Bugün +10 ile kazanıp şampiyon olacağız, Başka seçenek yok..
Kızlar yüzümü kara çıkarmadı, Helal olsun..
Bugün +10 ile kazanıp şampiyon olacağız, Başka seçenek yok..
Maç sonunda Agü hakem masasına çok itirazda bulunmuş, nedenini bilen var mı? Hayır yani neye itiraz ediliyor, zaten sizin sertliklerinize 2 maçtır göz yumuyorlardı, zaten maçı 10 sayı farkla almışız, 1-2 sayı fark olur öne geçme fırsatın olur da hakeme itiraz edersin anlarız..
Ayrıca Agü başkanı Ekrem hocaya atar yapıyordu ortamı germeyin diye, siz niye maç sonu gerdiniz ortamı???
Şimdi yönetime çok laf ediliyor olabilir ama Ural Aküzüm şubenin başına geldiğinden beri yapılabilecek her şeyi yapmaya çalıştı. Sağolsun varolsun. Yönetimleri takımlardan dışlayarak bir yere varamazsınız. Kuşkusuz onların da epey payı olduğunu düşünüyorum. Cem Kınay Erkek basketbol takımımızla idi Ural Aküzüm ise Kadın basketbol takımımızla. Sezon boyunca taraftar sadece yönetimi eleştirdi (ki haliyle haklılık payları çok yüksekti) Ama kadınlarımız şampiyon oldu erkeklerimiz son dönemece girdi. Taraftar da artık elini taşın altına sokmalı. KAdınlarımız final serisi oynuyor salona gelen yok. Kayseri'de bile daha fazla GS taraftarı vardı. Ondan sonra "yönetim suçlu !!! sevinmesinler !!! gitsinler !!!! " demek kolayımıza geliyor. Eğer başarıyı sahiplenmemesi gerekenler diye bir liste yayınlasak yönetim en başa gelecekse bile taraftar da yönetimin seviyelerinde olduğu kesin. Kızlarımız sağolsun her egele rağmen rağmenlere rağmen şampiyon oldu. Bu da önce takımdaşlık sonra kaybetmeme duygusu ile birleşen Ekrem Memnun öğretilerinin sonucudur.
Şimdi keyfini sürsün herkes bu kupanın. Kuşkusuz camiaya iyi bir sinerji getirecektir bu kupa. Bunun için de GS medyasına bu konuyu işlettirmek laızm gündemde sıcak tutulmalı ki cmia bu sinerjiden ve pozitif enerjiden faydalansın.
Kendi payıma; başta Ekrem Memnun, Müge Erdem, Derya Özyer, Özge Alev, Mehmet Kabaran, Zerrin Hatacıkoğlu'ndan başlamak üzere tüm teknik kadro oyuncular ve yönetime teşekkür ediyorum. Yazınız keyifli olsun!)
NOT: AGÜ'ye de bu eşleşme için teşekkür ediyorum. Haliyle bir kente şampiyonluk getirme inancıyla hırsları artmış olabilir ama genel olarak centilmence oynanan 4 maç oldu. Başta Müge Berkalp ve Ayhan Avcı olmak üzere Kayseri kulübüne de teşekkür ediyorum.
Euroleague şampiyonluğu sinerji getirmedi takımı yerle bir ettiler abi Yanlış adamlardan yanlış beklentiler içine girmemek gerek bence
[video=youtube;IN6afeA0IIs]https://www.youtube.com/watch?v=IN6afeA0IIs&feature=youtu.be[/video]