• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL Final | Galatasaray 2 - Fenerbahçe 3

Lanet olsun senin gibi basketbolcuya Harding.

ne kadar saçmaladık yine

Yine adamlar oyuna dönsün diye her şeyi yapıyoruz.

Şu Harding ne işe yarıyor ya?

Fb'nin hakemleri başladılar yine, Harding süpersin!

Ne oluyor bir anda anlamıyorum ya :S

Kopacak yerde yine saçma sapan hatalar ile ortak ettik rakibi...

Alba Torrens nerde? Öndeyken hücumda niye acele ediyoruz onu da anlamak mümkün değil.

Geç kaldıydı hakemler

Suc sende degil seni bu takima getirende.

Bayan basketi yeni izlemeye başlasam sinir krizi geçirirdim ama artık çok normal geliyor. Tek kelime ile yazık!

3.çeyreği izleyemedim dışarı çıkıp gelmiştim. 16 sayıdan dönmüşler 2 de atış var. Yalnız bunun olacağını zaten biliyorduk. 1/2 attılar hücum ribaundu 3lük. 32-48 olduktan sonra 13-1 lik seri. İşte fark burada. Vites yükselttikleri anda yanıt veremiyoruz. Şu maçı kaybetmezsek sürpriz her şeye rağmen.

Ribaunt alamadan farkı bire indirdiler ya yok böyle birşey bir savunma ribauntu çekemedik ya

16-0 !!! 3 dakikada, istesek başaramayız.

Bu kadar rezil oynanmaz. Yazık yazık zorla verecekler maçı.

Ya Wauters napıyosun sen ya? Elindeki 3 ribaundu rakibe verdin, allah kahretsin ya.

Ben mi yanlış baktım TBF sitesinden? 20 saniye kala 3lük yiyip 15 saniye kala atış kaçırıp bir 3lük daha yemişiz? Şaka mı bu?

16-1 seri neyse hadi Aslan kızlar hadiiii

Her maç kanser etmek zorunda mısınız? Harding gibiler nasıl basketbolcu olmuş. Wauters da kaç top kaybı yaptı arka arkaya?

Geri