• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL Final | Galatasaray 2 - Fenerbahçe 3

Sanchoya bak ya , Kevin Love gibi oynuyor.

Karşılıklı boş hücumlar son 2 dk

Çok kritik 3lükleri kaçırdılar. Şaziye maç 3lüğünü kaçırdı ama Sancho mükemmel oynuyor bugün.

Mola almak gunah mi parayla mi?

Harding den tarıhı baskettttttttttttttttttttttttt

Hahahahahahaharding :D

Oldu bu iş...

Son basketi ömre bedel :)

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

İnanamıyorum

Cogumuzu utandirdilar yine inanmadigimiz icin.Umutsuzluga yer yok dediler bilmem kacinci kez.Ne desek az..

helal olsun kraliçeler hiç umudum yoktu ama harika oynadınınız helal .

Sakin olmak lazım. Hala rakip ağır favori. 2 sürprize daha ihtiyacımız olacak.

Helal olsun kızlar! İnşallah Abdi İpekçi'de kupayı kaldırırız. :)

Helal olsun hepinize 2-0 niye olmasın yaptık yine yaparız bu yürek bu kızlarda olduğu sürece...

İÇİM RAHAT ETMİYOR FENERE KOYMAYINCA :)

Aynen öyle hepimizi utandırdılar çok iyi bir maç oldu ama şuda bir gerçek ki bu sadece ilk maç çok yerden 3-1 verdik seriyi o yüzden aynen bu savaşmaya devam hadi aslanlar nasıl geçer cumaya kadar vakit be :((

Sinir krizleri geçiren bir ben miyim çok merak ediyorum? Futbol maçlarımızda gol atınca bu kadar bağırdığımı hatırlamıyorum ben, kafayı sıyırıyordum az kalsın.

Fener'e hele ki Angel denen aşağılık organizmaya koymanın zevki başka ama o kadar çok eksiğimiz var ki.

Sancho'ya özellikle teşekkür ediyorum.

helal olsun kızlara terikler sarayın sultanları ama son periyotta 6 sayı atmasına rağmen 2. maçta alba toreens ile başlamak lazım sanco ya ayrı parantez açıorum bence maçın yıldızıydı

Geri