3 yıldır açık forumlara yazmıyorum bundan sonra da niyetim yok. Dün aslında bir mesaj atmak istedim buraya ama olmadı.
Biraz önce stattan geldim. Bugün en büyük dileğim o kupanın Arena'ya gelmesiydi. Olmadı. Geçen yılda şampiyon olamadık, daha önce de...Geçen yıl kızmıştım ama bu yıl kızmadım bu takıma, gurur duydum. Tüm seriyi, salondan ve ekrandan takip ettim, bugünkü 3.ve 4. çeyrekler hariç. Benim için en güzel Galatasaray takımı sahaya çıkıp savaşan, mücadele eden takımdır. Ben bu seride bu mücadeleyi gördüm ve gurur duydum.
Sosyal medyadan takip edebildim tepkileri ve bir kısmına üzüldüm. Kızıyordum eskiden ama kimseyi tek tek ikna etme zorunluluğum yok. Galatasaray anlayışlarımız, bakışlarımız farklı diyerek geçiyorum.
Eve geldim yazmak istedim bir kez daha tekrar edeyim bu takımla gurur duydum.
Şimdi diğer başlığa yazmak istemiyorum bir kaç cümle de kaptan için. Galatasaray takımlarında Galatasaraylı olmak zordur. Hani işe profesyonelce bakmadan forma için mücadele ederler ya işte bu sporcular hatalarına rağmen başımın tacıdır. Işıl'ın bu takımda Galatasaraylılık kontenjanından oynadığını düşünmüyorum. Basketbol bilgisi, sevgisi, performansı bu takım için çok çok yeterli. Bazen çok istemekten dolayı hatalar yapıyor. Ve üzerinde ne yazık ki anormal bir baskı var. Bu baskıya da açıkçası iyi dayandı.
Umarım yeter diyerek bu takımdan gitmez hep bizle hep Galatasaray'la kalır.