TKBL Finali 3. Maç | Fenerbahçe 81 - Galatasaray Odeabank 61

Seride 2-0 öne geçen kızlarımız son darbeyi vurup şampiyon olmak için Ataşehir'e gidiyor. Her türlü pisliğin döneceği aşikar olan bu maçta takımımızın sahipsiz kalmaması ilk arzumuz. Gereğini zaten kızlar yapar.

Karşılaşma 30 Nisan Çarşamba akşamı saat 20:00'de Fenerbahçe Ülker Arena'da oynanacak.

Başarılar Sarayın Sultanları!

Her turlu pisligi yapip seriyi 2-2 esitleyeme ihtimalleri cok yuksek kendi sahalarinda. Keske ucuncu macta geriden gelip onlari uyandirmadan maci alip isi hic uzatmasak. Seri besinci maca uzasa da benim zerre kadar o kupayi kaldiracagimizdan suphem yok Abdi Ipekci'de.

3.maçta taraftarları da tepki koyar olası iyi başlangıcımızda, o tarz bir maçta da geri dönmek psikolojik faktörlerle çok zor olur. 3-0 biteceğine inanıyorum ben.

Ya nasıl geçecek çarşambaya kadar vakit be bana futbol aşkından da öte Galatasarayımızın bir spor kulübü olduğunu çok daha önce de olsa hatırlatan Bayan ve Erkek takımımıza teşekkürler . Bu sene o sene hem erkekler hem bayanlarda Şampiyon olacağız inşallah lütfen desteğinizi kızlarımızdan esirgemeyin bırakın smaç olmasın maçta arma için bu forma için terinin son damlasına kadar saldıran kızlarımıza lütfen gelecek sezondan itibaren destek olun artık 20 kişi olmayalım salonda lütfen .

Salonlarında şampiyon olmamıza izin vermeyeceklermiş.. Beklediğim bir şey zaten, bir pislik yapacakları belli, tek korkum kızlara bir şey olması, salona kesin patlayıcı maddeler sokacaklardır, inşallah kızlara bir şey olmadan, kazanıp şampiyonluğumuzu ilan ederiz

Salonlarında şampiyon olmamıza izin vermeyeceklermiş.. Beklediğim bir şey zaten, bir pislik yapacakları belli, tek korkum kızlara bir şey olması, salona kesin patlayıcı maddeler sokacaklardır, inşallah kızlara bir şey olmadan, kazanıp şampiyonluğumuzu ilan ederiz

Ağzını hayra aç be ağanın, İNŞALLAH böyle bir şey olmaz. Ben bile oyuncularımız için endişelenmeye başladım şimdiden, Yönetim bugünden tezi yok Federasyonu ve Emniyeti uyarmalı olası olaylar için, Uyarı anlamında Kulübün taraftarın ve takımın hakkı var ve bu hakkı kesinlikle kullanmalı.

Bence kendilerine o kadar güvenmesinler.

GSStore'u yağmalarken çektikleri selfie'leri hatırlatırım kendilerine.

Sonra bedeli ağır olur, belki bizden birileri de o salonda olur ve onları afişe eder ;)

Sanmasınlar kızlar yalnız; biz hep oralardayız!

TKBL Final Serisi | Galatasaray Odeabank 2-0 Fenerbahçe

Herkese inanıyoruz bu iş orda bitecek. Hatta abartmıyorum Abdi İpekçi de yaptığımız hataları yapmayalım 20 sayı farkla yeneriz.

Bana kalırsa yarın maç sırasında her türlü gereksizliği yapacaklardır. Zira bilet satışı bile yapmıyorlar ! Bileti elden özel olarak dağıtıyorlar yönetim olarak. Olacakların gerisini siz düşünün. Yenilmeyi de kabullenecekler ama çünkü biz nasıl yıllardır anlayışla karşılıyoruz onlarda sporda kaybetmenin de doğal bir sonuç olduğu anlayacaklardır. 8 yıldır şampiyon olmuşlar zaten çok zorlarına gitmemesi gerekir.
Saygı duy ki sana da saygı duysunlar... ( biz hep saygı duyduk )

