TKBL Final | Galatasaray 2 - Fenerbahçe 3

Tebrikler kızlar, tebrikler Ekrem Hoca... Ben dahil çoğu Galatasaraylının 3-0 veya 3-1 bitmesini beklediği bir seriyi böyle facia bir sezonda son maça kadar taşıdılar.

Bence şampiyonluğu bu maçta değil, kendi sahamızdaki ilk maçta kaybettik. Son saniye Cappy'i savunabilseydik İpekçi'de 4. maç kupayı kaldıracaktık. Seriyi 5. maça taşırsak Fener'in kendi evinde kupayı bize yar etmeyeceğini hepimiz biliyorduk.

Maça gelirsek, yine 3. maçtaki senaryo gerçekleşti. Hem çok fazla sayı yedik hemde rakibe fazla üçlük imkanı tanıdık. Onlar 7/13 üç sayı isabetiyle oynarken biz 4/10'da kaldık. Bizim gibi savunmasıyla ön plana çıkan ve şut özürlü bir ekip, rakibe 70+ sayı imkanı tanırsa o maçı kazanması imkansıza yakın hale geliyor.

Umarım seneye Ekrem Hoca dengeli ve iyi bir takım kurar ve ligde bu sefer şampiyon oluruz ve Fener'in toplam şampiyonlukta öne geçmesine izin vermeyiz.
tabi bizim çok akıllı yöneticilerimiz yine aldıgımız oyuncuların parasını ödemeyip kaçırmazlarsa .
 
Kızdım falan yinede canları sağolsun. Bu düzeni yenmesi gereken yöneticilerimiz ise seneyede müdahale etmemiş olurlarsa değil futbol takımı şampiyon olmuş. Finale çıksa CL de yinede affetmem.
 
Işıl'a top taşıma çaldıklarında Birsel çok net bir şekilde Işıl'ın eline vurarak faul yapıyor ancak sahadaki kuklalar 6 gözü olduğu halde bunu göremiyorlar anack ne hikmetse Işıl'ın top taşımasını gördüler ve tereddütsüz o düdüğü çaldılar.
 
Hoca başarısız sayılır şimdi. Onu yollar bu çapsızlar. Bir şube bu kadar iş bilmeze bırakılmaz. Hocalar ve oyuncular kendi başlarına çabalıyorlar. Hakemler eziyor. Oyuncularımız eziliyor. 1 kişide çıkıp Turgay adam ol diyemiyor. Hatta tutup koltuğu kafasına geçirmiyor.

Ya turgay efendi de aynı cevabı verirse onlara ! önce sen takımına bi sahip çık derse ! bi tane zatı muhteremin şaka gibi tweetleri dışında ne yaptınız derse ! takımınızın kaç maç yanında olduğunu sorarsa ! hiç bir deplasman maçına gittiniz mi diye sorarsa ! oyuncularınızı kaçırırken hem takımı hemde ülkeyi utandırdınız derse ! evet ben adam değilim ya sen derse ne diyeceksin ????????
 
Sasirdik mi? Tabiki hayir, bu federasyon baskani oldugu sürece FB bu subede at kosturmaya devam edicektir, Allahdan tekerlekli sandalye basketbol takimlari (henüz) yok.
 
Işıl'a top taşıma çaldıklarında Birsel çok net bir şekilde Işıl'ın eline vurarak faul yapıyor ancak sahadaki kuklalar 6 gözü olduğu halde bunu göremiyorlar anack ne hikmetse Işıl'ın top taşımasını gördüler ve tereddütsüz o düdüğü çaldılar.

çingene angel Sancho'ya arkadan faul yapıyor, Sancho aldığı darbe ile öndeki fenerliye dokunuyor, faulü Sancho alıyor.
 
Ekrem Memnun: "Basketbol maçından başka her şeye benzedi, umarım insanlar hakem üçlüsü hakkında yorum yapar. Bu hakemlerle kazanamazdık."
 
Ekrem Hoca ve öğrencileri benim için şampiyondur.Sahaya yürek koymuşlardır ama aynı şeyi yöneticilerimiz için söyleyemeyeceğim.Yıllardan beri olduğu gibi bu sene de hakkımız olan çalınırken sustular ve en kötüsü de bizi de alıştırdılar.Yazık...
 
Takım bu final serisini son derece başarılı geçirdi. Ekrem Hoca ile kesinlikle devam edilmelidir.

Hoca uzun yıllar ara verdiği kadın basketbola döndüğü ilk yılda müthiş mücadele verdi. Galatasaray'ın yönetim hataları takımı sahipsiz bıraktı ve şike mafyası arsızların kucağına attı.

Bu tamamen yönetimin hatasıdır. lama cime gerek yok.

şikeci azizin son kalesini de seneye tarumar etmeliyiz. AYRIVA BENFICA'ya sonsuz teşekkürler. Mahalle takımına hadlerini bildirdiler. Ne işin lan senin yarı final filan.
 
Allah'tan başkasına eğilmek dinimizde uygun görülseydi,önününzde saygıyla eğilirdim. Verdiğiniz mücadeleye,yüreğinize,karakterinize ve emeğinize sağlık. Canininiz sağolsun :)
 
gerçekten bu şubeyi kapatsınlar bu kadar önemli bir maçta hakkımzı yedirmeyecek emeklerimizin çalınmasını engelleyecek yöneticilerin olmamasını görmek kahretti beni ... futboldaki şampiyonluktan çok çok daha önemsiyordum bu şampiyonluğu yazıklar olsun yöneticilere hakemlere ve emek hırsızlığıyla şampiyon olanlara tek diyeceğim bu kızgınlık ve sinirden ellerim titriyor şu an inanın akşamki maç zerre umrumda değil... beyfendiler oraya gidip gövde gösterini yapmasını bilirler.. yazık .....
 
Şubeyi kapatmasınlar, ancak hakkını hem sahada hem de masada hatta dışarda yedirmeyen bir yönetim basketbolun başına gelsin. Ya da yöneticiler bu şekilde davransın.
 
Ağzına sağlık kardeşim.. aynı fikirdeyiz.. Ünal başkan bunu bu yıl çözecektir. iki fenerli ile ağız dalaşına girsem bayan basket takımı rezil ediyor, allah aşkına başka hangi branş var böyle...Utanır insan biraz ya.. babam takım tutmaz o bile "yine mi" diyor. çok ağır bu söz yine mi:(
 

Üst