TKBL Finali 2. Maç | Galatasaray Odeabank 69 - Fenerbahçe 59

12-6 ile hızlı basladik . İlk macta esmeral'in 3/3 üclük isabetiyle baslayinca ivme yakalamislardi . O her zaman olmaz ... Haydi Saray'ın sultanlari.

İY : 32-31 öndeyiz. 2. çeyrek berbat oynadık tek kelimeyle. Vurup geçebilecekken saçma saçma hatalarla ortak ettik rakibi oyuna

Mac 25-12 den nerelere geldi . İkinci yariya sıfırdan gibi baslayip vurup gececegiz . Haydi kızlar . 2-0 yapıp bitirelim.

Alba'nın özel bir durumu yoksa niye bu kadar ısrar ediliyor Şebnemde anlamadım.
Yazık günah kaçan boş şutlara. Vurup geçelim dedik, nereye geldi maç.

Allah aşkına vermeyin şu ribaundları Allah aşkına yaa. Şu anda maç çift hanede değilse şu hücum ribaundlarından dolayı

angel dörtledi . Bahar neden süre almaz ? Alba son ceyrekte agırlıgını koymali .. Haydi kizlar 2-0 yapıp bitirecegiz.

Arkadaslar, konu ile ilgisi yok ama FB TV´deki kadin basketbol maclarini anlatan sevgili Ömer Kocsan´in göbeklerini göremiyorum son zamanlarda.

Gören yada duyan var mi?:D

Helal olsun sizlere... 2-0 yaptık, şimdi sıra deplasmanda maç kazanmaya geldi. Geçen sene yaptık, bu sene de yapabiliriz. Haydi kızlar! :)

yalnız beni aydınlatmanızı isteyeceğim,belkide ben yanlış gördüm ama son top'da angel topu oyuncularımızın bulunduğu tarafa doğru fırlattı,eğer bu bilinçliyse çok büyük terbiyesizlik yaptı..gelen oyuncuların kanınada işliyor bunların çirkeflikleri ve pislikleri!