TKBL Finali 3. Maç | Fenerbahçe 81 - Galatasaray Odeabank 61

Bana kalırsa yarın maç sırasında her türlü gereksizliği yapacaklardır. Zira bilet satışı bile yapmıyorlar ! Bileti elden özel olarak dağıtıyorlar yönetim olarak. Olacakların gerisini siz düşünün. Yenilmeyi de kabullenecekler ama çünkü biz nasıl yıllardır anlayışla karşılıyoruz onlarda sporda kaybetmenin de doğal bir sonuç olduğu anlayacaklardır. 8 yıldır şampiyon olmuşlar zaten çok zorlarına gitmemesi gerekir.
Saygı duy ki sana da saygı duysunlar... ( biz hep saygı duyduk )
Elif Hanım Kendi Basketbol forumların da kendi takımları için kazandığımız euroleague kupasından sonra Allah belanızı versin başlığı açan zihniyetten saygı beklemek ne derece doğru olur bilemedim. Benim tek isteğim kızlarımıza, hocamıza ve teknik ekibe bir zarar gelmemesi. Yönetimin çok dikkatli olması lazım, her türlü pisliği yapacaklardır. Hatta öyle tahmin ediyorum kaybeder isek (şaka tabii) ikinci maçı seyircisiz oynama ihtimalleri çok yüksek. Hele bizimkilerin bağdat caddesi baskınından sonra ortam iyice gerildi. Sonuç olarak orada kazanılacak kupa çok önemli ama kızlarımızdan daha değerli değil. Biz bu sene bu bütçe ve bu Aslan yürekli kadro ile Avrupa Şampiyonu olduk, onlara ömür boyu unutamayacakları bir hatıra bıraktık. Orada iki maçı kaybetsek bile İpekçide o kupa kalkacak bundan zerre kadar şüphem yok. Çünkü o sene bu sene :)

Aklıma şöyle bir soru geldi; Herkes Kadın basketbol takımıza yeterli destek verilmediği için hayıflanıyor. Haklılar da. Lakin Kadınlar bile hemcinslerine yeterli destek vermiyor. Bu forumda bile şu takıma destek veren benim gördüğüm 2-3 bayan arkadaş var. Bu kadar ilgisiz miyiz ?

Bir kadın kendisinden daha zayıf , güçlü ,başarılı ve kariyerli başka bir kadını çekemez :D

UMMC maçı sonrası finale kadar çok heyecan yapmıştım, yine kazandığımız 2 maç öncesi de aşırı heyecanlıydım ama şimdi o heyecan yok ben de :)

14 senelik bu çile bitsin artık bu sene..

Bugün işler kötü giderse Fenerbahçe için ben Aziz Yıldırım'dan devre arası soyunma odasına baskın bekliyorum. Amatör branşlarda Son haftalarda kaç kupa kaybettiler sayamadim çünkü bir de üstüne dünkü voleybol maçındaki sinirli tavırları vardı tabii hakemlere

Acikcasi serinin en zor maci oynanacak.Orada yapilan cirkeflikleri göz önüne alirsak küfürler hakem hataları bize calinan kolay fauler hepsi olacak tir maçta oyuncularımız bu konuda tecrübe liler sakin kalip sinirlerine hakim olmalılar.Çünkü biz onlardan daha iyi takımız bunu onlarda biliyor oyun bizim istediğimiz gibi oynanmalı

Nedense bizim kızların kutlamayı Abdi İpekçi'ye bırakmayacak gibi bir his var içimde. Baştan sona sağlam bir oyun karakteriyle, rakibin sinirini bozacak, net bir galibiyet alacakmışız gibi..

Sert başlamamız lazım.İpekçi'deki gibi başlarsak sorun yaşarız.Alba'nın en başından sorumluluk alması gerekiyor.

İnanılmaz bilet satışı yapılmıyor ve sadece Azizin istediği taraftar gruplarına bilet verilmiş güvenlik olarak hiç bir önlem alınmamış olası bir galibiyet ve şampiyonluğumuzda umarım herhangi bir sıkıntı çıkmaz . Bzim salonda da olmuşlardı aldılar kupalarını gittiler saygılı olsunlar yeter . Bu arada inanılmaz karamsarlık ve sinir var karşı tarafta Cappy , Angel , Matovic hepsi için inanılmaz sinirliler boydan bi temizlik yapmak gerek diyolar verin Birsel ve Nevlini kafi :)

Atmosferin dibine vuracaklardır bugün dik duruşlu hakemler beklemek lazım ama geçmişi hatırlayınca bunun da mümkün olduğunu pek sanmıyorum. Yönetim kurulu inşallah maça gider hiçtiyse Şikeciyi karşı orda durabilmeliler.

Şimdiden hazır olalım 4 adımlı turnikelere, 2 adımda turnike atan oyuncularımıza steps çalınmasına, hücum faullerin verilmemesine, angel ve cappynin çirkefliklerine.. hiç sanmıyorum ama umarım adil bir maç olur.

Maci netten Galatasaray tv'den izleyecegim . Şimdi bir FB tv'yi acıp 5 dakika izledim . Galatasaray tv'nin pozisyonlarin tekrarlarini gostermediklerine cok üzülmüs arkadaslar :) Haydi Sancho parcala.