Çalınan bir şampiyonluk daha. Parkedekilerin canı sağolsun.
Bütün kızlar sizi gözlerinizden öperim.ama sizin elinizden birşey gelmezdi.Rakip te böyle şampiyonluklara sevinsin.
Allah benim takımıma bu tip şampiyonluklar vermesin.Delikanlı ca oynayalım delikanlıca şampiyon olalım.Masa başında ayarlanmış şampiyonluklar bize yazılmasın.
Yönetimde bi zahmet basketboldaki bu mafya düzenine bir el koysun.Eminim koyacaktırda.
ben yönetimin seneye önlem alacağına inanıyorum.Ünal aysal ın eşide basketbolu seviyor anladığım kadar.Oda müdahale edecektir.Abi koymazlar. Her sezon böyle alınıyor. Hep hakemleride yeniyoruz FB yi yenerken. Ama bu sefer cidden çok sinirliyim. Oyunculara kızıyorum, söyleniyorum. Fakat asıl sinirim 1 tane yöneticimiz olmamasına. Kendi sahamızda bile hakemler bizi doğrarken ağzını açmayan yönetim grubumuz var. Futbol lokomotif diye bunlarda üvey evlat değil.
Abi haklı olduğun yerler yok değil. Fakat bu tekere çomak sokma şansımızı kullanabildik mi? 3 temmuz tapelerinde geçen konuşmalar sonrası ne yapabildi bizim yönetim. Turgay değil kralı olsa duramazdı karşımızda ama tüm yönetimin derdi sadece futbol. Erkek takımımızıda ezmeye çalışıyorlar FB maçlarında ama orada aslan gibi hocamız var düzeni bilen ve gerektiğinde hadlerini bildiren. Ekrem hoca da Ergin hoca gibi davransa sence o hocaları teknik faul almazmıydı? Gider hakemin yanına gösterirdi. Bu ne kardeşim der 1 teknik faul alır ama bunu gözlerine sokardı. Mecbur bırakırdı. Hocamızda sessiz kaldı çünkü arkasında destek yok.Hayır ben bu basketboldaki yapılanmayı bildiğim halde maçtan önce heyecan yapıyorum ya ona kızıyorum
ben yönetimin seneye önlem alacağına inanıyorum.Ünal aysal ın eşide basketbolu seviyor anladığım kadar.Oda müdahale edecektir.
Ben böyle düşünüyorum.Bu şekilde gitmez bu iş.
Işılada ikide bir laf edip durmayın.Kız 40 dakikaları arka arkaya oynadı.Bu kadar faule bu güç ister.Lütfen ayıp oluyor.Biraz saygı!!!!