sen yardimcisi ol aslan kizlarin.
 

Üst