Bana kalırsa yarın maç sırasında her türlü gereksizliği yapacaklardır. Zira bilet satışı bile yapmıyorlar ! Bileti elden özel olarak dağıtıyorlar yönetim olarak. Olacakların gerisini siz düşünün. Yenilmeyi de kabullenecekler ama çünkü biz nasıl yıllardır anlayışla karşılıyoruz onlarda sporda kaybetmenin de doğal bir sonuç olduğu anlayacaklardır. 8 yıldır şampiyon olmuşlar zaten çok zorlarına gitmemesi gerekir.
Saygı duy ki sana da saygı duysunlar... ( biz hep saygı duyduk )

Saygı mı hani 3-4 ay önce Türkiye Kupası Finalinde maçın bitmesine 3-5 saniye kala sahayı maytap , bozuk para yağmuruna tutanlar mı. Sanmıyorum

Aklıma şöyle bir soru geldi; Herkes Kadın basketbol takımıza yeterli destek verilmediği için hayıflanıyor. Haklılar da. Lakin Kadınlar bile hemcinslerine yeterli destek vermiyor. Bu forumda bile şu takıma destek veren benim gördüğüm 2-3 bayan arkadaş var. Bu kadar ilgisiz miyiz ?

Aklıma şöyle bir soru geldi; Herkes Kadın basketbol takımıza yeterli destek verilmediği için hayıflanıyor. Haklılar da. Lakin Kadınlar bile hemcinslerine yeterli destek vermiyor. Bu forumda bile şu takıma destek veren benim gördüğüm 2-3 bayan arkadaş var. Bu kadar ilgisiz miyiz ?

Kadın basketbol ve kadın voleybol maçlarını takip edip salonlara gittiğim için erkek Fatma diyenler oluyor :) ki tabi ki takmıyorum onları, yıl olmuş 2014 halen kızların futbol-basketbol-voleybol maçlarını takip etmelerini tuhaf ve erkeksi bulan var

Kadın basketbol ve kadın voleybol maçlarını takip edip salonlara gittiğim için erkek Fatma diyenler oluyor :) ki tabi ki takmıyorum onları, yıl olmuş 2014 halen kızların futbol-basketbol-voleybol maçlarını takip etmelerini tuhaf ve erkeksi bulan var

Nazire yaparmış gibi bir cevap verdin :) Tuhaf bulanlar etraflarında bu profilde insan tipi çok görmedikleri için garipsemişlerdir. Gerçekten merak ediyorum; Kadınların ilgisi çok az. Kadın spor dallarının çok popüler olmadığı için mi acaba ?

Nazire yaparmış gibi bir cevap verdin :) Tuhaf bulanlar etraflarında bu profilde insan tipi çok görmedikleri için garipsemişlerdir. Gerçekten merak ediyorum; Kadınların ilgisi çok az. Kadın spor dallarının çok popüler olmadığı için mi acaba ?

Aslına bakacak olursak, kadınların spor yapmaya değil ama spor karşılaşması izlemeye olan ilgisi genel olarak erkeklere oranla daha az.

Testosteron, rekabet güdüsünü arttırıyor. Erkek takımlarının maçlarının daha "ateşli" geçmesinin nedeni bu. Ve yine belki bu yüzden, kadınlarda rekabete karşı ilgisizlik ve empati eksikliğinden kaynaklanan bir soğukluk olabilir. En azından benim tezim bu yönde :)

3-0 biter, bitecek Ekrem hoca ve takıma güveniyorum, oyuncularda dünya kupası öncesi dinlenmek istiyordur, bu maçta bitirip dinlenmeye geçerler :) son topa kadar savaşıp kazanırız, bu kupayı orda kazanmak dahada anlamlı olur, bu maçt bitirip onlara umut vermemek lazım, Alba, Shavonte ve Nevriye'den özel perfonmans bekliyorum, Sancho'yada güveniyorum ama fb deplasmanlarında bazen çok düşük yüzdeyle oynuyor, inşallah yarın o kupa Kaptan'ın ellerinde yükselecek...