TKBL Finali 2. Maç | Galatasaray Odeabank 69 - Fenerbahçe 59

Söylemeden geçmeyelim;
Hakemleri ilk defa bu kadar çok beğendim.
Aziz babaları mamayı kesince, adil olmayı düşünebilmeleri takdir edilesi. :)

tebrikler altın kızlarımıza. maçın belli kısımlarında ciddi krizlere de girsek kazanmayı bildik. Artık şampiyonluk bir adım uzakta inşallah 8 sene sonra tarihi bir sezonda üçlemeyi yaparız. Bir sözümde yönetime geçin artık GS tv de uydu yayınana bizi fb tvden sesi kısık maç izlemekten kurtarın verdiğiniz sözü tutun.

Helal olsun size.

Helal Olsun Ekrem Memnun.

Helal Olsun Işıl Alben.

Helal Olsun Sancho.

Helal Olsun Zellous.

Helal Olsun Bone.

Helal Olsun Alba.

Helal Olsun Nevriye.

Helal Olsun Şebnem.

Helal Olsun Bahar Çağlar , Esra Şencebe , Yasemen Saylar , Ayşe Cora.

Hepinize helal olsun...

4.peryodu özellikle fb tvden izledim, maç yayını keserler diye beklefim, pek güzel oldu, anlatanların sesletş kısıldı.

Ekrem Memnun önderliğindeki takımımız, artık bizi öyle bir alıştırdı ki, şampiyon olacağımıza dair inancımız çok yüksek.

Onların evinde kupa almayı seviyoruz biz. Zor değil yine bu.

Çok önemli bir galibiyet aldık.Tebrikler takımımıza ve taraftarımıza.Şimdi deplasmana gidiyoruz ve orda bir maç kazanıp inşallah şampiyon oluruz.

Iniguez sezonu kapatmış. :)

Roberto Iniguez, maç sonu yaptığı basın toplantısında, “Bu sonucun ardından seneye takımın başında kalmayacağım kesinleşti” dedi.

Iniguez, “Maçın hakemleri gayet iyi bir yönetim gösterdiler. Ancak tribünlerden birkaç kez üzerime yabancı madde geldi. Serinin devamı konusunda söyleyecek bir şey yok ama seneye bu takımın başında kalmayacağım bugün kesinleşti.” şeklinde konuştu.

http://www.sportstv.com.tr/iniguez-seneye-yokum/

Teşekkürler Sarayın Sultanları. Şimdi geldim maçtan kulaklarım hala çınlıyor çok iyi bir tribün oldu. Taraftar harikaydı, Sultanlar zaten harika. 2. çeyrekte kopar gibi olduk, çok ribaund verdik ama bu takım hem takım gibi oynuyor hemde deli gibi savaşıyor. Alba durdu durdu maça noktayı koydu. Teşekkürler Sarayın Sultanları. Bu sene o sene!

Taurasi, Tamika, Fowles gibi yıldızlarımızın olduğu kadrolarla başarılı olamayıp, bütçesi az ama yüreği kocaman olan bu kadromuzla 3 kupaya birden yürüyor olmamızı bir tek ben mi Olympiakos'a benzetiyorum acaba? Umarım kadromuz seneye de korunur ve hikayenin devamı gelir...

Yıllardır bekledik, bekledik , bekledik.. Allah büyük ya şampiyonluk öyle bir gelecek ki inşallah, bir seferde 3 muhteşem kupayla ambargo koyarak kupalara doyucaz !

Şamil abi demişti herhalde Twitterdan Ceyhun yıldızoğlunu getirebilirlermiş herhalde.
Twitter'dan yalanlamış.

Roberto Iñiguez @Robertoih5 · 18 dk.
I want to make clear that I didn't say after our game "I don't want to stay in Fener next season". I said "I love this team and this club+

Roberto Iñiguez @Robertoih5 · 13 dk.
+"I will feel these colors in my heart all my life; and if this is my last job I want to finish fighting" I think this is very different.

Maçın videosu 2-3 saat sonra youtube düşer.

Kadın basketbolumuz için altın bir yıl oldu. Tek eksik lig şampiyonluğu. Artık çok yakınız.