Re: TKBL | GALATASARAY - Botaş maç bitmedi bi ritim yakalarsak alırız maçı...
B Bilal Tokat 0 20 Kas 2010 #41 Re: TKBL | GALATASARAY - Botaş maç bitmedi bi ritim yakalarsak alırız maçı...
A Aykun Murat Alan 0 20 Kas 2010 #47 Re: TKBL | GALATASARAY - Botaş 40-45 Augustus arka arkaya 12 sayı
Kubilay Yelkenci 0 20 Kas 2010 #48 Re: TKBL | GALATASARAY - Botaş Augustus önderliğinde geri döndük fark 5 showa başladı savunma yapamaya da başladık muhteşem kızlar
Re: TKBL | GALATASARAY - Botaş Augustus önderliğinde geri döndük fark 5 showa başladı savunma yapamaya da başladık muhteşem kızlar
Kamil Sarper Özsefer 0 20 Kas 2010 #51 Re: TKBL | GALATASARAY - Botaş arkadaş nasıl düşüneceğimi şaşırdım sevineyimmi düşüneyimmi üzüleyimmi bilemiyom....
Re: TKBL | GALATASARAY - Botaş arkadaş nasıl düşüneceğimi şaşırdım sevineyimmi düşüneyimmi üzüleyimmi bilemiyom....
A Aykun Murat Alan 0 20 Kas 2010 #52 Re: TKBL | GALATASARAY - Botaş 43-45 Currie 3 lük. Bu maçtaki ilk 3'lüğümüz.
A Ayhan Çelebi 0 20 Kas 2010 #54 Re: TKBL | GALATASARAY - Botaş beraberlik geliyo inşallah bu hucum...3. sayfaya yazanlar şimdi beklemede galiba
Re: TKBL | GALATASARAY - Botaş beraberlik geliyo inşallah bu hucum...3. sayfaya yazanlar şimdi beklemede galiba
Can Kırımlıoğlu 0 20 Kas 2010 #58 Re: TKBL | GALATASARAY - Botaş Oh be attık ölü toprağını üzerimizde..
A Aykun Murat Alan 0 20 Kas 2010 #59 Re: TKBL | GALATASARAY - Botaş Ayhan Çelebi' Alıntı: beraberlik geliyo inşallah bu hucum...3. sayfaya yazanlar şimdi beklemede galiba Genişletmek için tıkla ... Bir tanesi yazmış iki mesaj yukarıda. 50-47 öndeyiz. Tuğba P.
Re: TKBL | GALATASARAY - Botaş Ayhan Çelebi' Alıntı: beraberlik geliyo inşallah bu hucum...3. sayfaya yazanlar şimdi beklemede galiba Genişletmek için tıkla ... Bir tanesi yazmış iki mesaj yukarıda. 50-47 öndeyiz. Tuğba P.
A Ayhan Çelebi 0 20 Kas 2010 #60 Re: TKBL | GALATASARAY - Botaş Yok mu sayı atacak türk oyuncu ya tuğba atıyo kaçırıyo ışıl atıyo kaçırıyo bu ne ya..derken tuğba beni duydy galiba
Re: TKBL | GALATASARAY - Botaş Yok mu sayı atacak türk oyuncu ya tuğba atıyo kaçırıyo ışıl atıyo kaçırıyo bu ne ya..derken tuğba beni duydy galiba