• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL Final | Galatasaray 2 - Fenerbahçe 3

Ya çıkarsana hocam Wauters'ı allahını kitabını seversen ya. Çıkar ben burda kafayı yedim ya.

ne zaman gülecek hakemlerden yüzümüz yazık

Ekrem Memnun da bizim gibi sadece izliyor. Maç göz göre göre gidiyor. Hiçbir müdahele yok.

ışılllllllllllllllllllllllllllllllll

Ne 2 sayısı, yediler üçlüğümüzü. Allah belanızı versin.

Sizin gibi satılmış hakemlerin.... Eline sağlık Işıl müthiş üçlük. Hayat öpücüğüü..

hakemler evlere şenlik

2 sayı verdiler 5 sayı gerideyiz.Kötü başladığımız çeyrekte toparladık sonra.Fenerbahçe'nin şu 3.çeyrek vites arttırmasına ayar oluyorum.

Ulan her sene aynı muhabbet yeter artık bu hakemlerden çektiğimiz. Emek hırsızları, herşeye rağmen oynuyoruz...

Bu hakemlerle bu maçı kazanmak imkansız. Zaten şanslı sayılar buldular üstüne bu kadar kısır maçta sayımızı vermiyorlar. 2 çeyrek attıklarını tek çeyrekte attılar ama 5 sayı büyük fark değil. Ancak dediğim gibi hakemlerin niyeti belli.

Moğolkoç, her konuda tescilli bir yaratık,

Nevriye ne işe yarıyor Allah aşkına ya? Faydası yok zararı var.

Wauters'ı sahada tutmak maçın kaderine etki etmez umarım, ah be hocam ne diyim bilemiyorum.

Yine 3 sayı gerisinden isabet buldular. Bugün iyi atıyorlar. Gerçi biz atınca saymıyorlar ama. Hakemler iyice çığrından çıktı. 44-40 7 dk

İşte böyle Fowles yaa. Maç başından beri neredeydin?

Hakem skandalı yaşıyoruz, buna rağmen direnmeye çalışıyoruz.

Hocam Fowles'la Wauters'ı erken değiştirsen güle oynaya izliyecektik şu maçı.

Savunmamız kıpırdadı.biraz da hücum yapsak!

savunmada iyi işler çıkartıyoruz bu aralar bide hakemler engel olmazsa sayı atamayacaklar

geri döndük

Şaz 2/2 44-42

Hücum ribaunları canımızı yakacak belli oldu. Offffffff. Angel 1/2 45-42

45-44 mola geldi.

Geri