Elif Hanım Kendi Basketbol forumların da kendi takımları için kazandığımız euroleague kupasından sonra Allah belanızı versin başlığı açan zihniyetten saygı beklemek ne derece doğru olur bilemedim. Benim tek isteğim kızlarımıza, hocamıza ve teknik ekibe bir zarar gelmemesi. Yönetimin çok dikkatli olması lazım, her türlü pisliği yapacaklardır. Hatta öyle tahmin ediyorum kaybeder isek (şaka tabii) ikinci maçı seyircisiz oynama ihtimalleri çok yüksek. Hele bizimkilerin bağdat caddesi baskınından sonra ortam iyice gerildi. Sonuç olarak orada kazanılacak kupa çok önemli ama kızlarımızdan daha değerli değil. Biz bu sene bu bütçe ve bu Aslan yürekli kadro ile Avrupa Şampiyonu olduk, onlara ömür boyu unutamayacakları bir hatıra bıraktık. Orada iki maçı kaybetsek bile İpekçide o kupa kalkacak bundan zerre kadar şüphem yok. Çünkü o sene bu seneBana kalırsa yarın maç sırasında her türlü gereksizliği yapacaklardır. Zira bilet satışı bile yapmıyorlar ! Bileti elden özel olarak dağıtıyorlar yönetim olarak. Olacakların gerisini siz düşünün. Yenilmeyi de kabullenecekler ama çünkü biz nasıl yıllardır anlayışla karşılıyoruz onlarda sporda kaybetmenin de doğal bir sonuç olduğu anlayacaklardır. 8 yıldır şampiyon olmuşlar zaten çok zorlarına gitmemesi gerekir.
Saygı duy ki sana da saygı duysunlar... ( biz hep saygı duyduk )