TKBL Final Serisi 3. Maçı: Galatasaray - Fenerbahçe-15 Nisan Cuma Saat 20:30

• Konbuyu başlatan Necati Başaran
  • Başlangıç tarihi
bu maç çok önemliydi. Son maçta artık işimizin çok zor olduğunu düşünüyorum. Ancak şunut unutmayalım ki biz onlardan çok istemeliyiz bunu başarabilirsek kırabiliriz. Ancak bugünkü gibi oynarsak işimiz çok zor savunma ve iyi hücum tek şansımız.

Çok kritik bir maçı kaybettik. Takım özellikle de Fowles çok yoruldu. Ve sadece 1.5 gün sonra yeni bir maça çıkacağız. İşimiz çok zor, sanırım artık bizim iyi performansımızın yanında biraz da rakibimizin hatalar yapması lazım. Pazar günü bu yüzdelerle oynalarsa seri biter malesef.

arkadaşlar kimse alınmasın gücenmece darılmaca yok gerekirse hakemlere bile karşı gelip kazanacaktık sen saha avantajını rakibe veriyorsan bu saatten sonra caferağa da maç kazanmamız çok zor hale geliyor ne olursa olsun ilk maçı alacaktık yine o son pozisyon aklıma geliyor ah çekiyorum içimden..
benim anlamadığım şey şu caferağa denilen kimi özel liselerin salonundan bile daha kötü bir yerde biz basketçilerin etkilenmesi
biz ise geçen pazar günü 8 bin kişi ile baskı kurup maçı alamadık açıkçası benim hiç umudum yok inşallah yanılırım

Maçın kırılma anları nedense hep aleyhimize gelişti.Gerek ribaundlar,gerek üçlükler..Bunun yanı sıra fowlesı kullanıpta augustus-bahar-tamika'ya şut pozisyonu yaratamadık.Fowles çok yoruluyor, o da insan sonuçta her maç 40 dk oynaması imkansıza yakın.Son maça kaldı artık bütün umutlar.Ümitvar olmak lazım ama herkese herşeye rağmen almamız lazım son maçı. İstersek yapabiliriz..

Melisa can oynasa keske tam da ihtiyacımız oldugu zaman.10-15 dk oynayacak hem Fowlesi hem de Baharı dinlendiricek oynadıgı sürede(özellikle orta mesafe atışları) 6-10 sayı atacak.fener nevriye-matovic ve nevlinle oynuyor ve nevlin bu macda nevriyeyi ve matovicin dinlendirilmesinde önemli katkı yaptı.Dünyanın hicbir yerinde eger takımlar arasında büyük bir ucurum yoksa pota altı rotasyonu zayıf olan takımın uzun bir seriyi kazanması cok düsük ihtimaldir.

Bu maç çok önemliydi ama onlar için daha da önemliydi. Kazansaydık işleri bitmişti. Sonraki 2 maçtan birini illa kazanırdık. Bizimse bu maça rağmen şansımız devam ediyor. İşimizi bir kez daha zora soktuk ama bir şey bitmiş değil Yalnız Fowles'ın yorulması durumu beni korkutuyor. Durumu ne bilmiyorum ama umarım Melisa Can Pazar günü oynayabilir, çok ihtiyacımız var. Bir de takım tam ivme kazanırken Ceyhun Hoca'nın frenler gibi müdahalelerini oluyor. Önceki maçlarda mola almaları bu sefer 3.periyotta tam farkı kaparken Işıl'ı ve Augustus'u çıkarması falan anlamadım ben.

Melisa'ya en çok ihtiacımız olduğu bir dönemde skatlandı buda bizim şanssızlığımız. Ancak Sıkıştığımız zaman neden hep dış şuta kaçıyoruz. Şunu unutmayalımki kazanan takımlar daima içerden oynamakta ısrar eden takımlardır. Ne olursa olsun içerden oynamaya ısrar etmeliydik. içeri top indirme penetre yapma bunlar bizim kilit oyunumuz olmalıydı ama biz sıkıştığımız zaman hemen topu potaya atıyoruz. Rakibin en çok istediği şey bu zaten.
Pazara yine aynı oynarsak kaybederiz. deplasmanda mutlaka içerden oynayan kazanır. Sayın koç özellikle bunların üzerinde durmalı içerden içerden!!

bu maç öncesi zaten 1 maç kaybetme lüksüm vardı ve bence bunu kullanıp fowlesa fazla yüklenmemeli dinlendirmeliydik. Bu maç yine 40 dk oynadı bir sakatlık pozisyonu dışında hep oyundaydı . Umarım sakatlıgı pek ciddi degildir oyuna dönebildigine göre

Tek birşey yazmak istiyorum.Herşey o kadar planlı ve programlı bir şekilde ayarlanmış ki.
Salona girdiğiniz ve çıktığınız ana kadar hissettiğiniz tekşey önceden yazılan bir senaryoda ufak bir rolünüzün olduğunu hissetmeniz.

Arkadaşlar ben sıkıldım artık.Bilmem kaç yıldır bu sitede üyeyim her Fb-Gs serisinde aynı geyik...

HAKEM HAKEM HAKEM... yen arkadaş hakemi de yen...

Sürekli hakemlerin arkasına saklanarak oyun içindeki hatalarımızı görmemezlikten geliyoruz.Allah aşkına ya Fowles gibi oyuncumuz var erkek takımına koysan sırıtmaz, bi tane adam akıllı top indiremiyoruz içeri...

Bahar-Işıl topu potaya atmaya korkuyor. oyun Tamika ve Augustus'un şapkadan tavşan çıkarmasına kalıyor...

Her deplasman maçında olan şey bu...
Maçın bağlandığı nokta HAKEMLER... kadro olarak hele de yabancılar olarak Fener'e herhalde 1000 kat fark falan atarız. Buna rağmen yenemiyoruz, hatayı biraz kendimizde arayıp bunların üstüne gitsek o kadar güzel olacak ki. ama suçlu HAKEMLER deyip oyuncuları da bunu inandırıyoruz...

Çıkın gerekirse Hakemi de yenin arkadaş ! bu kadar net bu iş ...

Burak'a söylediklerinin yüzde 90'ına katılıyorum sığındık bir hakem arkasına ne bu kardeşim gerekirse onlarıda yenelim,ezelim topu potaya atıyoruzda hakem bloklayıp cıkarıyor mu? her mağlubiyetten sonra aynı şeyin arkasına saklanmayalım,onlardan iyiysek her fener'i hem hakemi ezelim....