Yarın maçı kazandıktan sonra ne güzel gidecektir Aziz beyin maça gelmesi durumunda Şikeci arkadaşlar lütfen gider misiniz tezahüratı
Elif Hanım; Nasıl anlatayım bilmiyorum,iyi dilekleriniz iyi niyetiniz iyi hoşta bundan anlayan ne yönetimimiz var ne karşı taraf, iş maalesef uA ve dik duruşlu renktaşlarımıza düştü. Dik duruş diyorum çünkü yarın İPEKÇİ, yi boşalttırmak isteyecekler orada hem fikiriz ama Metro Enerji Salonunda sergilenen planlı her türlü rezilliğe yine planlı olarak seslerini çıkartmayanlar yarın akşam eyyamcılık yapmaya kalkışırlarsa işte burada dik duruşu kast ettim,ne edip ne yapıp orada yapılanları her seferinde tekrar tekrar hatırlatılarak salonu boşalttırmayacaklar. Kaldıki o KAOS ortamı yarın akşam her türlü çıkacak, kazara biz her şeyi unutup tek taraflı uslu uslu dursakta o kaosu yine çıkaracaklar yada çıkarttıracaklar bunu kimse unutmasın vede yarın akşam göreceğiz. O nedenle maalesef onların anlayacakları dilden konuşmak ve KISASA KISAS yapmak adeta zaruri oldu.Eğer zararlı çıkacaksak hakkımızı her türlü savunarak çıkalım anlata biliyormuyum ? O Akşam yarın akşam, O sene bu sene VESSELAM.