TKBL Final | Galatasaray 2 - Fenerbahçe 3

3 lük desen atamaz. Son çeyrek maç bitecek ilk faulünü yapar. 4 numaramız 3 lük atar ama oyun kurucumuz ne şut atar ne oyun kurar. Hocamızda seyreder.
 
Bu maçı bu hakemlerle burada almak çok zormuş hakikaten.resmen dayak yedi kızlar.

Maçı seyrederken topun dışındaki oyunculara bir bakın.
Verada 5. faulünü bir türlü alamadı nedense.
 
Vera 50 tane faul yaptı perdenin arkasından dizini çıkarıyor devam, bütün hücümlarımızda steps yapıyoruz yersen...Allah hepinizin belasını versin.Kokuşmuşlar...
 
Maçın tehlikeye girdiği her an hakemler dengeledi.fark açılınca normale döndüler.basketbol federasyonunda yapılanma fener lehine çok fazla olmuş.erkek play offlarda bir terslik olmaz inşallah.

Gerçi erkeklerde çok fazlayız ama bilemiyorum.Şüpheli çok durum var.
 
Lütfü efendi başkan uçağında şampanya içeceğine gelsin de parkede biraz kızlara sahip çıksın o zaman, Ekrem hoca ne yapabilir ki daha ! kim savunacak sahada kızları, terazisi bozuk bu düzende ? özyer efendi mi ?!!! yok daha neler
 
yok bu maçta ki gibi hiç olmadılar.Bu sefer fener çok agresifti ve hakemlerde maçın başından beri devam edin maç sizin mesajını verdi.

Abi adamlar tam kadro orda, hakemi baskı altınada alıyorlar. Bizim 1 yönetici yok. 1 tane aklı başında kenarda yönetici yok. Hakemi sende baskı altına alırsın hatta hayattan bezdirirsin. Ama bizim ne yönetim ne oyuncular bu maça gelmemiş. Işılı son hücümda da izle 2 kez 3 lük atacak yere geldi potaya bakamadı maç boyu.
 

Üst